Jedni navijaju za pad cijene dionica, a drugi za rast.
Međutim nitko nemože osporiti da je ova dionica pravi biser trenutno na Crobexu po očekivanju rasta, a da nema dokapa on bi već i davno nastupio.
Ovako se moramo strpiti da dokap prođe.
Jedni navijaju za pad cijene dionica, a drugi za rast.
Međutim nitko nemože osporiti da je ova dionica pravi biser trenutno na Crobexu po očekivanju rasta, a da nema dokapa on bi već i davno nastupio.
Ovako se moramo strpiti da dokap prođe.
Imaš 100 za realnost, budući da cijena može niže skoro pa i ne, a do kud može gore … (to će nam Agnostik izračunati kad se javi [lol]
Ovih 50 milja eura neće imati ama baš nikakav utjecaj na aktivu LKPC jer je korisnik zajma Lučka uprava Ploče(država) a ne Luke Ploče d.d.
Lučka uprava Ploče će, uz jamstvo Vlade RH, uzeti zajam od Svjetske banke u iznosu od 50 milijuna eura za dodatno financiranje Projekta integracije trgovine i transporta u luci Ploče. Rok otplate zajma je 23 godine, uz poček od 12 godina i kamatu od dva posto.
Dajte više naučite razlikovati Lučku upravu Ploče i LKPC
– Lučka uprava Ploče je Javna ustanova za upravljanje i razvoj luke Ploče
Vaš link
– LKPC je koncesionar koji obavlja gospodarsku djelatnost na području Lučke uprava Ploče
Vaš link
[/quote]
Misija Lučke uprave je stvaranje svih potrebnih uvjeta za razvoj luke Ploče….itd.
Neznam zašto to nije dobra vijest za LKPC, mislim "reka bi čovik" da Lučka uprava nema veze s lukom Ploče.
Da karikiram malo, to je isto ko da ste rekli da je tvrtka Microsoft dobila kredit od svijetske banke visine 2 milijarde dolara te da to nisu dobre vijesti za Bill Gatesa i da to nije njegovo [tongue]
Naravno da su ovo jako odlične vijesti za LKPC [smiley]
golubv
rita
Ugovor o dodjeli prvenstvene koncesije 13.08. 2005.
Temeljem članka 10. stavka 8. Zakona o morskim lukama o dodjeli prvenstvene koncesije za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata podgradnje i nadgradnje na cijelom lučkom području luke Ploče od 28.07.2005.god., između :
LUČKE UPRAVE PLOČE, Trg kralja Tomislava 21, Ploče i
LUKE PLOČE d.d., Trg kralja Tomislava 21, Ploče
dana 13.08.2005. sklopljen je Ugovor o prvenstvenoj koncesiji za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata lučke podgradnje i nadgradnje.
Prvenstvena koncesija dodijeljena je na razdoblje od 12 godina računajući od dana sklapanja ovog Ugovora, s mogućnošću produženja razdoblja koncesije na ukupno 32 godine.
Čekam i čekam ali nikako da dočekam da te netko ispravi. Nemam Luku Ploče u portfelju još-čekam je niže ali me ipak smeta da netko ko piše romane na ovoj temi nezna niti do kad imaju koncesiju cry. Ajde rita možeš ti to bolje….
Kolega svojevremeno ste bili sa zadnjom lipom u KSST (da ne tražim po forumu gdje ste to sami napisali), a budući da je to " zicer barem do 7 hiljki ", ne razumijem kako onda mislite dočekati LKPC niže od 1400 ?
Ili se ipak reže pozicija u KSST jer će LKPC uskoro ići tamo gdje joj je mjesto
p.s.
meni drago da se želite kupiti ticket za space shuttle tongue
samo da nadodam što sam kolegi već bio napisao pred par dana
i postavljam si isto pitanje…zašto lažete kad je sve lako provjeriti???
ne da niste zaradili na ksst već ste iz gubitka prešli u još jedan gubitak plus provizija koju ste platili posredniku.
tamo ste dokazali kakav nos za ulaz u dionicu imate. ušli ste u dionicu nakod deblokiranja i odrađenog rasta od 30 i nešto posto. ali priznajem vam da znate koja će dionica jako rasti. još kad naučite da ulaziti treba prije par pozitivnih blokada možda nešto i zaradite.
lp
Temeljem članka 10. stavka 8. Zakona o morskim lukama o dodjeli prvenstvene koncesije za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata podgradnje i nadgradnje na cijelom lučkom području luke Ploče od 28.07.2005.god., između :
dana 13.08.2005. sklopljen je Ugovor o prvenstvenoj koncesiji za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata lučke podgradnje i nadgradnje.
Prvenstvena koncesija dodijeljena je na razdoblje od 12 godina računajući od dana sklapanja ovog Ugovora, s mogućnošću produženja razdoblja koncesije na ukupno 32 godine.
Čekam i čekam ali nikako da dočekam da te netko ispravi. Nemam Luku Ploče u portfelju još-čekam je niže ali me ipak smeta da netko ko piše romane na ovoj temi nezna niti do kad imaju koncesiju [cry]. Ajde rita možeš ti to bolje….
[/quote]
Kolega svojevremeno ste bili sa zadnjom lipom u KSST (da ne tražim po forumu gdje ste to sami napisali), a budući da je to " zicer barem do 7 hiljki ", ne razumijem kako onda mislite dočekati LKPC niže od 1400 ?
p.s.
meni drago da se želite kupiti ticket za space shuttle [tongue]
[/quote]
Nikad nisam napisao da sam do zadnje lipe u ksst. Napisao sam da nemam više za dokup ksst-r-a ,znači da sam ful u dionicama (nikako samo u ksst). A luku ploče čekam niže i onda ću je opet kupiti jer o ovoj dionici i firmi znam jako puno. Mislim da ti to kolega Barbosa može potvrditi ako ga pamčenje služi. Kupovat ću LKPC-R-A kratkoročno kao i uvjek do sada (tu..tuuu) [smiley]. A kad prođe dokap i kad novi vlasnik smijeni Pavlovića onda ulazim dugoročno,ništa prije.
Kolega petina ne sikiraj se- sutra i idućih dana će svi shvatiti o čemu si pričao. Tada će se vraćati na Vaše postove da vide gdje su pogriješili.
Kada sam prije 10 dana pisao o zajmu tada nije bilo polemike i razlike između Lucke Uprave i Luke Ploce.Tada to neki nisu uzimali zdravo za gotovo,pa cu ponoviti.
Ovo ne pise u dnevnom tisku.-
Zajam od 50 miliona Eura bi se trebao odobriti 29. ožujka 2011.
i NE RADI SE O 50 MIL.VEC OD 48 MILONA EURA.
BARBOSA @
Vidite sta Svijetska banka navodi !
Naravno da se to odnosi zajedno na LUCKU UPRAVI I LUKU PLOCE
The objective of the Additional Financing for the Trade and Transport Integration Project is the same as the original project, which is to develop trade along Corridor Vc through the development of capacity, efficiency, and quality of transport services on the port of Ploce and coordination among corridor participants.
The total cost of the project is estimated at EUR 48 million.
p.s. To sam napisao 17.10.imate sve zapisano.
Plavi je dobro mislio kada je rekao :
Kolega Barbosa, iz posta koji je kolega petina napisao nije se dalo razaznati da li je kredit Lučkoj upravi ili Luci Ploče. Kredit je Lučkoj upravi, još bolje, Lučka uprava će otplačivati kredit, a Luka Ploče korisititi blagodati. Naravno uz plačanje koncesije.
[thumbsup]
golubv
rita
Čekam i čekam ali nikako da dočekam da te netko ispravi. Nemam Luku Ploče u portfelju još-čekam je niže ali me ipak smeta da netko ko piše romane na ovoj temi nezna niti do kad imaju koncesiju cry. Ajde rita možeš ti to bolje….
p.s.
meni drago da se želite kupiti ticket za space shuttle tongue
samo da nadodam što sam kolegi već bio napisao pred par dana
i postavljam si isto pitanje…zašto lažete kad je sve lako provjeriti???
ne da niste zaradili na ksst već ste iz gubitka prešli u još jedan gubitak plus provizija koju ste platili posredniku.
tamo ste dokazali kakav nos za ulaz u dionicu imate. ušli ste u dionicu nakod deblokiranja i odrađenog rasta od 30 i nešto posto. ali priznajem vam da znate koja će dionica jako rasti. još kad naučite da ulaziti treba prije par pozitivnih blokada možda nešto i zaradite.
lp
[/quote]
Pitaj Plejboja kad sam ulazio u KSST ili pročitaj temu ksst od početka do kraja. Da nisam dokupljivao imao bi ne 130% nego 300+% ali dokupom sam pokvario ulaz. Lažovom zovi nekog iz familije a nikako mene jer istina je ,sve se može lako provjeriti ali si ljen čitati.
LKPC će biti dobra firma kad se privatizira i riješi Pavlovića a do tad uživajte u neznanju.Ko bi živ ulagao da ima koncesiju samo do 2017 (2005+12)???? Znaš li ti zašto je odgođena dokapitalizacija 2007?? Koji je bio glavni razlog?? Ma znaš isto kao što znaš kad sam ja kupovao ksst
[tongue]
@ golubov
ja vjerujem u tvoju vjerodostojnost znanja kojeg spominješ oko lkpc i zato mi odogovara kad ti oponiram, ali da budem jasniji, oponiram ti isključivo kada:
– spominješ da nemaš lkpc
– spominješ da želiš lkpc
– spominješ da će cijena ići dosta niže (kažem dosta niže jer ako cicijarimo oko 50 kn gore dolje onda to nije volatilnost, u tome se valjda slažemo)
btw ako cijena ode niže, i to dosta niže meni fenomenalno iz raloga što kupujem novu količinu, ali trenutno nema dionice koja je toliko u fokusu kao lkpc od velike većine investitora/trejdera/špekulanata i kaj ti ja znam kako se ko voli nazivati, jer danas je IN biti LOGO [tongue]
Mecka
– spominješ da nemaš lkpc
– spominješ da želiš lkpc
– spominješ da će cijena ići dosta niže (kažem dosta niže jer ako cicijarimo oko 50 kn gore dolje onda to nije volatilnost, u tome se valjda slažemo)
Zabio sam sebi u glavu da LKPC zbog dokapa i zbog radničkih dionica ide niže. Spreman sam zakasniti s ulazom ako sam pogrešno procjenio. [smiley] [undecid]
@golubov
Neznam baš, mogao bi se načekati onda do slijedeće krize,
jer trenutno iz TA isčitavamo da je jako, jako mala mogućnost proboja ispod 1370-1380,
te što vrijeme prolazi ta linija trenda se povećava i onemogućava mogućnost proboja na niže razine,
svakako previše je odličnih vijesti da bi opće išlo ispod 1400, vidjeti ćemo
sretno u "improbable mission"
LKPC će biti dobra firma kad se privatizira i riješi Pavlovića a do tad uživajte u neznanju.Ko bi živ ulagao da ima koncesiju samo do 2017 (2005+12)???? Znaš li ti zašto je odgođena dokapitalizacija 2007?? Koji je bio glavni razlog?? Ma znaš isto kao što znaš kad sam ja kupovao ksst
haha da pitam pleja. pa taj mi lik mijauče na pvt porukama. uostalom i on je bio na ovom forumu sa sličnim pričama. uostalom i njemu sam rekao da ne vjerujem da će ksst preko 5000(možete provjeriti naš mali razgovor na ksst kada već volite čitati rasprave od prve do zadnje stranice). pa plej je rekao da je nakon izlaska iz ksst ušao u slobodnu dalmaciju koja je nakon te poruke imala ulaz sljedećih par dana od 10-ak tisuća kuna itd itd. nađite si boljeg sukompanjona za alibije. ma sve veliki dobitnici na ovoj burzi.
nego…niste mi odgovorili kada ste se to par puta provozali na ovoj dionici od 1300 do 1800
Ja vas , ljudi ne razumijem…jel vi ne znate čitati ili što??
Nigdje, niti jednim slovom nisam dao niti naslutiti da je nastavak ITT projekta loš po LKPC jer mislim upravo suprotno, nego sam reagirao na post plavog koji je nabrzaka zaključio da će se krediom Svj. banke povečati aktiva LKPC
evo vam ponovo:
….
50 mil. EUR će imati ogroman utjecaj na aktivu, naime trenutno je ukupna aktiva Luke Ploče 270 milijuna kuna, ovime se aktiva povećava hm… više nego duplo..
….
lp
i moja reakcija je izgledala ovako:
Ovih 50 milja eura neće imati ama baš nikakav utjecaj na aktivu LKPC jer je korisnik zajma Lučka uprava Ploče(država) a ne Luke Ploče d.d.
….
Dajte više naučite razlikovati Lučku upravu Ploče i LKPC
….
@PETINA
Naravno da ITT projekt i svaki daljnji razvoj ili stupanj istoga donosi obostranu korist i LU.Ploče i LKPC, jednome kroz koncesije a drugome kroz exploatiranje lučkih kapaciteta, meni na to ne treba ukazivati, ja sam na tu temu napisao više od 100 postova u prošlih 4 god. na ovome podforumu.
Također, vidim da me i kol. golubv spominje i moram reći da je vrlo dobro upoznat te ima velika iskustva sa dionicom LKPC i u ovih par godina je vrlo ćesto imao jako dobre pikove