@rita – trenutna (zadnja) cijena je 1.440,15, odakle ti vadiš cijene stvarno ne znam.
a da vi naučite što je prosječna cijena??? da li će se sutra postotci odstupanja uzimati od zadnje cijene ili od prosječne. ja vidim gdje vi trgujete ali bilo bi vam bolje nigdje.
@rita – bez uzrujavanja… meni pbz investor pokazuje -4,94 u odnosu na jučerašnju zadnju cijenu.. ok, ti si gledala jučerašnju prosječnu i današnju prosječnu. Tvoje zelenilo je zavaravanje.
i tebi je uistinu relevantna jučerašnja cijena od 1515 po kojoj se trgovao jedan komad(čak je i razlog njegova trgovanja bio namjerno izazivanje blokade) pored ostalih mislim 500-tinjak komada? svaka čast kolega [thumbsup]
Evo ija pročito prospekt ,radnici neče moči prodavat 5 godina ,i po svemu sudeči max broj dionica je 90kom.koji mogu kupit.A najljepša mi je sličica ,,,,Vrata koridora 5c,,,, [wink]
ode ispod 1400 kn, netko je saznao što će biti u prospektu? [undecid]
Ja ne znam koliko se komada trgovalo po 1515 jučer, meni je relevantno ono što vidim, a to je da smo trenutno u minusu s obzirom na zadnju jučerašnju -4,94%. Ako je bila samo jedna na 1515 a ostalih 500 po značajno višoj cijeni, ok, hvala za info [smiley]
Ups, sad vidim -8,18%.. [sad]
Evo ija pročito prospekt ,radnici neče moči prodavat 5 godina ,i po svemu sudeči max broj dionica je 90kom.koji mogu kupit.A najljepša mi je sličica ,,,,Vrata koridora 5c,,,, [wink]
Može link…
šta je gotov prospekt? može neki link