LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

transakcije-svega 76 dionica-

Mislim da je ovo panika ali vratit ce se ona kad tad[smiley3]

Izgleda da je 4000 nekakva konacna brojka. Ima ko k/p?

.

nagle promjene-

Predmet: Očitovanje o materijalnim činjenicama

Poštovani,
želimo Vas izvjestiti da pad cijene naših dionica LKPC-R-A za 10,28 %, što je nama poznato nije posljedica donošenja nikakve odluke u materijalnim činjenicama vezanim za naše poslovanje koje bi sukladno zakonskim odredbama mi kao Društvo izdavatelj trebali objaviti, osim objavljenog članka u “Business hr” od 07.11.2007.god. pod naslovom
” Vlada protiv NO-a Luke Ploče, ništa od dokapitalizacije ” autor teksta: Tomislav Petrov.
Ukoliko dobijemo nova saznanja javit ćemo hitno.

Sa štovanjem,

Direktor:

Kap. Pavlović Ivan dipl. ing

Vaš link

meni ovo smrdi da se neko nije nakrco dovoljno i da bi htio jeftinije [smiley2]

Ljudi su malo previse ispanicarili, pa to je samo vjest sa business.hr , to su polu trac novine, kao neki story ali za poslovni svijet, pa nijemoguce da ljudi iste sekunde poveruju sta pise u novinama [smiley1]

.

Komentar Tomislava Petrova: Vladine igre bez granica s Lukom Ploče

Vaš link

Čini mi se da je prošla baba s kolačima.
Avax, jesi li uhvatio išta? [smiley1]

Čini mi se da je prošla baba s kolačima. Avax, jesi li uhvatio išta? [smiley1]

Po ovim cijenama?? Ni u ludilu! Bez dokapitalzacije LKPC vrijedi od 3500-4000 kn na koliko je bila prije objave dokapa. Vratit će se baba s kolačima, ali opet me fascinira naivnost ljudi koji i dalje kupuju jer je sada kao jeftino. Jest jeftinije nego jučer, ali i skuplje nego što će biti kroz koji dan.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close