LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pero7
Kao prvo sjećam se, rekao sam trebalo bi, a to vam je malo razlika, malo više,
jer je u normalnim dokapima tako išlo, a ovdje ide prodaja prava, bila je prodaja radnicima po povlaštenim cijenama te drugaćiji model dokapa kakav se nije koristio i to sve dosta usporava, vidite kako nije uredu tako kada iznosite klevete bez poštovanja i sa nepromišljenošću, a sve zato što treba naučit (detaljno) čitati.

Isto kada su svi govorili da je Pavlović iznio povlaštene inf., a svugdje je govorio; "mislim", "možda" ili neznam kakve nedoumice nije stavljao, iako ono nije bilo uredu od njega kao što smo čuli naknadno iz HANFE on nije ništa rekao,
tako da kolega prije obmanivanja tuđih postova se vratite mjesec dana unazad, pročitajte, pa onda kritizirajte, nije ugodno kad te netko spominje u svijetlu svoje nedorečenosti.
Ja "ama" baš uvijek kažem: "mislim", "trebalo bi"…., ako u nešto nisam siguran, a srećom tu ste vi pa nam recite kako će se situacija kretati?
Neznam ja od kada ste vi dioničar ali cijena sigurno nije pala zbog PETINE, nego iz tehničkih razloga da ne govorim,
Ja vam mogu reći 100% da neće cijena na 900, pogledavši malo financijsku analizu, nisam ja ekspert, ali po najgorem prospektu cijena ide gore, pa i da propadne dokap ja mislim da bi išla na 1800, nego je ovo stanje kad ljudi (trenutno radnici) trebaju novaca za dionice koje su dobili te je stanje "nesigurnosti" i "netransparentnosti".
Naravno sad čekamo prospekt koji nitko trenutno nezna kad će, a željno isčekujemo svakog dana, pa koliko god trebalo [smiley]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Kolega biskavi ja imam svoje stavove i vozim dugoročno,odnosno višak novca ulažem u ono šta je dobro.Ako ste moje traženje mišljenja shvatili kao nesigurnost……….samo tražim mišljenja koja vrijede čuti,a trla baba lan tu nema informacija koje su zanimljive.Vi ste jučer prodali i ok.Pa po tome kod Vas je veće nesigurnost.Ja ostajem i ne prodajem.Možda je to Vama i puno ljudi nelogično,ali ja sam investitor.Ako ne prođe danas,sutra proći će za mjesec, dva.Ona kad krene to je brutalni rast.Svako ima svoje mišljenje,a ja kod svojega čvrsto stojim.Po mojim grafovima ,bez objave prospekta dionica bi trebala ići na 1800 i kusur.Ponavljam to je moje osobno mišljenje,a kako će stvarno biti,vidjet ćemo.Spoštovanjem i sretno.

peyo

Kolega Petrof ,

Postoje podaci na ovom Forumu LKPC od 2006. godine pa se može za svakoga vidjeti šta je rekao i kad je rekao , koliko je bilo posla napravljeno , kolika je bila dobit ,koje su bile cijene dionica , koliko je drukanja bilo i dalje ima . Pa preporučam svima koji imaju malo vremena da malo pogledaju šta je tko pisao zadnjih 5 godina . A naročito mi je interesantno zadnjih mjesec dana . Izgleda da neki sa Foruma znaju puno više od nas ostalih malih dioničara .
I ja vjerujem da danas neće dionica LKPC ići po 900 kn , a ako hoće dokupit ću .
A ako ne , čekat ču Prospekt .

Pozdrav

.

vidim u sve nas se pomalo uvlači nervoza. treba ostati trezven.

http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Evo slušao sam i gledao, tražio informacije,dobio neke odgovore,skompao se sa par pametnih ljudi.Sad ću Vam reći samo jedno.Pa da li vi stvarno mislite da će cijena pasti.Pa država prodaje zato šta nema love,a kad se prodaje, prodaje se šta skuplje.Pa šta očekujete od prospekta,da će Vam neko pokloniti dionice kao radnicima.Pa taj poklon radnicima je samo kap u moru.A vi šta očekujete takav poklon………zaboravi.Cijena je na burzi i vrti se do 1500.Napisao sam Vam usporedbu prvog prospekta pa ga vidim niste ni pročitali.Pa ovdje se radi o ulasku stranog kapitala i to za 43 posto vlasništva LKPC.Za LKPC su zainteresirane sve najveće luke svijeta,ali nigdje nema nikakvog pisanog traga……………ZAŠTO.Vjerujte na ovoj dionici se ponavlja scenarij INE.
Sad slobodno napišite druk,briga me ,ali probajte malo razmisliti svojom glavom.Cijenu ne određuju piskaranja na forumu,nego novac.A Hrvatska ga nema.Politički gledano jaca je osigurala u tom kraju veliki broj glasova,a čeka ih još više.Ona si ovdje ne smije priuštiti pogrešku.
Sjetite se ovog posta za neko određeno vrijeme.A ako Hanfa bude zasijedala u četvrtak,objavljivala u petak poslije zatvaranja,onda se sjetite ovog posta u ponedjeljak.
Moj portfelj na LKPC – 174 komada,prosjek 1412 kuna.
Sa poštovanjem i sretno.

peyo

@peyo
Kolega,želim Vam objasniti da se sa dionicom ne "ulazi u brak" odnosno "veže" uz nju.
Dionica je roba kao i svaka druga i tržište određuje njenu cijenu,a ne naše želje.
LKPC je strahovito vezana uz privredu BiH,a ista uz Libiju i druge zemlje zahvaćene krizom!!!
Istovremeno nema prospekta niti najave kada bi mogao "izaći"!!!
Poslušajte federalnu televiziju koja govoti o ogromnim štetama za privredu BiH uzrokovanim ovim
nemirima!!!
Onaj tko nema ove dionice nema nikakvog razumnog razloga kupovati ih na ovim razinama.
Pozdrav

Pa ti si izašao šta mi sad hoćeš objasniti,stani na bid i čekaj…………….ali novu godinu.

peyo

PETINA, 01.03.2011. u 10:03
@bisakovi
Onaj tko nema ove dionice nema nikakvog razumnog razloga kupovati ih na ovim razinama.
Pozdrav

Malo cu preformulirati vas uizjavu:

Onaj tko nema ove dionice(TKO IH JE PRODAO) nema nikakvog razumnog razloga PISATI ih na ovim razinama.

Kpolega,prodali ste jucer i ne vidim razlog vasem pisanju osim da drukate na pad. [thumbsup]

Evo , ja kao mali dioničar bih najviše volio da prvi krug ide po 2500 kn – svi ionako pričaju kako firma puno vrijedi , kako je pred njom budućnost , pa neka onda i plate – svrnimo pogled na ono što se događalo sa Inom !!U tom slučaju se odričem prava na dokapitalizaciju, a strateški partneri nek se još dodatno pošoraju oko cijene u drugom krugu .

Malo cu preformulirati vas uizjavu:

Onaj tko nema ove dionice(TKO IH JE PRODAO) nema nikakvog razumnog razloga PISATI ih na ovim razinama.

Znači tu bi trebali pisati isključivo oni koji su i vlasnici ove dionice. Super. To bi morali probati. Siguran sam da će takva raprava biti izuzetno kvalitetna.

@frckavi
Dovoljno sam dugo na forumu da vise znam TKO KAKO PIŠE a po tome donosim i zakljucak o Toj osobi.

@frckavi

Dovoljno sam dugo na forumu da vise znam TKO KAKO PIŠE a po tome donosim i zakljucak o Toj osobi.

A kako Vi to pišete.Gdje je kritičnost kod Vas?Vaš stil pisanja je "crno-bijel"!!!
Smeta Vam drugačije mišljenje i stav i kada je obrazložen.
Forum upravo i služi za iznošenje različitih mišljenja i stavova koje bi trebalo obrazložiti.
Svatko neka sam odluči tko ima pravo.
Za sada nemam ,osim toga namjeru kupovati LKPC!!!
Pozdrav

New Report

Close