LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rita, 22.02.2011. u 08:40
Na LKRI nikad ne pišem niti ne lijepim ništa. A LKPC sam imao u par navrata i provozao se od 1300 pa do cca 1800….i opet ću . KSST ne prodajem,pa to tek treba odraditi 60% a tih 60% je meni veća lova od 130% kolko je (meni) već odradilo

svaka cast kolega. samo ni vama matematika ne sljaka jer koliko se sjecam na ksst ste kukali kad je usla u blokadu na 4400 kako niste stigli izaci iz nekih dionica na kojima ste rekli da imate velike gubitke da bi usli u ksst. ajmo rec da ste je kupili na 4500 nakon blokade(tesko). e pa sad je prosjecna 4700. ako je to vama 130% onda se ispricavam, valjda amsterdamski zrak drukcije utjece na ljude pa mi nije jasno. i svaka vam cast sto ste se nekoliko puta provozali na lkpc od 1300-1800. samo mi molim vas recite u kojem razdoblju…jer ja se tog raspona sjecam jednom u zadnjih pola godine. ali ako mi vi mozete osvjeziti pamcenje bio bih zahvalan. ipak nekoliko puta pogoditi i dno i vrh je za divljenje. pozdrav s benelux toura svim imaocima.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

jedino bitno za ovu temu, kome pogodovati ? pa pobogu ako je vladi zmija u žepu pa valjda će pogodovati jedinom poganiku kojem se klanjaju a to je NOVAC (dakle prodati LKPC za što što više)

Neće ići ! Kada bi Vlada pogodovala novcu onda zemlja nebi bila gdje je. Pogoduju ucjenama jačih. Jače od nas su trenutno sve zemlje koje nas okružuju, a Vlada je jača od nas ostalih i to zorno svakodnevno pokazuju.
Vlada više nema kredibilitet, snagu, novaca, pozicije, parntere…. , te ih može ucjenjivati svaka druga Vlada, a oni to zato prenose na račun građana ove zemlje. Naša Vlada se nemože nositi ni s ucjenama većih distributera ( strane banke, Todorić…) u zaštiti državnih interesa, a kamoli odoljeti bilo kojoj ucjeni drugih Vlada. Pitanje je samo koliko jeftino će izgubiti LKPC. Njima je bitno samo da izdži državni prračun do izbora jer tada negdje bi se trebali pridružiti EU i napokon ponovo dobiti kredit za suho preživljavanje.

[/quote]

Uglavnom više/manje ne mogu/želim oponirati mišljenju koje ste predočili (jer se slažem) osim oko cijene Luke, a mislim da će se to vrlo brzo potvrditi

Kolega svaka cast sta vam se toliko da pisati,a upravo zbog politike je LKPC prva za zenidbu.Mislim da je svima jasno koliko je to love u nase depove.Sjetite se INE i ponude MOLA ,da li itko misli da ce sa LKPC biti drugacije.

peyo

Je li ovo samo meni izgleda kao rounding TOP i sad slijedi pad svih padova*????

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Prije mi lici na prodaju povlastenih dionica,a evo ja opet kupio po povlastenoj cijeni.

peyo

jok dečko to ti je raketa koja se sprema lansirati prema 5000

Što god da je i tehničari priznaju da kod mogućeg preuzimanja ili dokapitalizacije tehnička analiza ne znači ama baš ništa …

...

Joj da mi je keša danas i slijedećih dana…

Dragi kolege ,

Samo me , vi koji ste dobili dionice po 400 kn ocjenjujte loše !

LKPC pad 4,01 % !

LKPC 1400 kn !

Jel vama normalno da ja platim nešto 1400 kn , što ste vi platili 400 kn ?

Mislite da vaše kune vrijede više od mojih ?

Čekam i dalje Prospekt i nadam se da će ponuda malim dioničarima biti poštena !

Pozdrav

.

Mozda izgleda kao pola rounding topa, no za potvrdu bi trebalo postepeno pasti ispod 600kn u iducih nekoliko mjeseci tako da…tesko. Pogotovo jer bi ocekivani target rounding topa na tako niskoj razini bio u minusu, a bas ne izgleda kao da ce luka bankrotirati.

Splico,nerazumjem sta imas od toga da dođes i pises o dionicama koje nemas?
Ispadas malo smijesan.Ako je tako tada promjeni nic i umjesto DENIRO budi BENI HILL. [cool]

[bye]

Quatro Mpn Ltd

New Report

Close