LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema trećeg kruga!

[color=blue][/color]vizionar

Mislim da Pero sugerira na slijedeće (da ga ipak malo branim 😉

Božanstvena komedija (LKPC) sastoji se od tri dijela :
1. Pakao (do 26.01.2011.)
2. Čistilište (od 27.01 do prospekta)
3. Raj (ono što Pero spominje [tongue] )

vizionar ,

naravno da nema trećeg kruga , ako ti misliš da prodaja 52.000 dionica po 400 kn (vrijednost 75.000.000,00 kn ) nije ništa . Da je to nevažno . Da se to ne broji .

Mecka ,

sve si pobrkao sa Božanskom komedijom LKPC :
1. Prvi krug je Raj – kupnja dionica po 400 kn !
2.Krug , nezna se šta je , možda će malim dioničarima biti Pakao , saznat ćemo u Prospektu
3.krug , nezna se ,sve opcije otvorene , lako moguće da će strateški partner pobrati vrhnje .

Ja mislim sada kupiti (ako) budučnost tvrtke LKPC , a kakva će biti saznat ću u Prospektu .

Pozdrav

.

Ameri danas premarket debelo zeleno ,šta sam i očekivao.Sad ćemo vidjeti kako europa reagira,jer mislim da je ovo sa libijom odrađeno,i mislim da se može krenuti dalje.Bitno da prospekt ne izađe dok je dionica ovako nisko,a vjerujem da je to mišljenje mnogih.LKPC je namjerno srušena na ovako niske grane,baš radi utovara,i to je i uspjelo.Odnosno samo 10 % više od najniže cijene u zadnjih godinu dana.Ubrao sam još nešta sitno,a danas…………..moglo bi biti jako jako zanimljivo.Ako su moje analize po kojima ja vozim ispravne,a rijetko su me iznevjerile,zdravi rast bi trebao i bez neke velike euforije biti do 1800 i kusur kroz tjedan dva.Pa živi bili pa vidjeli.SRETNO POŠTOVANI KOLEGE.

peyo

2011. god 2010. god 2009. god
siječanj 291.409,251 278.579,728 276.050,584

napokon izasla statistika i Imamo i dalje povećanje u siječnju
[cool]

Zato po pristiglim brodovima veljača će biti brutalna [cool]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Ovi na prodaji sa po 1 kom mi stvarno nisu jasni-šta moraju platit ratu kredita,struju…?

vrlo moguće supertalent. taman za ratu kredita za auto. međutim kada je puno takvih naloga znači da netko želi da ask ne izgleda šupalj. jel luka ima mm-a? možda on balansira cijenu!?

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ma pustite kolege,to je na jednu ruku glupo, ali na drugu ruku dobro,jer se sa malo novaca diže dobra cijena.Mislim da od neke trgovine neće biti ništa jer su se par pojedinaca odlučili prodati,pa svi samo čekamo.A i sutrašnji dan je gadan jer sutra je ispolitizirani dan ,pokušaj rušanja vlade.Ja sam branitelj i uzeo sam pušku u ruke sa 18 godina,ali ovo sutra je glupost.Zemlja nam je tako i tako u banani,a oporba se ne može strpiti ,pa ajmo nahuškati branitelje.Kolika je vlast slast pa to valjda nitko od nas ne kuži.Ja sam prvi za pomoć Tihomiru Purdi,donirati lovu za najskuplje branitelje svijeta i za njegovu obitelj,ali da sa mnom neko manipulira ,kao oporba sada to ne dolazi u obzir.
Moram ponoviti riječi moga dede"-sinko čuvaj nas bože srpskoga junaštva i hrvatskog poštenja."
A čistokrvni smo Hrvati.

peyo

evo malo potpore na 1415,14.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

vrlo moguće supertalent. taman za ratu kredita za auto. međutim kada je puno takvih naloga znači da netko želi da ask ne izgleda šupalj. jel luka ima mm-a? možda on balansira cijenu!?

Ma ne kolega rita to je netko ko ima 4 kom, pa prodaje po jedan kom da ne pravi pritisak na cijenu [lol]

evo malo potpore na 1415,14.

Taj ne ulazi da bi zaradio za BUREK sigurno! [proud]

Jutro je čovječe pa ga moraš razumjeti. Vjerojatno je sanjao treći krug a sutra ujutro će zasigurno biti i četvrti krug!

Izgleda da se njemu dobro vrti pa je upao u začarani krug i svaki puta kad mu se zavrti u glavi
on misli da je novi krug.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

New Report

Close