LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet je ošišalo ovce, ali izgleda da vuna brzo naraste.

lp svim dioničarima lkpc

– prošli tjedan sam pričala o tome,da če cijena lkpc gore i još uvjek mislim, da če ovaj tjedan samo gore, samo treba skinuti ovu dvojicu od 88 i 149 komada i put do visokih razina je otvoren
– strpljen spašen, ovo je briljant od dionice, tek će biti, pa da vidimo

lp od mlade dame lize

nino 979
ti stvarno pričaš glupos… , a i sam pričaš, da nisi na ovoj temi i da nisi u toku, ajde odi na neku drugu dionicu, gdje si u toku i na temi, kao što pričaš.

Poštovani,
nemam namjeru ulazit u rasprave ali tako trivijalno reći da pišem gluposti je malo pretjerano.
Iznio sam svoje mišljenje, osvrnuo se na dodjelu dionica radnicima, utvrdio da dokapitalizacija donosi neizvjesnost, povećava se FF u narednom periodu što je dobro te smatram da na ovoj cijeni sam dugoročni mogu profitirati i da će kratkoročno(1-2godine ) dionica stagnirati ili kliziti.

Pogledao sam izvještaj:http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/LKPC-fin2010-4Q-NotREV-K-HR.pdf
Osnovni fundamentalni pokazatelji
P/S 2,05 4/10
P/E 18,41 4/10
P/B 1,52 4/10
BVPS 933,17 4/10
EPS 77,12 4/10
Na ZSE jedna od skupljih prema ovim pokazateljima.[/quote]

P/E 18 usred krize je skupo na ZSE? Zanimljivo…

agnostik, 21.02.2011. u 11:29

– Prihodi iz 2009. = 155 milja
– Prihodi iz 2010. = 159 milja
– Dobit 2009. = 4,1 milje
– Dobit 2010. = 17 milja
Imate rast prihoda vrlo mali a rast dobiti drastičan, dobiti nije iz poslovanja!
Tijekom 2010.godine Luka Ploče d.d. je izvršila prodaju Luka Ploče Gradnje d.o.o. pa
uspoređivanje podataka iz bilance i računa dobiti i gubitka u odnosu na prethodnu godinu ne
bi bilo realno prikazano.
Financijski prihodi su 7,2mil.kn i to vam je uzrok povećanja dobiti, rekao bih prodajom ovog gore navedenog.

Cak i da je tako, opet je dobit od cistog poslovanja 10 milja naspram 4, porast od 150%. A treba gledati i buducnost, a buducnost je novi terminal s visestrukim kapacitetom i koridor Vc, s kojima ce prihodi biti znatno veci nego danas.
[/quote]
U budućnosti možda budemo živili negdje na marsu ali zato se vi pojedinci sada
spustite na zemlju.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

a vidi junaka na kupnji 1000 kn 350 kom 🙂
Sretno u kupnji tom kupcu 🙂 ….

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Opet je ošišalo ovce, ali izgleda da vuna brzo naraste.

Da li se sad možemo pozvati na vaš jalni i zavidni komentar za šišanje ovaca i reći da su sad ošišani prodavači ?!??

Žalosno kakvih komentara ima na ovom forumu…

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

E kakvih tu drhtavih rucica na ovoj dionici ima, to je da ne povjeruješ…

Moram priznati da je ovo prestrašno za gledati danima se trguje a informacija je poznata samo njima.
Ovo još nije tabilježeno na našem tržištu.
Najave prospekt za deset dana prođe i mjesec i dva i nikome ništa.
Jedini kupci su mali to se vidi iz stanja u SKD.
Prodavači su uvjek veliki, oni iz top10.
Prestrašno za gledati a ne učestvovati u ovakvim stvarima.

Ok kolega ali ako ste primjetili neko ceka spustanje pa po asku kupi sve,meni to nesta znaci,a od zadnjeg kupljenja do 512 nema transakcija.Izgleda da nisam jedini koji je to primjetio.

peyo

100 kom na prodaji po 1450kn. [sad]

plus 54 kom [sad]

100 kom na prodaji po 1450kn. [sad]

plus 54 kom [sad]

Sta je ovo? Neka zezancija! SAD ME IMA,SAD ME NEMA [lol] Poceli su se koristiti SF efekti [lol]

Zanimljiva taktika. Spusti nalog za 100 kuna, doceka panicara koji odmah istrese svojih 7 komada po bidu i vrati se natrag na 1550. Hrabro ali isplativo. Svaka cast! 🙂

baš zbog takvih igrarija ne sudjelujem na ovoj dionici ima već neko vrijeme. čekam prospač.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close