Da li netko zna kolika će biti koncesija za LKPC jer se špekulira da će država drastično
podići cijenu koncesije da bi povratila izgubljeno u ovakvoj dokapitalizaciji.
Ma, evo stotka od mene.
Nakon svega što se provodi interes države je luku otjerati na prosjački štap, uništiti cijelu regiju,
zatvoriti ulaz u JI i srednju Europu preko Hrvatske i dati šansu drugima …
Da li netko zna kolika će biti koncesija za LKPC jer se špekulira da će država drastično
Vidim da ste postavili odlicno pitanje.Nevjerujem da ste ga se SAMI SJETILI.
Moguce je da bude slican scenarij kao i sa 3.Majem jer je podizanje koncesije bio jedan od vecih razloga nesporazuma između Koncara i Vlade.
U skoroj buducnosti taj potez se mora ocekivati jer je do sada drzava koliko toliko bila socjalno osjetljiva a skora privatizacija tj.novi Vlasnik imati ce i nove cijene.
Koliko ja znam, koncesijski ugovor je potpisan na određen broj godina (mislim 25) s određenom naknadom koja ima svoj fiksni i varijabilni dio koji ovisi oprometu luke.
Koliko ja znam, koncesijski ugovor je potpisan na određen broj godina (mislim 25) s određenom naknadom koja ima svoj fiksni i varijabilni dio koji ovisi oprometu luke.
Još nije potpisan.
Vidim da ste postavili odlicno pitanje.Nevjerujem da ste ga se SAMI SJETILI.
Moguce je da bude slican scenarij kao i sa 3.Majem jer je podizanje koncesije bio jedan od vecih razloga nesporazuma između Koncara i Vlade.
U skoroj buducnosti taj potez se mora ocekivati jer je do sada drzava koliko toliko bila socjalno osjetljiva a skora privatizacija tj.novi Vlasnik imati ce i nove cijene.
[/quote]
Dragi kolega tko se ne rapituje unaprijed već se sijeća taj je odavno odnio gaće na štapu
Dragi kolega tko se ne rapituje unaprijed već se sijeća taj je odavno odnio gaće na štapu
sajećati se ,sjeta ili sjetiti tj.dosjetili se nećega su TRI RAZLIĆITA POJMA.
Kolega agnostik čini mi se da traži sve negativno u LKPL,ali ja sam na kontraše već navikao.Ili nema dionicu ili ju hoće još jeftinije,a to je nemoguće.Zašto?
Radio sam malu analizu kretanja naše dionice u valovima.U travnju je bio najveći skok i tada su se svi lagano oporavljali,a za LKPL su stigle dobre vijesti.Od tada dionica pada na 1600 cca,i drži se sve do ljeta kad naglo pada na 1160,i to je najniža cijena u godini dana.Od tada kreće lagani oporavak i ponovni up pik na 1800 gdje varira u prosincu i siječnju.I sad je dodirnula dno na 1392.
Po valovima pada i rasta ove dionice ona bi i bez objave od strane vlade i dokapitalizacije dodirnula gornju točku od 2030,jer ima relativno pravilne valove i pikove gornji i donji.A pošto svi znamo šta slijedi mislim da će ovaj put gornji pik biti jako visoko,puno,puno više od najviše cijene od velikog potopa.
Špekulacije i igrice su normalne svuda ,ali mislim da ovdje više neće biti igre.I sam sam se zahebo šta nisam pokupio cijeli ask prije onog sa sto komada,a gađao sam onoga na kraju aska na 1499,sto komada…………..ali bit će i sutra dan.Ne valja biti ni previše oprezan.
Ne znam od kuda vam ova informacija,upravo je dužina ovog ugovora koji treba biti potpisan glavni razlog neprodaje brodogradilišta.
I njihove perspektive.
Ovo ste mogli pročitati u novinama prije nekoliko dana.
Gađaš ti pejo onoga na 1499….ali na bidu…..samo ga nema…."analiza" ti je vrhunska….netreba ni trošiti riječi na nju….
OPAAAA !!!!!!
Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada
Autor/izvor: SEEbiz / BMI
OPAAAA !!!!!!
Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada
Autor/izvor: SEEbiz / BMI
sigurno se netko želi iskrcati.
Cekat drugi krug i izvjesce 1q.
Nemojte biti ovce za sisanje
lp