lp svim dioničarima lkpc
stvarno mi je drago kada vidim, da netko piše pozitivno na temi lkpc ali mogu samo kazati, da po prvi put nekako se bojim ovo što se događ u svijetu, da se neče preliti i na zse, stoga pada sve, pa i naša lkpc, a svejedno ja još uvjek vjerujem u lkpc
lp od mlade dame lize
Dragi kolege ,
Samo me , vi koji ste dobili dionice po 400 kn ocjenjujte loše !
LKPC pad 4,01 % !
LKPC 1400 kn !
Jel vama normalno da ja platim nešto 1400 kn , što ste vi platili 400 kn ?
Mislite da vaše kune vrijede više od mojih ?
Čekam i dalje Prospekt i nadam se da će ponuda malim dioničarima biti poštena !
Pozdrav
Kolega jeste vi sigurni da znate o čemu pišete? S obzirom da je kosorica bila u pločama sa svojom ekipom i sastala se sa čelnicima luke i rekla im kako će raspolagat sa dionicama i po kojoj cjeni će ići prvi krug onda je sasvim logično da ti isti radnici koji imaju iste dionice trebaju prodat po sadašnjoj cjeni i s obzirom da imaju pravo sudjelovanja u prvom krugu po manjoj cjeni od sadašnje zašto onda da ne prodaju? Cjena je više nego odlična za one koji ne sudjeluju u prvom krugu.Kako veli liza ovo je moje osobno mišljenje i nije druk.pozdravčić-super.t
[/quote]
prapatnice ,
Jeste li vi sigurni o čemu pišete ?
Zašto bi ja platio dionicu 1400 kn a vi 400 kn ?
Tek kad vidim Prospekt sa cijenom za male dioničare znat ću dali je JP LKPC pošteno napravljena .
U životu morate biti uvijek pošteni !
Nemožete svoju sreću graditi na tuđoj nesreći !
Pozdrav
[/quote]
Pozdrav i vama kolega pero7.1 Znam o čemu pričam jer ovu dionicu jako dugo pratim i koristim jedan nik za razliku od većine uključujući i vas.2 .Mene nezanima što će te vi kupovat i po kojoj cjeni, samo sam iznio svoje osobno mišljenje o trenutnoj cjeni.3.Cjena prvog kruga će biti veća od xxxx kn tako da će cjena u drugom krugu biti veće na osnovu toga je 1400kn ok cjena.4.O kakvom poštenju pričate ne kužim? neznam vas? 5.Sreća se negradi na burzi? Ne kužim što ste htijeli reći stim ali nije ni bitno.
Kada izlazi prospekt na vidjelo dana-dali se zna okvirni datum [undecid]
prapatnice ,
dionicu LKPC dugo imam i zainteresiran sam i dalje investirati po realnoj cijeni !
Koristim samo jedan nick ! Novi sam na Forumu .
Izazvan nekorektnim Drukanjem tek sam se 04.02.2011.prijavio i počeo pisati na Forumu .
Mojim postom sam i ja iznio samo svoje mišljenje , pa se nemojte ljutiti .
Po vama "cjena prvog kruga će biti veća od xxxx kn " ,
koliko je to , po vama , 9999 kn ?
A šta se događa na tržištu kad ima puno neke robe a malo kupaca ?
O poštenju ?
Nije pošteno Drukati , Lagati , iznositi krive podatke , obmanjivati neznalice neistinama .
Sreća i poštenje se grade cijeli život .
Pozdrav kolege investitori !
Kolega lacoste uzeli ste mi riječ iz usta,po mom vrlo brzo,ali vidjet ćemo.Zanimljiva mi je dionica,jer sa 150 somova je već dignuta ohoho,pa ćemo se morati boriti sa brzoprstićima,jako slična situacija je bila nedavno na IGH-sa 1300 na 2500 u tjedan dana.Sad pogledajte čim izađe prospekt i vladin amen u kešu-samo čijem.Mogla bi se probit najviša točka koja je bila prošle jeseni.Ai graf puno govori,pad je odrađen i vrijeme je za uzlaznu putanju.Ako se to sve poklopi ……….ponovit će se scenarij IGH od vrha cca 2500 kuna.Mislim kolega lacosta da ste igrač,jer pričate konkretno bez puno rekla kazala.Sviđa mi se Vaš stav.SRETNO SUTRA.
I dalje bez promjena u top 10:
22.02.2011 > T: 17.02.11 Pros. cijena: 1.400,23
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43%
4. PBZ D.D. 4.411 1,98%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.810 1,26%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51%
7. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47%
8. PBZ D.D. 1.028 0,46%
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41%
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 876 0,39%
UKUPNO 162.795 73,12%
lp
Zadnjih tjedan dana su nas Ameri gadno obmanjivali,premarket crven,a završavali u plusu.Europa slijepo slijedi amere ,a mi bogci………bolje i ne govoriti.Evo danas ameri nadoknađuju jučerašnji debeli minus,a da li mi imamo snage za jedno lijepo sunčano proljeće.Danas je novi krug vladinih i HBOR poticaja,i mislim da će LKPC u lijepi plus.Jaca mora dokazati ono naslikavanje među "zadovoljnim "radnicima.Bit će zanimljiv dan pogotovo otvaranje i kraj,jedino ako ne budemo odrađivali minus od amera od jučer.
Inače mislim da je korekcija nakon izviješća svih dionica završena i da je vrijeme za zdravi rast.
SRETNO.
Malo mi je čudno ovo.Kad je Jaca bila u LKRI drugi dan je dionica odletila skoro u nebo,a ovdje ništa.Ili je to zato jer Barba Luka nije bio sa njom.A još čudnije je to da je LKPC ostvarila dobit za razliku od LKRI u 2010
Trenutno na asku 141 komad prvih 20 naloga to je cirka 200000 kuna,sta mislite kolege da li je vrijeme za jedan udar oli ti probu?
Malo mi je čudno ovo.Kad je Jaca bila u LKRI drugi dan je dionica odletila skoro u nebo,a ovdje ništa.Ili je to zato jer Barba Luka nije bio sa njom.A još čudnije je to da je LKPC ostvarila dobit za razliku od LKRI u 2010
Nije to nista cudno.Treba uzeti u obzir da se ceka Prospekt koji ce pokazati daljnije smjernice i trgovanje sa LKPC.
Prije mjesec dana sam napisao kako ocekivano odlicno izvjesce nece bitno utjecati na trenutno raspolozenje investitora jer su sve oci uperene u icekivanje Prospekta.
Mislim da na cijenu ne bih utjecalo na u Luku dopliva Muammar al Gaddafi bjezeci iz Libije. [lol] [/u]p.s. Mnogo pozitivnih vijesti a cijena je takva kakva jeste ali trziste se se izbalansirati tako da je ocekujem dosta ,dosta vise. [cool]
Nisam gledao europa odraduje pad amera od jucer ,ali ameri su u premarketu u plusu,vidjet cemo u pol 4.