LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Daj molim te svi ti pišu argumentirano,a ti tučeš svoje.Pa ako misliš da će cijena na burzi pasti onda stvarno ne znam šta ti ovdje radiš.Stvarno si udav.Pa kako bi to izgledalo da si unutra……..Daj smanji doživljaj.Sam sebe potkopavaš ,a oni kojima paše da cijena pada ,zbog dokupa, ti trpaju dobre ocjene.Sad jel drukaš za sebe ili za nekog ……………..

peyo

već sam postavio ovo pitanje, ali kako nitko nije odgovorio, ponavljam:

da li stjecanje vlasničkog paketa (25%+) kroz proces dokapitalizacije predstavlja obvezu javne ponude?

Kolega peyo, petina i petrof

dajte molim vas neki zaključak, stalno pratim što pišete i već mi se sve vrti. Više ni neznam tko što zatsupa ?

Sada bi trebali riječ ponovo preuzeti oni na M, mickem, macke ….

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Daj molim te svi ti pišu argumentirano,a ti tučeš svoje.Pa ako misliš da će cijena na burzi pasti onda stvarno ne znam šta ti ovdje radiš.Stvarno si udav.Pa kako bi to izgledalo da si unutra……..Daj smanji doživljaj.Sam sebe potkopavaš ,a oni kojima paše da cijena pada ,zbog dokupa, ti trpaju dobre ocjene.Sad jel drukaš za sebe ili za nekog ……………..

Vama smeta svatko tko argumentirano piše.To je Vaša stvar,ali nemojte vređati.
Ja Vama nisam napisao da ste "udav ili neznalica".
Molim da niti Vi ne koristite ružne riječi.
Pozdrav

*toma, ako misliš na obvezatnu ponudu za preuzimanje, onda da.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

da li stjecanje vlasničkog paketa (25%+) kroz proces dokapitalizacije predstavlja obvezu javne ponude?

da [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Da.
U pravilu se na skupštini na kojoj se i izglasava dokapitalizacija donosi odluka da onaj koji u dokapitalizaciji stekne preko 25% neče imati obvezu za preuzimanje (pogledaj npr. dokapitalizaciju HPB-a). Kod LKPC je to, slučajno ili namjerno, izostavljeno.

@petina

U koga investira Svjetska banka???
Što znači povjesno poslovanje???Kakve to ima veze s trenutnom cijenom???
Pod kojim uvjetima dokapitalizacija za ostale dioničare???
Privatizacija??? Zašto mora biti dobra za postojeće dioničare i ovu cijenu???
Velikim slovima nećete ojačati argumente ako ih nemate.To je u smislu interneta "dreka ili vikanje"!
Pozdrav

***obrisano***

Evo vidite razliku između mene i vas.
Vi ste prodali jer ne vjerujete a ja nisam jer vjerujem.
Tu za mene prema vama ZAVRSAVA PRICA.
p.s.

Velikim slovima oznacavam bitne stvari.

@frckavi
Nisu bitne godine,vec kako se covjek osjeca,a umjesto godina dati cu vam broj čarapa.br 42-43

p.s.Dvobroj.Zavisi jeli jugo ili bura.

dajte molim vas neki zaključak, stalno pratim što pišete i već mi se sve vrti. Više ni neznam tko što zatsupa ?

Da ti uslišim želju ..

vjerojatno će ti ubod lkpc biti nešto najbolje što će ti se dogoditi u nadolazećem razdoblju …

@frckavi
Tako je kolega! Untom grmu, po meni, i lezi zeko:). Namjerno izostavljeno i imamo ponudu pa najmanje prosjecnoj…..odnosno…e sada pustam svima vama na volji koliko ce to biti. Ja mislim jako puno:). Sve ovo je IMHO:)

Mean people suck and nice people swallow!

Da ti uslišim želju ..

vjerojatno će ti ubod lkpc biti nešto najbolje što će ti se dogoditi u nadolazećem razdoblju …
[/quote]
To sigurno sa 330 000 novih dionica koje dolaze, svi će biti ludi da kupe što više komada a očito je robe neće faliti.

New Report

Close