LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vedrane da sada završi trgovanje(13:54h) prosječna cijena bi bila u plusu jer bi sutrašnja početna bila 1476,71. nešto malo manje od 1%.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

..a trend nije bitan?

Evo ija pročito prospekt ,radnici neče moči prodavat 5 godina ,i po svemu sudeči max broj dionica je 90kom.koji mogu kupit.A najljepša mi je sličica ,,,,Vrata koridora 5c,,,, [wink]

prema gore navedenom sigurno si ga pročitao [thumbsup]

Rita ja tebe jako dobro razumijem šta ti govoriš, no trend je negativan, i sad ti je prosječna cijena 1476,71, prethodna 1464,32, i do kraja trgovanja će biti i niža, i to nije nikakvih 3% plusa kao što si prije navela, matematika je zaj…. stvar.

http://www.luka-ploce.hr/hr/obavijesti.php ja čitam relevantne podatke,i nekužim koje vi prospekte očekujete,,,,,,dobro pročitajte pod nanošenja štete Luci ploče. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Slaven Žužul: Dosta je blaćenja, evo vam dokazi da je sve završilo u Luci Ploče
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/47759/Slaven-Zuzul-Dosta-je-blacenja-evo-vam-dokazi-da-je-sve-zavrsilo-u-Luci-Ploce.aspx

O kakvoj se sad muljaži radi?????

Evo jos jedan info.

zadnji dan za upis radničkih dionica je sljedeci ponedjeljak.

p.s. sve ide svojim tokom.Malo sporo ali……

@milusic

Ignore lista…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Nemam komentara kol.Ja znam pravila i držim se toga ,,,več se na ovoj temi puno toga spominjalo neistinitog pa sam morao reagirat na taj način, jel sve stoji i svi mi čekamo papire za dokup samo neznam zašto bi vi bili prvi koji bi nešta trebali saznat.Mogu i ja vas stavit na ignore ,,,,,,,, [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Malo stara vijest, ali da, iz luke ljepo govore da cifre s kojima se u novinama baratanemaju veze s vezom. A neki se tu toga drze ko pijani plota jer zele uci jeftinije.

Steta da jos nisu objavili prospekt, cinilo se kao da je danas ujutro bio najbolji trenutak za to, bar gledano s njihove strane…

ima li ko info o prospektu? hoće to uskoro ili 2012?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

usao danas malo,sitno.ali s obzirom na izvjesce i ocekivanu svjetliju buducnost,nadam se da ce postati puno i krupno…

svakoga dana u svakom pogledu...

New Report

Close