LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još će danas luka u negativnu blokadu, nije ni cudno kad je cijelo tržište banana, užas sve u svemu…

ti tvrdiš da će luka pasti na 1330 kn??? nemam komentar.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ne vidim razlog zašto se ti tome čudiš, ko pura dreku…

Mogu reći da se luka još odlično drži s obzirom na druge dionice,
Završiti će luka po mojem mišljenju još i u blagom plusu [wink]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

pretpostavljam da sam u tvojoj metafori ja "pura" a lkpc drek. dočekajmo kraj dana pa ćemo onda ovo prokomentirati i davati si nadimke vedrane.

Još će danas luka u negativnu blokadu, nije ni cudno kad je cijelo tržište banana, užas sve u svemu…

Ma zbog cega ce luka u neg.blokadu? Objasnite nam malo.

pretpostavljam da sam u tvojoj metafori ja "pura" a lkpc drek. dočekajmo kraj dana pa ćemo onda ovo prokomentirati i davati si nadimke vedrane.

Ja tebe nisam htio uvrijedit, kao što vidimo luka je dobro startala ali nažalost nije nastavila tako.

koliko ja vidim prosječna cijena je trenutno 3% u plusu tako da stvarno ne znam o čemu pričaš. možemo govoriti o činjenicama ali kada iznosimo pretpostavke(pogotovo o rasponima kretanja cijene od 10% unutar manje od 6 sati) bilo bi u redu to i potkrijepiti. i ne, nisi me uvrijedio. ipak je ovdje sve mjerljivo brojevima tako da je nebitno što tko kaže već tko je u plusu a tko u minusu te koliko.

Ok, panika završila, malo nervozniji kolege su brže bolje sasuli po bidu, klasika [rolleyes]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

@rita – ja vidim da je prosječna cijena u minusu 4,94%, gdje vidiš da je 3% u plusu??

Kolege, to samo Rita vidi plus, ja ne znam na kojem ona tržištu kapitala trguje, ali na Crobexu sigurno ne.

dakle jučerašnja prosječna je 1464,32 a trenutna 1512,60 tako da govorimo o preko 3%. odakle tebi minus 4,94% stvarno ne znam.

New Report

Close