Malo je vjerojatno da ce igrica vise biti.Cim malo zazeleni vani kod nas tarapana,po asku naravno.Mislim da je u ponedjeljak bila generalna proba-6 posto odma u plus.
Zvone nisu ljudi skuzili da prevedeno govoris da je kupio po akcijskoj cijeni.Evo 100 da te popravim.
Bit ce toga danas jos, i ja sam jedan od kandidata ali mi je ovaj pobrkao racune.
Evo ja danas pripremio lovicu za dokap do zadnje dionice.
Nije bilo baš najpametnije ali eto da se "pohvalim", sve ovo vrijeme – nisam prodao još nijednu.
A nije da nije bilo prilike malo se zaigrat.
I koliko si pripremio? Koliko dionica? 1:1, 1:1,5, 1:2? I po kojoj cijeni?
I ja ću garant u dokapitalizaciju, zato sam i kupovao prije 26.1., sam nemam pojma koliko da pripremim love.
100 kom po asku – taj sigurno nema pojma… [rolleyes]
Tu netreba velika pamet,zašto netko nebi kupio po ovim diskontnim cjenama kad dobro znamo da u drugom krugu ce to koštat puno više.Pa sad ako kupuju veliki (malo po pomalo)rade pametno ,ako kupuju mali opet kupuju pametno jer ce vrlo brzo prodat dosta skuplje.
Pametnom dosta! [proud]
a što ako dokap NE USPIJE? …a svi krcati "jeftinih" dionica? [undecid]
Ok, zadnjih dana je bilo par transakcija od po 6X komada.
To su radnički paketi, oni koji su duže u dionici, ili su u firmi, oni to znaju.
Sve je to OK, netko prodaje netko kupuje, jedino što bi bilo zgodno da ti isti radnici znaju da ne moraju pošto poto prodati iste sekunde sve na burzi, jer time ruše cijenu. Isto tako, ako daju nalog brokeru za prodaju, neka kažu prodaj mi kako najbolje znaš i neka daju rok do kada im treba lova, a ne prodaj mi, jer broker to onda potuče po bidu, dokle bida ( kupnje ) ima. Neki od njih ( brokera ) se poslije hvale kako su stukli neku dionicu. Prema tome pamet u glavu, ništa nije sila, vidi se da interesa ima, pa ćemu žuriti i sam sebi rušiti cijenu.
lp
Evo meni napokon jedinice sad znam da sam na pravom putu.Nikad nitko prije mene nije toliko jedinica dobio na postovima.A svi koji su me slusali sad zbrajaju dobit.Imam nos koji njusi debelu lovu.Pozdrav mojim viranima.
Zvone nisu ljudi skuzili da prevedeno govoris da je kupio po akcijskoj cijeni.Evo 100 da te popravim.
Bit ce toga danas jos, i ja sam jedan od kandidata ali mi je ovaj pobrkao racune.
kad ne gledaju slikicu koja vrijedi 1000 riječi ! [wink]
Tu netreba velika pamet,zašto netko nebi kupio po ovim diskontnim cjenama kad dobro znamo da u drugom krugu ce to koštat puno više.Pa sad ako kupuju veliki (malo po pomalo)rade pametno ,ako kupuju mali opet kupuju pametno jer ce vrlo brzo prodat dosta skuplje.
Pametnom dosta! [proud]
[/quote]
kolega ja imam LKPC…
i čekam… [thumbsup]
Evo ja danas pripremio lovicu za dokap do zadnje dionice.
Nije bilo baš najpametnije ali eto da se "pohvalim", sve ovo vrijeme – nisam prodao još nijednu.
A nije da nije bilo prilike malo se zaigrat.
I koliko si pripremio? Koliko dionica? 1:1, 1:1,5, 1:2? I po kojoj cijeni?
I ja ću garant u dokapitalizaciju, zato sam i kupovao prije 26.1., sam nemam pojma koliko da pripremim love.
[/quote]
Eto kad lijepo pitaš, a i nije neka tajna …
40 kom ×1,5
60×1200
72000 kn
Vjerujem da će trebati i manje, ali mada meni to i nije mali novac, ako usfali naći će se još
pokoja lipica.
To je moja skromna prognoza, a vjerujem da nisam puno omašio.
a što ako dokap NE USPIJE? …a svi krcati "jeftinih" dionica? [undecid]
U toj varijanti smo pušiona. Samo po meni vjerojatnost tog događaja se može uspoređivati s vjerojatnosti da sutra neće izaći sunce.