LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@rita – trenutna (zadnja) cijena je 1.440,15, odakle ti vadiš cijene stvarno ne znam.

a da vi naučite što je prosječna cijena??? da li će se sutra postotci odstupanja uzimati od zadnje cijene ili od prosječne. ja vidim gdje vi trgujete ali bilo bi vam bolje nigdje.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Razlika između danasnje prosjecne i sutrasnje prosjecne cijene.Ako ostanemo na ovim razinama.

@rita – bez uzrujavanja… meni pbz investor pokazuje -4,94 u odnosu na jučerašnju zadnju cijenu.. ok, ti si gledala jučerašnju prosječnu i današnju prosječnu. Tvoje zelenilo je zavaravanje.

i tebi je uistinu relevantna jučerašnja cijena od 1515 po kojoj se trgovao jedan komad(čak je i razlog njegova trgovanja bio namjerno izazivanje blokade) pored ostalih mislim 500-tinjak komada? svaka čast kolega [thumbsup]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Evo ija pročito prospekt ,radnici neče moči prodavat 5 godina ,i po svemu sudeči max broj dionica je 90kom.koji mogu kupit.A najljepša mi je sličica ,,,,Vrata koridora 5c,,,, [wink]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

ode ispod 1400 kn, netko je saznao što će biti u prospektu? [undecid]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Rita jesmo još u plusu? kao što sam i rekao sve bliže negativnoj blokadi!

Ja ne znam koliko se komada trgovalo po 1515 jučer, meni je relevantno ono što vidim, a to je da smo trenutno u minusu s obzirom na zadnju jučerašnju -4,94%. Ako je bila samo jedna na 1515 a ostalih 500 po značajno višoj cijeni, ok, hvala za info [smiley]

Ups, sad vidim -8,18%.. [sad]

Evo ija pročito prospekt ,radnici neče moči prodavat 5 godina ,i po svemu sudeči max broj dionica je 90kom.koji mogu kupit.A najljepša mi je sličica ,,,,Vrata koridora 5c,,,, [wink]

Može link…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

šta je gotov prospekt? može neki link

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

NE NASJEDAJTE NA GUPOSTI,JER PROSPEKT MORA BITI OBJAVLJEN NA ZSE.

New Report

Close