LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oporavak svakako godi imaocima LKPC-

Kako je krenulo, evo opet iznad 5000 kuna.
Treba zatvoriti računalo i na vikend negdje[smiley2].

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovo opet kupuje mala raja smrdi mi sve ovo

Sve mi se čini da se tu radi samo o tome da netko želi skupo prodat svoju kožu a naivci kupuju……ovo realno bez dokapitalizacije ne vrijedi više od 3 500 kn, nažalost….!

[smiley15][smiley15][smiley15]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ne ulazim dok se ne razjasni komplet situacija

Kako je krenulo, evo opet iznad 5000 kuna.
Treba zatvoriti računalo i na vikend negdje[smiley2].

Bojim se da će biti još tobogana danas. Držite se čvrsto.

Točno, JDOS vrijedi znatno više. Ali zašto misliš da i LKPC vrijedi više od trenutnih cijena, tj. da već sada nije precijenjena?

Slažem se ja s tobom da je precijenjena ako ne bude dokapa, ali ono što sam ti htio reći da je neka čudna i obrnuta logika na našem tržištu zavladala. Podcijenjene dionice su podcjenjenije, a precijenjene precjenjenije. 🙂

meni ovo smrdi da se neko nije nakrco dovoljno i da bi htio jeftinije

I meni. A dokaz je u prebrzom povratku na cca 5k.
Ste vidjeli da je netko na bidu čekao s ponudom 2k – nije loš, nije.
Meni je sve zanimljivija lakoća s kojom se Tomica P. obrušava na Polančeca i Vladu, pa na Luku, na sve… a zaboravlja da su samo oni pisali o ‘ukidanju odluka NO’ i time izazvali stampedo. A da i njima pošaljemo mail da nas ‘ostave na miru’.
Kolege, sve u svemu, oprez s prodajom, poglavito ako je stvorena panika prouzročena jeftinim piskaranjem i u čijem temelju može biti špekulacija kako bi netko jako jeftino dokupio…
[smiley2][smiley2]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Ali zašto misliš da i LKPC vrijedi više od trenutnih cijena, tj. da već sada nije precijenjena?

Zato jer:

1) Nitko iz vlade nije rekao da se protivi dokapitalizaciji nego privatizaciji (a i to je klimavo s obzirom na luku Zadar)

2) Vlada nije blesava pa da sama sebi stvara trosak na nacin da placa dokapitalizaciju 5000kn po dionici kad moze isto i za 400kn.

3) Vecinski vlasnik ne moze iskljuciti ostale iz dokapitalizacije, jer i manjinski vlasnici imaju temeljno pravo na zadrzavanje svog postotnog udjela u firmi, osim ako se svi jednoglasno ne sloze, ali to mi je tesko za vjerovati (vidi temu SSNC, pokusali su i izgubili tuzbu).

4) EU tjera vladu da bar djelomicno privatizira luke.

5) LKRI je i dalje 10 puta skuplja.

Više me ništa ne čudi, pa tako me nebi začudilo ni da cijena danas ode u plus! [smiley8]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Sve mi se čini da se tu radi samo o tome da netko želi skupo prodat svoju kožu a naivci kupuju……ovo realno bez dokapitalizacije ne vrijedi više od 3 500 kn, nažalost….! [smiley15][smiley15][smiley15]

Ma ne vrijedi ni 3000 kn po fundamentima. Zao mi je onih koji su stavili naloge na kupnju a sve su odreda mali dionicari ( nalozi za kupnju su 1-6 kom.). Osim ako ovaj cirkus oko dokapitalizacije nije insajderska igra. Za one koji stvarno nisu u toj igri a kupuju po ovim cjenama preporucujem da ne srljaju. Ima mnogo boljih prilika za uloziti novce.

3) Vecinski vlasnik ne moze iskljuciti ostale iz dokapitalizacije, jer i manjinski vlasnici imaju temeljno pravo na zadrzavanje svog postotnog udjela u firmi, osim ako se svi jednoglasno ne sloze, ali to mi je tesko za vjerovati (vidi temu SSNC, pokusali su i izgubili tuzbu).

A vidi ti slučaj Karlovačka banka!

New Report

Close