@bisakovi
Ocito je moj stil pre kompliciran, pa pola ne razumjete ali eto ja vam u tom dijelu ne mogu pomoci.
Sta se tice kriticnosti!?
Pa kazite mi koji je to forumas O SEBI NAPISAO KAO JA JUCER! I to vam je komplicirano ! Da, bilo u sali ali to govori o meni.Zasto da ne napisem ŠALU NA SVOJ RACUN !!! Zasto ne!!!
Nemam problema sa kompleksima manje vrijednosti.
Crno-bijelo? Rekao bi debeli Dino da on ima TV u boji.Kako ? Crni i bjelo,jesu dvije boje.Dakle u boji je.
[lol] [lol]
Kao dugogodišnji Investitor u LKPC , i s obzirom na sve poznate činjenice nudim 900 kn za dionicu LKPC na Burzi .
A ako bude u Prospektu cijena za male dioničare veča od 900 kn neču sudjelovati u kupnji .
Kolege ,
kad je puno robe na tržištu ,a malo novaca , cijene idu uvijek dolje !
Pozdrav
@petina
Kolega ,Vaše pisanje je vrlo jednostavno.Sve Vaše "snage" usmjerene su na pokušaje dizanja cijene dionice bez obzira na činjenice u realnom svijetu.
One trenutno ne idu u korist LKPC,ali Vi to prešućujute i zanemarujete.
No morate znati da su ljudi već umorni od obećanja i višestruko "ošišani" na ovoj dionici i da
prijašnja retorika jednostavno ne prolazi.
Pozdrav
Ljudi borite se za buhe .Imate na 1500 stopera koji neda malima gore,a isto tako dva stopera jedan na 1400 i jedan na 1415,koji kupuju ,ili možda niste pomislili da je to jedan te isti i na asku i na bidu?
Biskavi tebi je dosadno,vidiš da ti je druk proziran.Čim neko proda po bidu već je na njegovom mjestu drugi.Pošto vidim da ste iskusni trejderi,savjet-akcija neće dugo trajati.
A kolega pero stvarno si mi simpatičan,ali šta ako budeš imao uvjete kao i radnici-.nema prodaje 5 godina,da li si spreman na to?
Država mora prodati minimalno 20 % svog udjela,a ima 43% i to Vam je to.Cijena -nezahvalno je predviđati ali preko 2000 u startu a gdje će stati,ovisi koliko će stranih ulagača uletjeti.U svakom slučaju dolazi rasplet i debela zarada.
A ako bude u Prospektu cijena za male dioničare veča od 900 kn neču sudjelovati u kupnji .
Kolege ,
Pozdrav
evo kolega pretpostavljam da imate nešto dionica u portfelju kao dugogodišnji investitor pa vam ja nudim 1300kn za njih. trebali bi biti ushićeni jer ih cijenite na 900. ali ovo mi izgleda na ono kad se na sajmu auta svi vrte oko onih primjeraka od 40-50 000€ a u džepu imaju 20 000(često i manje).
samo mi nije jasno zašto gubite vrijeme ovdje kad jednostavno nemate para za ovu dionicu?
ili ste vi još jedan mesija koji želi spasiti nas neuke????
ja bih rekao da ste druker burekdžija koji je sad čeka na 1390.
Kolege ,
Pozdrav
evo kolega pretpostavljam da imate nešto dionica u portfelju kao dugogodišnji investitor pa vam ja nudim 1300kn za njih. trebali bi biti ushićeni jer ih cijenite na 900. ali ovo mi izgleda na ono kad se na sajmu auta svi vrte oko onih primjeraka od 40-50 000€ a u džepu imaju 20 000(često i manje).
samo mi nije jasno zašto gubite vrijeme ovdje kad jednostavno nemate para za ovu dionicu?
ili ste vi još jedan mesija koji želi spasiti nas neuke????
ja bih rekao da ste druker burekdžija koji je sad čeka na 1390.
[/quote]
On je onaj na 1.390,04 Kn [rolleyes] [rolleyes] [rolleyes]
@petina
Kolega ,Vaše pisanje je vrlo jednostavno.Sve Vaše "snage" usmjerene su na pokušaje dizanja cijene dionice bez obzira na činjenice u realnom svijetu.
One trenutno ne idu u korist LKPC,ali Vi to prešućujute i zanemarujete.
No morate znati da su ljudi već umorni od obećanja i višestruko "ošišani" na ovoj dionici i da
Pozdrav
Kolega niste baš jasni ništa niste rekli konkretno za razliku od petine.Što se tiče dizanja cjene to mi je realnije nego da pada kao što vi očekujete s obzirom da ste prodali ili ste bili dioničar do 26,01 tako da sudjelujete u prvom krugu pa se nadate manjoj cjeni u prvom krugu od trenutne.Što je vaša stvar ako je ovako nemorate omalovažavat lkpc i dionicu.Visinu će odrediti cjena u drugom krugu.U svakom slučaju mi mali ne dopapitaliziramo lkpc nego neki malo veći igrači ako takvi "nema" nema ni dokapa.Ali mislim da će to biti ok kao što je sinoć kosorica rekla -htv1 zlatna kuna-da će biti velika ulaganja u dubrovačko neretvansku županiju misleći na lkpc.
Prapatnice pa dao sam im činjenice na dlanu, a nisu se udostojili ni pročitati.Sve već viđeno,pitanje vremena za skok.100 od mene.
@ prapatnice
[thumbsup]
Kosorica je rekla-Ocekuju se velika ulaganja u Dubrovačko-neretvanskU županiju.
Svaki trud se isplati i vjerujem da ce To trziste prepoznati i NAGRADITI. VRLO BRZO
p.s. da li je ovo bio druk? [kiss]