@ prapatnice
[thumbsup]
Kosorica je rekla-Ocekuju se velika ulaganja u Dubrovačko-neretvanskU županiju.
No morate znati da su ljudi već umorni od obećanja i višestruko "ošišani" na ovoj dionici i da
prijašnja retorika jednostavno ne prolazi.
Svaki trud se isplati i vjerujem da ce To trziste prepoznati i NAGRADITI. VRLO BRZO
p.s. da li je ovo bio druk? [kiss]
[/quote]
Ne,ovo je neutemeljena retorika i ništa više.
Pozdrav
Prapatnice pa dao sam im činjenice na dlanu, a nisu se udostojili ni pročitati.Sve već viđeno,pitanje vremena za skok.100 od mene.
Koje činjenice kolega???Konkretno molim!!!
Ne želje! Činjenice!!!
Biti će mi zadovoljstvo razmotriti ih.
Pozdrav
Šta se više piše ,sve bolje maći izlaze,a portfelji nam se popunjavaju.Neki nikad neće naučiti.Malo mi ih dođe žao ,ali to je takva igra,nema osjećaja,samo lova.Ali probat ću im pomoći još jednom-.ljudi moji kad prodajete ,ne gledajte samo svoju stranu da vi prodajete,sjetite se da ste nekome prodali,a taj neko možda ipak malo više zna kad ulazi.Taj neko ide po zaradu koju vi nećete jer ne riskirate.A ko ne riskira ne profitira.A na LKPC trenutno ne moraš riskirati,jednostavno kupiš i pričekaš tjedan, dva i lova sam dođe.Ali sretno u svakom slučaju,svako sam sebi kroji sudbinu.
Hvala svima koji su mi dans rodali lkpc…, a uskoro berba….
ja sam već prodao na 1500 kn, inače bih ti drage volje sada iskrcao sve po bidu [thumbsup]
ali ne brini, čim saznamo po koliko ćemo kupovati u dokapu (ja očekujem 800-900 kn), odmah će ti svi ostali koji imaju pravu na povlaštenu kupnju rado iskipati svoje "stare" dionice samo da je cijena iznad 1000 kn [thumbsup]
Dečki moji sad počinje prava igra mislim da su se svi prestrašeni u ovih 10 dana iskrcali,pa ćemo morati malo ozbiljnije.Ask je stao na razinu od prošlog ponedjeljka.A doko spremo se na ulaz, ali manje dionica po višoj cijeni i li si i ti imao samo jednu.
ja sam već prodao na 1500 kn, inače bih ti drage volje sada iskrcao sve po bidu [thumbsup]
ali ne brini, čim saznamo po koliko ćemo kupovati u dokapu (ja očekujem 800-900 kn), odmah će ti svi ostali koji imaju pravu na povlaštenu kupnju rado iskipati svoje "stare" dionice samo da je cijena iznad 1000 kn [thumbsup]
[/quote]
E DOKO, DOKO, Slika ti odgovara pisanju po forumu, samo da je više naivaca kao ti, svima koji nešta kuže će biti bolje. Svi vi koji mislite da ćete se jeftino u dokapu nakrcat lkpc-om živite u nekoj bajci, malo razmisli , zar stvarno misliš da će dokap biti jeftin, i nemoj zaboravit da je lock up period za radnike pet godina a do tada se može svašta promjeniti, ovo sad u kratkom roku dobiva krila i leti prema 2000 kn. a ti samo cekaj….
Pa bisakavi da li si pročitao moje postove one ozbiljne ,a ne zahebancije.Pročitaj pa se ponovno javi.Samo ne kužim šta ti ustvari hoćeš-prodao si,ne zanima te LKPC,a tučeš da glava boli.Ako ideš na bid previše drukaš,a ako ne onda ……….pa ne znam zašto opće pišeš.
Nisam na bidu niti ću biti do daljnjega!!!
Siguran sam da će cijena potonuti ako dionice za postojeće dioničare u dokapitalizaciji budu znatno
niže od tržišne cijene.To je valjda svima jasno!!!
Zašto Vi ne želite da pišu i oni koji imaju drugačije mišljenje i stavove???
Vjerovatno ne vjerujete u ovu dionicu!!! Ne vidim drugi dobar razlog!
Od Vas ni dalje niti a…,a kamoli argumenti.
Pozdrav
Hmm, nešto se razmišljam ( neda mi se tražiti ) , kada država prodaje svoj udio : u prvom , ili drugom krugu ??
Svaki trud se isplati i vjerujem da ce To trziste prepoznati i NAGRADITI. VRLO BRZO
p.s. da li je ovo bio druk? [kiss]
[/quote]
Ne,ovo je neutemeljena retorika i ništa više.
Pozdrav
[/quote]
Neutemeljena retorika!!!!
POVJESNO POSLOVANJ
DOKAP
PRIVATIZACIJA
SVJETSKA BANKA investira 50 milona eur
I sve vam je to NEUTEMELJENA RETORIKA.
Daj molimte OLADI .
Ma vidim ja da Mi nemamo o cemu razgovarati . [bye]
Ma ok je imati drugaćije mišljenje, ali DRUGI krug određuje cijenu a ne prvi,
znači i da u prvom dobijemo i po 500 kn mi mali dioničari,
s drugim krugom (koji će kao prvo biti dražba) početna cijena ja vjerujem biti će prosijećna cijena trgovanja (neznam sad koja je, ali između 1400-1700) i nadmetat će se ko zna dokle.
Te onda uzimaš prosjećnu prvog i drugog kruga radi izračunavanja BVPS,
napr. da je to 1000 kn te tu prosjećnu brojiš sa sadašnjom i podjeliš sa 2, što ispada isto cca. 1000. Pa onda pogledaš koliki je odnos BVPS i tržišta ili drugim nazivom P/B koji je ja vjerujem knjigovodstveno 2, to ja mislim zna kolega plavi, kojeg ja isto zovem da se vrati pisati na temu.
Te tek tada vidiš koliko je dionica podcijenjena te da joj je mjesto na 2000 kn i tada pridodaš što će tvrtka imati veću pasivu + privatizacija + dizalice i razni poslovi do sad u međuvremenu učinjeni + poslovi koji nadolaze = cijena koja će biti
A kao što sam navodio dosta puta, razlog ovoj nesigurnosti je neznanje, radnici trebaju novce, nova je vrsta dokapa pa su svi nesigurni i ja bih više nazvao ovu cijenu da je to kazna luci što je netransparentna nego kakvo je stanje zapravo,
ali naša je Jadranka rekla da sve ide po planu i ako se dobro sijećam radnici su vršili upis prošli ponedjeljak sad ima se ima koji dan tražila banka koja će odobriti kredit i sve ide svojim tokom.
Vi kolega govorite da drugi ne iznose činjenice, a vi ste prodali i vaša jedina činjenica je da se ništa ne zna i da ste vi prodali… [undecid]
Ovo što sam ja sad rekao su nekakve činjenice te pratim i dnevnik i novine te mislim da jedino što se nezna je kad će izači prospekt, ali sve ide svojim tokom pa će ubrzo i to doći, a vi ako imate prave činjenice onda se izjasnite, jer ono su nebuloze, ja osobno neman ništa protiv vas da se neuvrijedite, ali prozivate da netko nešto kaže pa evo….
Ovo nije druk ni na gore (je malo na gore [rolleyes]) ni na dolje heheh [tongue]
@petina
U koga investira Svjetska banka???
Što znači povjesno poslovanje???Kakve to ima veze s trenutnom cijenom???
Pod kojim uvjetima dokapitalizacija za ostale dioničare???
Privatizacija??? Zašto mora biti dobra za postojeće dioničare i ovu cijenu???
Velikim slovima nećete ojačati argumente ako ih nemate.To je u smislu interneta "dreka ili vikanje"!
Pozdrav