Najbolje poslovne rezultate lani je zabilježila Luka Ploče. Uz blagi rast ukupnih prihoda od 6,5 posto na 166,7 milijuna kuna, neto dobit je skočila gotovo pet puta na 17 milijuna kuna
"Ušminkana mlada" pred dokapitalizaciju!!!
A "mladoženje nigdje"!!!
Tek uzgred u Poslovnom imate i članak o šteti za LKPC i BiH vezano za nemire u Africi!!!
Ne treba "vaditi" samo dobre vijesti,već treba biti objektivan.
Citira se čak i Vjesnik koji ima minornu nakladu?!
Osim toga to je stara vijest!!!
Pozdrav
bisakovi hvala ti za vijest koju si upravo po dvadeseti put objavio. uostalom ti si zadužen za crne vijesti. nego kada govoriš o omjerima dobrih i loših i kritiziraš ostale kako to da je taj omjer u tebe 100% na strani loših?
A "mladoženje nigdje"!!!
i pojasnite ovo gore. po napisanome reklo bi se da imate neke informacije. ili se samo rugate?
Najbolje poslovne rezultate lani je zabilježila Luka Ploče. Uz blagi rast ukupnih prihoda od 6,5 posto na 166,7 milijuna kuna, neto dobit je skočila gotovo pet puta na 17 milijuna kuna
http://www.vjesnik.hr/html/2011/03/02/Clanak.asp?r=gos&c=1
A "mladoženje nigdje"!!!
Tek uzgred u Poslovnom imate i članak o šteti za LKPC i BiH vezano za nemire u Africi!!!
Pozdrav
[/quote]
Pa nisu bas ni nemiri u Africi neki breaking news…
Obrnuto,
i zato, ova LKPC ništa ne valja, sve je koma, to treba prodati i gotovo . Sada kad dođe Gadafi sve će upropastiti.
Prema ocjeni Red Carpeta ovi fundamenti ne vrijede ni 600 Kuna.
[/quote]
Ipak ćeš morat platit više od okruglih 1400 da ubodeš
Ehh .. tako ti je to sa nečim što vrijedi troznamenkasto
Ljudi moji ova dionica ide duplo od onoga na koliko završi sa našom trgovinom.Žao mi je šta to ne shvačate.Svi šta su prodavali to su studoši sa par kuna,sory ne podcjenjujem nikoga ali Lkpc je već 10 dana rušana konstantno.Evo napokon je nekom dopizdilo se igrat mačke i miša.Već sada je trebala biti preko 1800.Nažalost dignut će je preko noći,e sad ko-$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.Ovo je dobronamjerni druk ,ni ne razmišljam o prodaji ali bi volio da malo progledate i da u konačnici svi zaradimo šta više.
Ljudi moji ova dionica ide duplo od onoga na koliko završi sa našom trgovinom.Žao mi je šta to ne shvačate.Svi šta su prodavali to su studoši sa par kuna,sory ne podcjenjujem nikoga ali Lkpc je već 10 dana rušana konstantno.Evo napokon je nekom dopizdilo se igrat mačke i miša.Već sada je trebala biti preko 1800.Nažalost dignut će je preko noći,e sad ko-$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.Ovo je dobronamjerni druk ,ni ne razmišljam o prodaji ali bi volio da malo progledate i da u konačnici svi zaradimo šta više.
Nije mi jasno zašto druge nagovaraš da kupuju pa zar nisi izjavio da je tvoj portfolio višemilijunski, lijepo ovo sve pometi do 1550 imaš preko 300 komada trenutno a i sam kažeš da će se cijena uduplati pa nije valjda da ti ne voliš zaraditi i na zardu nagovaraš druge.
***obrisano***
http://www.vjesnik.hr/html/2011/03/02/Clanak.asp?r=gos&c=1
A "mladoženje nigdje"!!!
Pozdrav
[/quote]
Pa nisu bas ni nemiri u Africi neki breaking news…
[/quote]
bisakovi hvala ti za vijest koju si upravo po dvadeseti put objavio. uostalom ti si zadužen za crne vijesti. nego kada govoriš o omjerima dobrih i loših i kritiziraš ostale kako to da je taj omjer u tebe 100% na strani loših?
A "mladoženje nigdje"!!!
i pojasnite ovo gore. po napisanome reklo bi se da imate neke informacije. ili se samo rugate?
[/quote]
Šalim se kolegice rita,a ne rugam!
I ne iznosim samo "crne" vijesti,već se trudim objektivno sagledati sve aspekte vezano za dokapitalizaciju LKPC.
Vi i Vaši istomišljenici stalno "vadite ružičaste vijesti" i sve ono što se "ne uklapa u Vašu sliku"
proglašavate "crnim".
Pozdrav
Biskavi ajmo dalje spušio spušio ma nema veze zaradit češ na nekoj drugoj dionici.
Lakiluk-ignore.
Biskavi ajmo dalje spušio spušio ma nema veze zaradit češ na nekoj drugoj dionici.
Lakiluk-ignore.
Ali kolega,ja sam zaradio na LKPC kako Vam je poznato.
Ne mogu "spušiti" na njoj jer je neću više kupovati,barem ne do prospekta.
Pozdrav
Jedno ozbiljno pitanje,
da li uistinu vjerujete da drugi krug dokapa može iči više od duple cijene iz prvoga kruga i zašto ?
@loris
S obzirom da ide dražba, naravno da je sve moguće, razlika cijene prvoga i drugoga kruga će biti, a vidjeti ćemo koliko, moguće da bude i četveroduplo, a moguće da bude prvi krug x 1,5 = drugi, ali razlika će biti