LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ugovor o dodjeli prvenstvene koncesije 13.08. 2005.

Temeljem članka 10. stavka 8. Zakona o morskim lukama o dodjeli prvenstvene koncesije za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata podgradnje i nadgradnje na cijelom lučkom području luke Ploče od 28.07.2005.god., između :
LUČKE UPRAVE PLOČE, Trg kralja Tomislava 21, Ploče i
LUKE PLOČE d.d., Trg kralja Tomislava 21, Ploče
dana 13.08.2005. sklopljen je Ugovor o prvenstvenoj koncesiji za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata lučke podgradnje i nadgradnje.

Prvenstvena koncesija dodijeljena je na razdoblje od 12 godina računajući od dana sklapanja ovog Ugovora, s mogućnošću produženja razdoblja koncesije na ukupno 32 godine.

Čekam i čekam ali nikako da dočekam da te netko ispravi. Nemam Luku Ploče u portfelju još-čekam je niže ali me ipak smeta da netko ko piše romane na ovoj temi nezna niti do kad imaju koncesiju [cry]. Ajde rita možeš ti to bolje….

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

pa kada znaš zašto ne odgovoriš čovjeku. a ako ja pišem romane ne znam kako bih nazvao vaše pisanje…posebno uzevši u obzir da nemate dionice.

nego…sretno u čekanju nižih cijena [yawn]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Kada sve to zajedno sagledamo ,buducnost Luke je neupitna [thumbsup]

Svakako da je LKPC jedna od dionica sa velikim potencijalom rasta međutim, treba biti oprezan jer se LKPC sada nalazi u jednoj vrlo delikatnoj i osjetljivoj fazi promjena.

LKPC se pod upravom kap. Pavlovića vodila vrlo konzervativno što se pokazalo kao izrazito učinkovito u ovim turbulentnim vremenima, zavisno od ishoda trenutne akcije i promijena koje ista donosi, povečavati će se ili pak smanjivati potencijal same tvrtke nevezano na stratešku poziciju same luke.
[/quote]

Sa jednom stvari se nebih slozio a to je da pozivate na oprez jer se LKPC sada nalazi u jednoj vrlo delikatnoj i osjetljivoj fazi promjena.

Upravo te faze promjene me ne zabrinjavaju vec suprotno,raduju tj.vesele.
Razloge radosti ili veselja nalazim u svim pozitivnim vijestima koje se desavaju na ovoj dionici a jedina nepoznanica je Prospekt.

1. Da ne nabrajam pozitivnevijesti jer vise i ptice na granama to znaju.
2.PROSPEKT-Opet mogu reci slatke brige jer znamo da po 400 kn nece ici a sada da li ce ici po 800 ,1000 ili vise to ce mo saznati vrlo brzo.Sta vise to bolje.

Razloga oprezu,ne vidim,dok razloga VESELJU IMA i to na pretek

[cool]

p.s.
KOLEGA PLAVI, NEDAJTE SE IZNERVIRATI JER MISLIM DA BARBOSA NIJE NISTA LOSE MISLIO ,IAKO NAS JE LOSE PROCIJENIO [cool]

04.2009 32 godine

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

To je u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji kolega?
Kakvi su uvjeti koja je kamata, oko 4-5 %?

50 mil. EUR će imati ogroman utjecaj na aktivu, naime trenutno je ukupna aktiva Luke Ploče 270 milijuna kuna, ovime se aktiva povećava hm… više nego duplo..
[thumbsup]

lp

Ovih 50 milja eura neće imati ama baš nikakav utjecaj na aktivu LKPC jer je korisnik zajma Lučka uprava Ploče(država) a ne Luke Ploče d.d.

Lučka uprava Ploče će, uz jamstvo Vlade RH, uzeti zajam od Svjetske banke u iznosu od 50 milijuna eura za dodatno financiranje Projekta integracije trgovine i transporta u luci Ploče. Rok otplate zajma je 23 godine, uz poček od 12 godina i kamatu od dva posto.

Vaš link

Dajte više naučite razlikovati Lučku upravu Ploče i LKPC
– Lučka uprava Ploče je Javna ustanova za upravljanje i razvoj luke Ploče
Vaš link
– LKPC je koncesionar koji obavlja gospodarsku djelatnost na području Lučke uprava Ploče
Vaš link

[/quote]
do kada ima lkpc koncesiju?

[/quote]

2009. g. sklopljen je ugovor o koncesiji između Lučke uprave Ploče i Luke Ploče d.d. na 32 godine.

Luka Ploče dobila koncesiju i ostvarila uvjet za zajam

Kreditom od 116,6 milijuna dolara planiraju se povećati kapaciteti i promet luke

Lučka uprava Luke Ploče i Luka Ploče d.d. uz superviziju Svjetske banke zaključile su krajem prošlog tjedna pregovore o novom koncesijskom ugovoru na 32 godine na temelju kojeg će Lučka uprava kao investitor i davatelj koncesije i Luka Ploče kao društvo koje obavlja lučke djelatnosti u sljedećim godinama povećati kapacitete i transportnu povezanost luke.

Taj će projekt financirati Svjetska banka koja je krajem ožujka Lučkoj upravi odobrila kredit od 116,6 milijuna američkih dolara, ali se za puštanje sredstava čekao novi koncesijski ugovor jer je on pretpostavka za kretanje u projekt kojem je krajnji cilj povećanje prometa u luci.

OVDIJE VAM PISE ODGOVOR ZASTO JE DOBAR OVAJ KREDIT OD 50 MIL. EURA ZA LUKU PLOCE.

*PETINA,
naravno da nisam ništa loše mislio niti ikoga nervirati ali elementarne činjenice o tvrtki u čije dionice ulažeš bi svaki ozbiljan ulagač trebao naućiti.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Činjenice:
Najviša cijena ikada-6490 kn
Najniža cijena ikada-698,99,u vrijeme velikog potopa
Prosjek od velikog potopa-1700 do danas
Pa razumijem da bi svi Vi željeli kupiti na nisko a prodati na visoko,ali dajte budite realni.S obzirom na rezultate pa sad je na dnu.Ato pokazuju i tolike jedinice na postovima svih nas koji smo za rast.Neće ona otići ni gore ni dolje na konto naših piskaranja.Ona vozi po činjenicama,koje svi znamo.Zato je rast neizbježan ma koliko se pojedinci trudili skidati cijenu.Cijena će biti napumpana i više nego šta mi koji vjerujemo u rast mislimo.A ko će ju napumpati-država i vlada koja prodaje.
Živi bili pa vidjeli.

peyo

rita, 27.02.2011. u 19:37
*PETINA,
naravno da nisam ništa loše mislio niti ikoga nervirati ali elementarne činjenice o tvrtki u čije dionice ulažeš bi svaki ozbiljan ulagač trebao naućiti.

kolega, ovdje nitko nije da bi dobio peticu iz znanja i zalaganja već da zaradi. kada su to elementarne činjenice na našoj burzi određivale smjer i visinu kretanja cijene? svaki dan gledamo kako neperspektivnim, zaduženim i nelikvidnim firmama cijena dionice raste a firmama za koje znamo da imaju prirodni monopol, neupitnu budućnost, razvoj u progresu cijena pada.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

*PETINA,

ZELIS KAZATI DA SAM JA NEOZBILJAN!!!

Ugovor o dodjeli prvenstvene koncesije 13.08. 2005.

Temeljem članka 10. stavka 8. Zakona o morskim lukama o dodjeli prvenstvene koncesije za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata podgradnje i nadgradnje na cijelom lučkom području luke Ploče od 28.07.2005.god., između :
LUČKE UPRAVE PLOČE, Trg kralja Tomislava 21, Ploče i
LUKE PLOČE d.d., Trg kralja Tomislava 21, Ploče
dana 13.08.2005. sklopljen je Ugovor o prvenstvenoj koncesiji za obavljanje lučkih djelatnosti i korištenje objekata lučke podgradnje i nadgradnje.

Prvenstvena koncesija dodijeljena je na razdoblje od 12 godina računajući od dana sklapanja ovog Ugovora, s mogućnošću produženja razdoblja koncesije na ukupno 32 godine.

Čekam i čekam ali nikako da dočekam da te netko ispravi. Nemam Luku Ploče u portfelju još-čekam je niže ali me ipak smeta da netko ko piše romane na ovoj temi nezna niti do kad imaju koncesiju [cry]. Ajde rita možeš ti to bolje….
[/quote]

Kolega svojevremeno ste bili sa zadnjom lipom u KSST (da ne tražim po forumu gdje ste to sami napisali), a budući da je to " zicer barem do 7 hiljki ", ne razumijem kako onda mislite dočekati LKPC niže od 1400 ?
Ili se ipak reže pozicija u KSST jer će LKPC uskoro ići tamo gdje joj je mjesto

p.s.

meni drago da se želite kupiti ticket za space shuttle [tongue]

Kolega petina ne sikiraj se- sutra i idućih dana će svi shvatiti o čemu si pričao. Tada će se vraćati na Vaše postove da vide gdje su pogriješili.A na vlak u pokretu se teško ukrcati-nekolicina da,ali većina ne.Najljepše ti je ući prvi,naručit kavicu u vagon restoranu,zapalit cigaru i lagano uz novine doći na cilj.Kod nekih vlak se pokvario ,pa čekaju idući,jer su se mislili prošvercati,za par kuna,ali onaj ko je uhvatio pravi vlak,sad se vozi u prvoj klasi.
Ajde burekđije ima još dobrih dionica ovu ste fulali.
P.S.molim jednu lijepu jedinicu,kao dokaz da sam u pravu.

peyo

New Report

Close