LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Gađaš ti pejo onoga na 1499….ali na bidu…..samo ga nema…."analiza" ti je vrhunska….netreba ni trošiti riječi na nju…"

Molim te pojasni šta hoćeš reći,da želim prodati?Ako to govoriš,bolje pređi na nekog drugog.Uvijek govorim šta mislim.Ja sam investitor,a ne diler.Znači radim sa velikom količinom novca za razliku od puno ljudi na ZSE.Kad uđem ulazim sa rizikom fifti fifti.Šta se tiče analize ona je moja,znači nije prepisana ,a molIm lijepo ti stavi svoju analizu.Da me danas nije pretekao kolega ,ja bi vjerojatno kupio prvih 20 naloga sa aska.Ali sad se uzhebalo sa Libijom,Ameri već drugi dan debelo u minusu,Europa prati pad amera ,pa ćeš vjerojatno ti meni prodati po bidu,jer ne možeš čekati,a tu je razlika između investitora i burek igrača.Kad ulazim ,a ovaj puta je bilo stvarno slučajno,onda i branim svoj ulog,a kupovati po bidu je isto unosan posao za INVESTITORE.
Kolega loris odlično izvučen post,i on opovrgava kontraše.
Dosada je ova dionica bila zanimljiva brzim igračima, ali mislim da će morati naći novu žrtvu.
Strpit ćemo se dok ovo ludilo ne prođe i marljivo čekati na bidu.SRETNO KOLEGE.

peyo

E nije lako kada te "neki kolega" svaki put "pretekne"……no nije nestalo dionica….odmah ujutro u 10.00 raspali….da te nebi opet "pretekli"….

OPAAAA !!!!!!

Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada
Autor/izvor: SEEbiz / BMI

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/business-monitor-international-luke-ploce-i-rijeka-su-sigurna-oklada,106005.html

sigurno se netko želi iskrcati.
Cekat drugi krug i izvjesce 1q.

Nemojte biti ovce za sisanje

lp

[/quote]

Mislim da po tebi i ovaj proces dokapitalizacije sluzi da se netko iskrca!!!

Ok, zadnjih dana je bilo par transakcija od po 6X komada.
To su radnički paketi, oni koji su duže u dionici, ili su u firmi, oni to znaju.

Sve je to OK, netko prodaje netko kupuje, jedino što bi bilo zgodno da ti isti radnici znaju da ne moraju pošto poto prodati iste sekunde sve na burzi, jer time ruše cijenu. Isto tako, ako daju nalog brokeru za prodaju, neka kažu prodaj mi kako najbolje znaš i neka daju rok do kada im treba lova, a ne prodaj mi, jer broker to onda potuče po bidu, dokle bida ( kupnje ) ima. Neki od njih ( brokera ) se poslije hvale kako su stukli neku dionicu. Prema tome pamet u glavu, ništa nije sila, vidi se da interesa ima, pa ćemu žuriti i sam sebi rušiti cijenu.

lp

Kolega dok ima takvih mi ćemo redovno puniti džepove jako jeftino, evo meni je danas upalo 10-ak komada po 139x,xx-1400,xx

Neka tako i sutra i ja zadovoljan
[thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Kolega fonza sa svojom lovom radim šta ja hoću,portfelj mi je bogu fala pozamašan,govorim iskreno i sa podlogom,a kad budem trebao savjetnika …………..Napisao sam Vam da se uzkuhalo oko Libije i da sam tukao danas po asku zahebo bi se,jer ne bi pokupio Vaše naloge koje ćete mazati po bidu sutra.
A ustvari čini mi se da Vi uopće ni nemate LKPL,jer sve šta pišete je ismijavanje i podhebavanje,ali ja sam imun na takve.Na Viri su me takvi drilali 2 mjeseca ,a sad kad je dionica otišla 45% gore šute ko pihke.Jedino ne kužim šta takvi ljudi misle postići sa svojim postovima,da li rušati već debelo podcijenjene dionice ili aj da se nešta napiše………….Niti ću ja sa svojim optimizmom dignuti dionicu,a ni Vi sa pesimizmom i sarkazmom srušiti.Ovdje na forumu bi se trebale izmjenjivati informacije i zajednički dolaziti do nekog cilja ,a mislim da je to lova.A vi koliko vidim se borite za sličice uz avatar,ili ste možda zamijenili virtualnu burzu sa stvarnim svijetom.
Bez ljutnje kolega fonzo nemam ništa protiv vas,i ako sam vas sa čime uvrijedio -sory.Ali svojim pisanjem moje mišljenje nemožete promijeniti.A čim vidite da je otišlo prvih 20 naloga po asku sjetite se mene,a vjerujte mislim da će to biti jako brzo.S poštovanjem i sretno.

peyo

Kažete da nije provedena dokaptializacija?
Pa javili se navodno kinezi, njemačke firme, zainteresirani domaći institucionalni investitori, sve je to pisalo u novinama. Pa kako će propasti onda?
Nije vam neugodno?

lp

uf,,uf, kad smo već kod neugodnosti, ja znam kome bi trebalo biti neugodno
[sealed]
[/quote]

Uvaženi kolega plavi,

nema potrebe ulazit u reperkusije sa ovakvim ulagačkim stratezima koji pokušavaju nešto debatirat glede LKPC!

Ponekad je najbolje samo u tišini promatrat i skupljat ova zlatna jaja od dionice..

Neda mi se čupat iz arhiva kakva su kretanja imale pojedine luke KOPAR, TRST nakon ovakvih ulaganja koja čekaju LKPC I LKRI….ostale su mi u sjećanju neke vertikalne linije na grafovima

[thumbsup]
[/quote]

Uvaženi kolega ING,

nisam niti sumnjao da je Vaš iskusni um drugačije zaključio.
A još netko tako misli:

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/business-monitor-international-luke-ploce-i-rijeka-su-sigurna-oklada,106005.html

"SVIJETLE PROGNOZE
Business Monitor International: Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada "

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega pejo…vi kažete da želite iznositi činjenice….pa dajte neke činjenice….razumjem da želite da dionica koju ste kupili raste…..no nitko od vas što vičete ide to UP , UP ne spominje potpuno nejasnu i neizvijesnu situaciju oko modela dokapitalizacije….dali mislite da cijena dodatnih dionica po 800 kn ili npr. 1200 kn ne utječe na "jeftinoću" današnje cijene dionice na burzi….razlučimo kvalitetu poduzeća od cijene trenutne dionice…..INA je dobra firma no dali je cijena 3.600 dobra…..dionica je "dobra" ako se je cijena ispod neke "fer" vrijednosti (koju nitko živ ne zna)…..ovo sam vam morao odgovoriti prvenstveno radi mlađih članova na tržištu – da nebiste njihovim novcima napucavali cijenu svojih dionica…..a ako vjerujete da je dionica "džabe" – ponovno velim ….sutra u 10.00 raspalite po asku i dignite ju slobodno 10%……do prospekta je ovo za mene mačak (znate već gdje)…..pozdrav….

Ja sam dioničar lkpc i da sam sad u mogućnosti jedina dionica koju bi kupio bila bi lkpc bez obzira što je tko napisao, piše ili će napisati ovdje na forumu. Činjenica je da je ona trenutko najperspektivnija i najmanje rizična dionica na našoj burzi. Uvjeren sam da neće još dugo biti ispod 2000 kuna a za više ne znam ali sigurno ide jako visoko! [thumbsup]

[color=blue][/color]vizionar

Kažete da nije provedena dokaptializacija?
Pa javili se navodno kinezi, njemačke firme, zainteresirani domaći institucionalni investitori, sve je to pisalo u novinama. Pa kako će propasti onda?
Nije vam neugodno?

lp

uf,,uf, kad smo već kod neugodnosti, ja znam kome bi trebalo biti neugodno
[sealed]
[/quote]

Uvaženi kolega plavi,

nema potrebe ulazit u reperkusije sa ovakvim ulagačkim stratezima koji pokušavaju nešto debatirat glede LKPC!

Ponekad je najbolje samo u tišini promatrat i skupljat ova zlatna jaja od dionice..

Neda mi se čupat iz arhiva kakva su kretanja imale pojedine luke KOPAR, TRST nakon ovakvih ulaganja koja čekaju LKPC I LKRI….ostale su mi u sjećanju neke vertikalne linije na grafovima

[thumbsup]
[/quote]

Uvaženi kolega ING,

nisam niti sumnjao da je Vaš iskusni um drugačije zaključio.
A još netko tako misli:

"SVIJETLE PROGNOZE
Business Monitor International: Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada "

[thumbsup]

lp
[/quote]

Još nisam skupio ciljanu količinu, pa samo voajerski pogledam teme luka.
Ponekad i negativci na forumi pomognu nama kupcima pa ih nagradim pozitivnim ocjenama..

Pisao sam i ranije, kad je neko od negativaca pr.kolega Lojtra podcjenjivao LKRI i čekao radničke pakete na 40 kn a ona ode na 250, isto tako mnogi čekaju i dalje LKPC na nižim razinama al nikako da padne….

ps kolega plavi, nadam se da kao savjetnik oko unaprijeđenja PR LKPC možemo očekivat ovu dionicu kao jednu od važnijih burzovnih i gospodarskih činbenika u Hrvatskoj

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

OPAAAA !!!!!!

Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada
Autor/izvor: SEEbiz / BMI

sigurno se netko želi iskrcati.
Cekat drugi krug i izvjesce 1q.

Nemojte biti ovce za sisanje

lp

[/quote]

slažem se. seeebiz je teška navlakuša od novina!

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Kolega fonzo,sve šta sam Vam napisao je bez ikakve loše namjere.Na moju analizu odgovorili ste posprdno,a ja sam makar pokušao pokazati svoju teoriju grafa i pada i rasta dionice.Po tim pikovima radim godinama i samo u ekstremnim uvjetima nisam zaradio novce.Ako je najviša cijena ikad bila cca 7000 kuna,pa da li je nerealno uz prvo rezultate LKPC ,I drugo oluje koja se sprema očekivati da dionica dosegne makar pola,cca 3000?A vi opet tuci po asku.Ameri drugi dan debelo u minusu,europa dva dana odrađuje njihov pad,pa ako mislite da sam veslo sisao…..nisam takav.A sad se sjetite ponedjeljka……cijelo jutro je mazano samo po asku.A ako mislite da će dionica pasti na tržištu na povlaštene cijene,onda stvarno niste ozbiljan igrač.A da se i dogodi Vaš scenarij onda ja jako brzo odoh u mirovinu,pun ko šlep.Dok se kriza na bliskom istoku ne smiri kupim mrvice,a od ponedjeljka sam uspio uhvatiti 170 komada,i ja sam jako zadovoljan.A ameri su danas u predtrgovanju fest zeleni i čekam kako će otvoriti.A vi tucite po bidu ja sam na široko i na sitno tamo,pa ću Vam se zahvaliti za svaku dionicukoju od Vas uberem.Mada i dalje mislim da uopće nemate LKPC.Bez uvrede,ali sretno u svakom slučaju kakvu god igru igrali.

peyo

Ma dečki sa Seebiza nemaju bog zna koliku količinu…..

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

New Report

Close