LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav svima, Ode naša zlatna lukica up. Dosta je bilo manipuliranja sa ovom dionicom…

http://www.businessmonitor.com/aboutus.html

" SVIJETLE PROGNOZE
Business Monitor International: Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada
Autor/izvor: SEEbiz / BMI
ZAGREB – Povećanje prometa u dvije glavne hrvatske luke, Ploče i Rijeka, nastaviti će se i u srednjoročnom periodu (2011-2014), piše Business Monitor International.

Propusnost u jednoj od glavnih hrvatskih luka, Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A), na putu je nastavka svog oporavka i u 2011. godini. Gledajući po veličini prometa u Luci Ploče, on pokazuje da je oporavak započeo još u 2010. godini Najnoviji podaci u Luci Ploče za prvi sedam mjeseci (siječanj-srpanj 2010) ukazuju na porast od 40% u odnosu na isto razdoblje u 2009. Povećanje prometa u dvije glavne hrvatske luke, Ploče i Rijeka (ZSE:LKRI-R-A), nastaviti će se i u srednjoročnom periodu (2011-2014) jer obje luke nastoje vratiti svoje predratne volumene prometa. Vjerujemo, kažu analitičari BMI, da će u smislu ukupne propusnosti, luke Ploče i Rijeka vratiti svoje razine prometa u 2012. godini, a posebice tijekom 2014. godine kada bi taj porast trebao biti posebice izražen. "

[thumbsup]

Business Monitor International (BMI) is a leading, independent provider of proprietary data, analysis, ratings, rankings and forecasts covering 175 countries and 22 industry sectors. Our mission is to integrate Country Risk and Financial Markets analysis with Industry Research, to best inform decision-making at the highest level in multinational companies, financial institutions, multilaterals and government.

Kad BMI počne pozitivno pisati o Luci Ploče, to ipak ima neku težinu… [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Na ovoj dionici = BAKICE SA KOLAĆIMA SU PROŠLE [lol]

Pozdrav svima, Ode naša zlatna lukica up. Dosta je bilo manipuliranja sa ovom dionicom…

Koje preskakanje naloga, ideš……

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Mogu preskakati do sutra, ali čini mi se da će morati po asku [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Imaš u prvih 20 na asku oko 160 dionica, po meni su to sve bakice s kolačima…

...

Ma ovih dana LKPC samo pali motor, pali, pali, a kada upali, letimo [wink]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Evo sad po mojoj analizi bi trbao biti zdravi rast do gornjeg pika na 1800 i kusur.Pogledajte graf gore.Mozda nisam u pravu ali tako sve vozi stalno na svim dionicama.A to je bez objave prospekta,koji ce ju po meni dici jako visoko.Kolega plavi je jucer dobro napisao minimum 3500,sta je polovica od najvise cijene LKPL ikada.A dalje se ne usudim govoriti,ali se nadam punom piku.
SRETNO.

peyo

Evo sad po mojoj analizi bi trbao biti zdravi rast do gornjeg pika na 1800 i kusur.Pogledajte graf gore.Mozda nisam u pravu ali tako sve vozi stalno na svim dionicama.A to je bez objave prospekta,koji ce ju po meni dici jako visoko.Kolega plavi je jucer dobro napisao minimum 3500,sta je polovica od najvise cijene LKPL ikada.A dalje se ne usudim govoriti,ali se nadam punom piku.
SRETNO.

Već kad se nadamo, ode je dokap i privatizacija i….., ja se nadam situaciji kao kod INE i KSST pa da bude povijesna cijena, heheheh a vidit ćemo što će biti [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Dragi kolege ,

evo već 20 dana pišem realno i istinito o JP LKPC a vi i dalje mutite vodu i bacate klipove pod noge svima nama investitorima koji ulažemo u LKPC.
……..
Ako vas još nešto interesira samo pitajte .
Pozdrav

Perice jel ti to ulažeš u lkpc koja je netransparentna i na kojoj će se uskoro "izgubiti veliki novci" zbog " pušinga od dokapitalizacije" ? [cry]

[tongue]

Razbio nam gadafi i libija sve koncepcije,a ameri ko kurve zakrenuli u zeleno.Pa ima i sutra dan.Od podneva bonaca,i ništa konkretno,a sutra je petak i mislim da će biti puno zanimljivije bez obzira na svijet-govorim o našoj dionici-LKPC.Ide vikend a ponedjeljak je nepoznanica.Ko misli ulazit vjerojatno će sutra,jer ostat vani, a za ponedjeljak vježbat najbrži prst…………Šala- ne znam ,ali moglo bi biti i istinito.

peyo

Mecka ,

U ovom trenutku situacija mi je nejasna i netransparentna sa JP LKPC pa čekam Prospekt za dalje odluke o investiranju u LKPC .

Ranije kupljene dionice stoje na mom računu u SKDD i čekaju odluke .

Inače ja nisam Burek-investitor , već Dugoročni-investitor !

Strpljiv sam kod kupnje ,pažljivo pratim sve informacije pa i Forum informacije Plavog , Petine , Agnostiga , INGa , i drugih kolega .

A što se tiče krugova :
1.krug radnici kupuju po 400 kn
2.krug mali dioničari (26.01.2011.) , Prospekt kasni !
3.krug strateški investitori

Pozdrav

.

New Report

Close