Pozdrav svima, Uskoro ćemo vidjeti rasplet događaja, a onda me baš zanima šta će pametovati ovi koji se nadaju da će luka pasti na 1000kn, ali to valjda samo u njihovim snovima…
Poštovani kolege ,
bez obzira na loše ocjene koje mi dajete , ja realno i istinito pišem o LKPC .
Kolko god vi Drukali nemožete ljude drukanjem prevariti .
Na Forumu LKRI popunjeno je 285 stranica iako je luka veća ,
a na Forumu LKPC čak 1444 stranica .Čak ste nadrukali 1159 stranica više nego LKRI Forum !
Kad sve poznate (nepovoljne) podatke proanaliziram dolazim do zaključka :
da Prospekt još nije objavljen jer se Vlada i Uprava boje da bi moglo doći do poništenja JP LKPC .
Naime , da bi JP prošla potrebno je prodati +50 % dionica .
A ovaj trenutak je jako nepovoljan !
A što se tiče cijene , dobro je poznato da ako ima puno robe (bilo koje) , a novaca molo , cijene uvijek padaju !
Pozdrav
Poštovani kolege ,
bez obzira na loše ocjene koje mi dajete , ja realno i istinito pišem o LKPC .
Kolko god vi Drukali nemožete ljude drukanjem prevariti .
Na Forumu LKRI popunjeno je 285 stranica iako je luka veća ,
a na Forumu LKPC čak 1444 stranica .Čak ste nadrukali 1159 stranica više nego LKRI Forum !
Kad sve poznate (nepovoljne) podatke proanaliziram dolazim do zaključka :
da Prospekt još nije objavljen jer se Vlada i Uprava boje da bi moglo doći do poništenja JP LKPC .
Naime , da bi JP prošla potrebno je prodati +50 % dionica .
A ovaj trenutak je jako nepovoljan !
A što se tiče cijene , dobro je poznato da ako ima puno robe (bilo koje) , a novaca molo , cijene uvijek padaju !
Pozdrav
Kolega pero, drugim rijecima da se tako nešta desi, to jest da cijena padne automatski bi bili ošteceni postojeci dionicari, isto tako vladi je u cilju prodati što skuplje a ne jeftinije, po vasem pisanju bi se dalo zakljucit da ste jako nabrušen i nesretan zbog luke ploce, i da nemate pojma o cemu pišete, a ja osobo mislim da vi samo provocirate…
Kolege,
može li biti susretljivi i srušiti ovu cijenu od 1400 ? Tako ćemo svi biti sigurniji u nastavak dokapitalizacije.
Kolege,
može li biti susretljivi i srušiti ovu cijenu od 1400 ? Tako ćemo svi biti sigurniji u nastavak dokapitalizacije.
Loris gdje je točno tvoj nalog na bidu ?… da se znam pozicionirat ispred tebe !!
Kolege,
Loris gdje je točno tvoj nalog na bidu ?… da se znam pozicionirat ispred tebe !!
[/quote]
Povukao sam naloge i čekam da padne cijene. Ovdje ima puno onih koji to najavljuju, pa da se uklopim i ja.
I nemoj mi brista poruke. ovdje se ljudi dogovaraju i ruše cijene dionica..valjda mogu i ja nešto napisat
Dečki a kaj vam nije jasno…dokapitalizacija, pa privatizacija, pa ponuda za preuzimanje…. A državi treba love…sigurno neće dati po ovoj cijeni, ovo je geostrateški bitna kompanija od nacionalnog interesa i da ju daju za 1,5BV…a znamo na koliko se trže luke. Pa samo malčice logike i svi komentari bude/ne bude pala su suvišni…. Stojte mi dobro [thumbsup]
I nemoj mi brista poruke. ovdje se ljudi dogovaraju i ruše cijene dionica..valjda mogu i ja nešto napisat
e ova je dobra.
p.s.
Pogledaj mu datum a vec postavlja ultimatum
[cool]
Luka Rijeka: Dionice radnicima po cijeni od 100 kuna
Luka Ploce :Dionice radnicima po cijeni od 400 kn.
Najbolje poslovne rezultate lani je zabilježila Luka Ploče. Uz blagi rast ukupnih prihoda od 6,5 posto na 166,7 milijuna kuna, neto dobit je skočila gotovo pet puta na 17 milijuna kuna