LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo malo potpore na 1415,14.

Potpora koja ne sluzi nicemu.Cemu sluzi?

p.s. mozete mislit,sta je njemu do kupnje.Ako mu je do kupnje neka se stavi PRVI ili DRUGI.

Znao sam ih kupovati i po 70 dnevno ali u ovu muljažu moja kuna neće-moja kuna ima očii uši.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Potpora koja ne sluzi nicemu.[/quote]

ako ne služi ničemu, znači služi nečemu
[tongue]

ma zezanje PETINA, kad je trgovanje takvo ništa nam drugo ne preostaje…

Potpora koja ne sluzi nicemu.Cemu sluzi?

p.s. mozete mislit,sta je njemu do kupnje.Ako mu je do kupnje neka se stavi PRVI ili DRUGI.
[/quote]
Kako potpora ne služi-ona služi da vam proda.

PETINA, 25.02.2011. u 14:02
agnostik
Znao sam ih kupovati i po 70 dnevno ali u ovu muljažu moja kuna neće-moja kuna ima očii uši.

ČEGA ? JAJA! PARADAJZA…….Toliko ste kolega škrti da vasa kuna ima i oči i uši a džepovi sašiveni [lol]

agnostik, 25.02.2011. u 14:04
agnostik

ČEGA ? JAJA! PARADAJZA…….Toliko ste kolega škrti da vasa kuna ima i oči i uši a džepovi sašiveni [lol]
[/quote]
Šta se tiče LKPC-ZACEMENTIRANI DO PROSPEKTA.

Oho ho, pa netko nas je posjetio na ovoj temi [tongue] – moralna vertikala jaše u pomoć sa punim džepovima HT-a po 307-310

Oho ho, pa netko nas je posjetio na ovoj temi [tongue] – moralna vertikala jaše u pomoć sa punim džepovima HT-a po 307-310

[/quote]

hahahaha i to je “milione” ubaciva u HT od 307-310, koliko se sjećam stalno je kupovao ht i jedan dan je rekao da je nadokupio još 6000 komada, hahah, eto sreća pa je HT bio tako sigurna dobit [cool]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Poništenje transakcije

25.2.2011 12:23:20

Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti. Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da je transakcija dovela do iskrivljene slike tržišta a koja daje privid likvidnosti, obavještavamo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcije br. 681 dionicama LKPC-R-A (5 kom po cijeni 1.425,00 kn).

Opet muljate [cool]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

[/quote]
Dragi kolega najskuplje plaćene 293 a sve ostalo ispod i imam još 8 paketa po IPO koje nisam
prebacio na burzu pa mi izračunaj zaradu nešto je i na djeci pa mi trebaju potvrde iz centra za socialno neki dan sam i to išao napraviti a i ove ostale sam napravio ugovor u javnog bilježnika
o prenosu na sebe i sve ide na burzu i nadam se dugoročno cijeni od 350 kuna sve ispod
je malo.Nešto slobodnih novaca trpam u DLKV pa vidjet ćemo jesam li dalekovidan a ti do daljneg snivaj krugove samo kad je previše krugova zna se i zamantati.Čuvaj se kolega.

Poništenje transakcije

25.2.2011 12:23:20

Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti. Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da je transakcija dovela do iskrivljene slike tržišta a koja daje privid likvidnosti, obavještavamo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcije br. 681 dionicama LKPC-R-A (5 kom po cijeni 1.425,00 kn).

Opet muljate [cool]

Sam sebi prodao !

Pitanje je dali mu se učinilo da je povoljna kupnja ili jeftina prodaja ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[/quote]

hahahaha i to je "milione" ubaciva u HT od 307-310, koliko se sjećam stalno je kupovao ht i jedan dan je rekao da je nadokupio još 6000 komada, hahah, eto sreća pa je HT bio tako sigurna dobit [cool]
[/quote]
Nemoj lagati ukupno 5500 pa ću ti javiti kad budem izlazio da mi izračunaš zaradu.

New Report

Close