LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega agnostik,pravi si političar,govoriš i dva sata da sam sebe ne razumiješ.pa da imaš LKPC ne bi druko na pad……………….ili si na virtualnoj burzi.Sory,ali javljaš se samo u padu i to jako kvalitetan druk.

peyo

Znao sam ih kupovati i po 70 dnevno ali u ovu muljažu moja kuna neće-moja kuna ima očii uši.

Oho ho, pa netko nas je posjetio na ovoj temi [tongue] – moralna vertikala jaše u pomoć sa punim džepovima HT-a po 307-310

[/quote]
Dragi kolega najskuplje plaćene 293 a sve ostalo ispod i imam još 8 paketa po IPO koje nisam
prebacio na burzu pa mi izračunaj zaradu nešto je i na djeci pa mi trebaju potvrde iz centra za socialno neki dan sam i to išao napraviti a i ove ostale sam napravio ugovor u javnog bilježnika
o prenosu na sebe i sve ide na burzu i nadam se dugoročno cijeni od 350 kuna sve ispod
je malo.Nešto slobodnih novaca trpam u DLKV pa vidjet ćemo jesam li dalekovidan a ti do daljneg snivaj krugove samo kad je previše krugova zna se i zamantati.Čuvaj se kolega.
[/quote]

Albino samo se ti drži telekomunikacija a što se tiče krugova pobrko si brojeve, isto kao i kod pozivnog br. kad si nazvao (utrpao) sve u HT iznad 300 kn !!!
Pogledaj moje postove što se tiče mogućnosti modela dokapa pa izračunaj koliko krugova spominjem !

A sad primi Hairiju za ruku pa zajedno cipela sa ove teme !

Ameri otvorili zeleno i to lijepo, europa isto,stagnacija i pad je odrađena ,bit će utrpavanja u ovih pola sata,a ponedjeljak pokret prema visinama.

peyo

Ameri otvorili zeleno i to lijepo, europa isto,stagnacija i pad je odrađena ,bit će utrpavanja u ovih pola sata,a ponedjeljak pokret prema visinama.

Ovakav optimizam ste širili na VIRU do prije neki dan pa ste sada netragom nestali.

Tako je kolega ,takav optimizam sam širio na Viri mjesec i pol skoro dva,kupovao sam ga po prosječnoj cijeni cca 330 kuna,kupio sam 6000 komada i sad čekam dividendu od 22 kune po dionici puta 6000 komada to vam ispada132000 kuna plus šta trenutno imam zaradu od 130 kuna po dionici.Pa zar Vi ne bi bili optimista da ste na mojemu mjestu.Nisam prodao niti jednu dionicu Vire.Čekam cijenu od 2000 kuna.Ahoće li ona biti sutra ili 5 godina meni je svejedno.Viro posluje sa dobiti,a isto tako i LKPC.Nje trenutno imam cca 200 komada a planiram još toliko.Imam nos za lovu kao lovački pas i kad se nečega dohvatim idem do kraja.Da li sad shvaćate moj optimizam.Ako shvaćate onda se držite onoga šta radim jer su uz mene svi profitirali,jer sve šta saznam podijelim na forumu sa svima.Ko shvati dobro ,a ko ne šta bi mu ja.Usvakom slučaju SRETNO itebi i svima, i pozdrav mojim viranima,jer mi smo investitori ,a ne burek igrači.

peyo

Tako je kolega ,takav optimizam sam širio na Viri mjesec i pol skoro dva,kupovao sam ga po prosječnoj cijeni cca 330 kuna,kupio sam 6000 komada i sad čekam dividendu od 22 kune po dionici puta 6000 komada to vam ispada132000 kuna plus šta trenutno imam zaradu od 130 kuna po dionici.Pa zar Vi ne bi bili optimista da ste na mojemu mjestu.Nisam prodao niti jednu dionicu Vire.Čekam cijenu od 2000 kuna.Ahoće li ona biti sutra ili 5 godina meni je svejedno.Viro posluje sa dobiti,a isto tako i LKPC.Nje trenutno imam cca 200 komada a planiram još toliko.Imam nos za lovu kao lovački pas i kad se nečega dohvatim idem do kraja.Da li sad shvaćate moj optimizam.Ako shvaćate onda se držite onoga šta radim jer su uz mene svi profitirali,jer sve šta saznam podijelim na forumu sa svima.Ko shvati dobro ,a ko ne šta bi mu ja.Usvakom slučaju SRETNO itebi i svima, i pozdrav mojim viranima,jer mi smo investitori ,a ne burek igrači.

Slažem se kolega u vezi lkpc što se tiče ulaganja u dionice pritom mislim na lkpc jer viro ne pratim. Gledajuć danas emisiju hr uživo htv 1 gost ministar čobanković- na pitanje voditelja što ste pozitivno napravili u zadnja 2 mjeseca on odgovara da ne nabraj sve: naj važnije je izdvoio-privatizaciju dal. vino i KSST i da imaju još 3-4 tvrtke za privatizaciju -MIŠLJENJA SAM DA JE LKPC MEĐU NJIMA ???

Ja sam odavno rekao da na ovoj dionici ATH još nije viđen…i ostajem pri tome….te da je na ovim cijenama pa i po 2000kn jako jeftina. Ali to sam samo ja i par forumskih prijatelja. Tko je u pravu vidjeti ćemo jako skoro.

Mean people suck and nice people swallow!

Gledajuć danas emisiju hr uživo htv 1 gost ministar čobanković- na pitanje voditelja što ste pozitivno napravili u zadnja 2 mjeseca on odgovara da ne nabraj sve: naj važnije je izdvoio-privatizaciju dal. vino i KSST i da imaju još 3-4 tvrtke za privatizaciju -MIŠLJENJA SAM DA JE LKPC MEĐU NJIMA ???

SLAŽEM SE KOLEGA U POTPUNOSTI SA VAMA,DRAGO MI JE DA JE JOŠ NETKO OSIM MENE ISTO PRATIO TU EMISIJU.
SAD SAM SIGURAN DA JE LKPC SA SIGURNOŠĆU MEĐU TIM TVRTKAMA [proud]

P.S PAMETNOM DOSTA [proud]

Pero ja sam tvog mišljenja,zato i ulazim sa većom svotom love.A ovo šta sa strane na forumu uz graf piše meni je dovoljno,s obzirom da je dionica pri dnu,i sad ju čeka zdravi rast——–
Luka Ploče: Za rujan najavljen početak radova na izgradnji terminala za rasute terete
Snažan rast dobiti Luke Ploče u 2010., pretovar povećan 58 posto
Pošto pravo upisa u 1. krugu?
Luci Ploče osiguran IPO, pravila igre na kapaljku
Vlada o dokapitalizaciji Luke Ploče, radnicima dionice po cijeni od 400 kuna
Hanfa izrekla javnu opomenu direktoru Luke Ploče
Prava prvenstva upisa Luke Ploče moći će se kupiti na Burzi?
Luka Ploče očekuje povećanje kontejnerskog prometa

peyo

Na danasnji dan, 2010 g. cijena je bila 1.690,00

U tu cijenu je bilo uracunato poslovanje 2009g.

Danasnji dan ,cijena 1450 kn. Pozitivne vijesti da ne nabrajam, vise puta sam ih naveo ali cu citirati samo jednu.
200 000 000 EURA ili skoro MILIJARU PESTO MILONA KUNA

izvor: kap.Pavlovic,dnevnik HTV1

p.s.Opet javno bleji,mozda mu Samodol da jos jednu javnu opomenu [tongue]

Pero ja sam tvog mišljenja,zato i ulazim sa većom svotom love.A ovo šta sa strane na forumu uz graf piše meni je dovoljno,s obzirom da je dionica pri dnu,i sad ju čeka zdravi rast——–
Luka Ploče: Za rujan najavljen početak radova na izgradnji terminala za rasute terete
Snažan rast dobiti Luke Ploče u 2010., pretovar povećan 58 posto
Pošto pravo upisa u 1. krugu?
Luci Ploče osiguran IPO, pravila igre na kapaljku
Vlada o dokapitalizaciji Luke Ploče, radnicima dionice po cijeni od 400 kuna
Hanfa izrekla javnu opomenu direktoru Luke Ploče
Prava prvenstva upisa Luke Ploče moći će se kupiti na Burzi?
Luka Ploče očekuje povećanje kontejnerskog prometa

Forumski prijatelju,
u ovu dionici sam počeo ulaziti po cojenei od 1100 kn, kupovao i po 2000 i po 1600 i po 1300(nedavndo9 i ovih dana po cca 1400…i uopće me ne brine. Samo, evo iskreno, dosta kapitala mi je imobilizirano u njoj, a postoje i određene vanburzovne prilike. Znači ja samu u njoj preko dvoje godine i strpiljivo čekam….konačno se nadam da je sada došlo vrijeme da se stvar rasplete do kraja. Ne moram ponavlajti činjenice….koje govore samo da je ovo od strateškog značaja i da je debelo podcijenjena…pa pogledajete LKRI…hamburg…trst….na koliko se prodaju, a ovdje JE U PITANJU DOKAP I PRIVATIZACIJA…..stvarno tu se nema što za reći. Osim dečki moji "šljem na glavu i u boj"…ako poginem biti će časno, a ako ne gurati ći si prstace u uho i zaljevati ih don perignonom [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

peyo ,

drago mi je da si branitelj .
I ja sam dragovoljac od 1991.
Vjerujem da će sutrašnji skup branitelja na Jelačić placu biti dostojanstven i da neće dozvoliti rušilački teror kakav smo imali prilike gledati juče od onih Zgubidana i Besposličara kad su napali policiju kamenjem ,ciglama ,staklenim flašama ,pirotehnikom ,prometnim znakovima ….
Pa neće valjda ulica mjenjati Vlade u demokratskoj Hrvatskoj .
Vladu ćemo izabrati na izborima glasajući za najbolje !
LKPC
Naravno drago mi je da si investitor na LKPC kao što sam i ja .
Iako moje pisanje nitko ne odobrava na ovom Forumu moram te podsjetiti da je danas LKPC na kraju prodavana po 1450 kn a godinu dana prije po 1690 kn .

Čak 240 kn manje !

I pored miliona dokapitalizacije ,i pored miliona investicija ,i pored miliona dobiti u 2010. !
Nelogično , a toliko dobrih vjesti !

Toliko širite optimizam :" cijena će biti 1800 i kusur ….,a ponedjeljak pokret prema visinama …..,veljača će biti brutalna…,od malo novca se diže dobra cijena….,cijena i po 2000 kn jako jeftino ", a od tih viših cijena još ništa .

Šta mi takav optimizam , da ne kažem Drukanje govori ?
Da Drukeri nastoje prodati svoje stare dionice .
Ali nedaju se ljudi prevariti .
Svi čekaju Prospekt i ne nasjedaju na drukanje .

I ja pratim informacije ali ne investiram u LKPC dok Uprava tu Žabokrečinu ne razbistri u Prospektu !

Pozdrav kolege Investitori

.

New Report

Close