LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

upravo sam na radio dubrovniku slusao jutrosnji intervju direktora luke ploce kap.pavlovica.
on u niti jednom trenutku nije doveo u pitanje dokapitalizaciju luke ploce. dapace, rekao je da luka bez dodatnih sredstava tj.dokapitalizacije ne moze izvrsiti modernizaciju i prosirenje kapaciteta.
[smiley1]

Nevjerojatno, bas im citam clanak, i u njemu zapravo brane vladu, dok s druge strane napadaju “spekulante”, i pricaju kako su oni vec vise puta LKCP prijavljivali Hanfi. Zbog cega, to samo oni znaju. Ako ikoga trebaju tuziti, onda su to oni sami, jer iznose poluistine. Dokapitalizacija nije i ne moze biti privatizacija, a odgodu skupstine za koju se znalo jos prije tjedan dana su nazvali otkazivanjem. Ako se clanak detaljno cita, stvarno nisu lagali, vlada je protiv privatizacije, i skupstine 26.11. stvarno nece biti. Ali su zaboravili napomenuti da vlada *nije* protiv dokapitalizacije, isto kako ce skupstine biti, ali 26.2. iduce godine. Nevjerojatno da se takvo zutilo usudjuje nazvati ozbiljnim poslovnim magazinom.

sadašnja situacija-

ivanr:

Čini mi se da je prošla baba s kolačima. Avax, jesi li uhvatio išta? [smiley1] ”

Po ovim cijenama?? Ni u ludilu! Bez dokapitalzacije LKPC vrijedi od 3500-4000 kn na koliko je bila prije objave dokapa. Vratit će se baba s kolačima, ali opet me fascinira naivnost ljudi koji i dalje kupuju jer je sada kao jeftino. Jest jeftinije nego jučer, ali i skuplje nego što će biti kroz koji dan.

Lovio sam ja po 3500, 3600 i 3700 ali neda nitko ispod 4000.
Kako ono kazu, svaka kriza je prikrivena prilika.

upravo sam na radio dubrovniku slusao jutrosnji intervju direktora luke ploce kap.pavlovica.
on u niti jednom trenutku nije doveo u pitanje dokapitalizaciju luke ploce. dapace, rekao je da luka bez dodatnih sredstava tj.dokapitalizacije ne moze izvrsiti modernizaciju i prosirenje kapaciteta.
[smiley1]

Da, čuo. Nažalost nisam uspio poslušati do kraja…

upravo sam na radio dubrovniku slusao jutrosnji intervju direktora luke ploce kap.pavlovica. on u niti jednom trenutku nije doveo u pitanje dokapitalizaciju luke ploce. dapace, rekao je da luka bez dodatnih sredstava tj.dokapitalizacije ne moze izvrsiti modernizaciju i prosirenje kapaciteta. [smiley1]

Bit je u tome da dokapitalizacija (ako je uopće bude) može biti izvršena i po tržišnim cijenama, a može je izvršiti i većinski vlasnik uz isključenje ostalih dioničara.

Ignore: KressoM, delux

Po ovim cijenama?? Ni u ludilu! Bez dokapitalzacije LKPC vrijedi od 3500-4000 kn na koliko je bila prije objave dokapa. Vratit će se baba s kolačima, ali opet me fascinira naivnost ljudi koji i dalje kupuju jer je sada kao jeftino. Jest jeftinije nego jučer, ali i skuplje nego što će biti kroz koji dan.

Kupovao sam JDOS iznad 9500, a znam da si i ti. On vrijedi više, ali je niže. [smiley2]

hm čisti se ko ludo.sve mi miriši da se netko dodatno nakrcava.opet netko ima informacije.nebih se više čudio da je sve bila navlakuša da se netko nakrca.isto se nebi načudio da nam idući premijer bude pinokio.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Bit je u tome da dokapitalizacija (ako je uopće bude) može biti izvršena i po tržišnim cijenama, a može je izvršiti i većinski vlasnik uz isključenje ostalih dioničara.

Daj mi primjer neki iz novije povijesti da je država dokapitalizirala nešto uz isključenje ostalih dioničara. Hvala.

Vidim da neki lupaju po ask-u na 4800.
Jutros se u blokadi ukazalo nekih 1100 komada na prodaji po 4800, samo da znate.
Kolači su bili na 4000, sad su to Tic-tac bombončići.

Javnosti putem Business.hr-a objavljen stav Vlade RH da “privatizacija hrvatskih luka u ovom trenutku ne dolazi u obzir”
ONI IMAJU SAMO OVU IZJAVU!!!
Na osnovu ove izjave koju su mogli dobiti na brzaka na nekom parkiralištu oni su oštetili sve dioničare L.P. , doveli upravu i kompletnu L.P.d.d. u izrazito težak položaj!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

avax10: ” Po ovim cijenama?? Ni u ludilu! Bez dokapitalzacije LKPC vrijedi od 3500-4000 kn na koliko je bila prije objave dokapa. Vratit će se baba s kolačima, ali opet me fascinira naivnost ljudi koji i dalje kupuju jer je sada kao jeftino. Jest jeftinije nego jučer, ali i skuplje nego što će biti kroz koji dan. ” Kupovao sam JDOS iznad 9500, a znam da si i ti. On vrijedi više, ali je niže. [smiley2]

Točno, JDOS vrijedi znatno više. Ali zašto misliš da i LKPC vrijedi više od trenutnih cijena, tj. da već sada nije precijenjena?

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close