Zato, kolega Plavi, vratite se na temu jer ste vjerodostojni i definitivno ste stup ove teme već godinama.
Apsolutno se slazem i podrzavam kako vase misljenje tako i kolegu PLAVOG
p.s. Nadamo se da ce ovo procitati te se vratiti nazad i dalje iznositi svoje misljenje. [thumbsup]
[/quote]
Iskreno ne razumijem kolege koji se povlače iz raloga što netko ima drugačije mišljenje ili uvid u situaciju.
Ako se ne varam jučer je bio SUDAR TITANA (Plavi i Barbosa) iako je svima jasno da je došlo do nesporazuma jer sam 100 siguran da su oboje itekako upoznati sa poslovanjem i distinkcijom Što Luke što Lučke uprave tako da nema mjesta prepirkama i tetaralnom napuštanju foruma.
Jer želim vjerovati da smo svi skupa pod "istom zastavom" i sa jednakim ciljevima … a argumentirano ne slaganje je itekako dobrodošlo za uvid u širu sliku jer na taj način se dolazi do objektiviteta svih nas subjektivnih jedinki ove zajednice.
Ok dosta o tome, i Plavi nemojte zezati, već se vratite pisanju …
Nego… kaj bu danas od trejda ?
netko drži između 1415 i 1550. ja nisam [lol]
Da li Vam nešto znači kad pogledate sve ostale dionice i LKPC,i povlačenje stopera sa 160 i kusur komada na 17-18 nalogu?
Zasada slabi promet,ali nitko ne želi zakasniti na vlak.Prošli tjedan je bilo ko će koga ,ali kako vrijeme odmiče moj se graf pokazuje točnim.
SRETNO.
Dragi forumaši,prodao sam zadnju 61 dionicu LKPC danas (31 na 1450 i 30 na 1460).
Dalji ostanak mi se učinio prerizičnim jer prospekta i dalje nema,a na forumu vlada velika napetost i nesigurnost.Zaradio sam pristojno.
Pozdrav i sretno
Europa krenula ka zelenom,sitno ali ohrabrujuće,a ameri u premarketu iz debelog crvenog idu na bolje i to duplo od jutra.Danas je bila prekretnica za kraj ove krize vani.A ove jedinice na skoro svim postovima mi govore da sam u pravu.Nesigurnost vrijeme za izlazak,sigurnost u rast-dobitak.Sretno i jednima i nama koji vjerujemo u rast.
Dragi forumaši,prodao sam zadnju 61 dionicu LKPC danas (31 na 1450 i 30 na 1460).
Dalji ostanak mi se učinio prerizičnim jer prospekta i dalje nema,a na forumu vlada velika napetost i nesigurnost.Zaradio sam pristojno.
Pozdrav i sretno
prodali ste dionicu jer je "stanje na forumu napeto"? to je tehnička ili fundamentalna vrsta analize? [rolleyes]
Pozdrav i sretno
prodali ste dionicu jer je "stanje na forumu napeto"? to je tehnička ili fundamentalna vrsta analize? [rolleyes]
[/quote]
Dakako da nije,ali i to na neki način određuje "psihologiju tržišta"!!!
Izašao sam jer su pod1.radnici dobili preko 52000 dionica po 400 kuna što su sve i upisali!!!
2.Ako cijena u 1. krugu dok. bude manja od 1450 kuna to bi moglo utjecati na pad dionice!!
3.Nema niti dalje prospekta i u biti se ništa ne zna o dokapitalizaciji za druge dioničare!!!
4.Nemiri na ulicama će nužno ljude tjerati od nepoznatih i rizičnih investicija i
5.zaradio sam !!!
Pozdrav
[/quote]
Dakako da nije,ali i to na neki način određuje "psihologiju tržišta"!!!
Izašao sam jer su pod1.radnici dobili preko 52000 dionica po 400 kuna što su sve i upisali!!!
2.Ako cijena u 1. krugu dok. bude manja od 1450 kuna to bi moglo utjecati na pad dionice!!
3.Nema niti dalje prospekta i u biti se ništa ne zna o dokapitalizaciji za druge dioničare!!!
4.Nemiri na ulicama će nužno ljude tjerati od nepoznatih i rizičnih investicija i
5.zaradio sam !!!
Pozdrav
[/quote]
..po jačini argumenata trebao si pisati odpetg prema prvom..
lp
Kolega prve četiri stavke ti ne vrijede ništa,a peta je tvoja odluka .Čestitam na zaradi.
Mi smo u Ini isto dobili dionice po povlaštenim cijenama cca1350,i dionica je odmah "pala na 3100",da bi došao veliki potop,sranje kog se većina vas sjeća,i sada su nam Mađari otvorili oči jer smo bili prebedasti sami skužiti koliko nam dionica vrijedi.A današnji veliki Analitičari vele-realno 3200.Nažalost tako je svim dionicama kod nas.Samo šta vanjski investitori neće uzimati pounje iliHerbos ili infosistem,nego se obrušavaju na dobre firme koje pokušavaju kupiti šta jeftinije.Zato imamo potplaćene novinare koji pišu šta neko naredi,i ljude koji od dotičnih imaju koristi.Više nema firmi po kunu,sad se vozi na burzi i donekle,ponavljam- donekle je uveden red.
A zar ne vidite da bi naši guzice dali samo da se uđe u EU.I zato će nam otići i luke i PTKM,poljoprivreda turizam……………………Samo šta su luke prve na redu.Pa zašto vlada ulaže u željeznice i to baš od Rijeke………Ma muka mi je više od objašnjavanja.
No, kad će se više namlatit taj bid do ispod 1400 ? [lol]
puno kelga želi gledati premijeru spektakluka [tongue]
ups, copyright i te fore hihihihi