Još će danas luka u negativnu blokadu, nije ni cudno kad je cijelo tržište banana, užas sve u svemu…
ti tvrdiš da će luka pasti na 1330 kn??? nemam komentar.
Mogu reći da se luka još odlično drži s obzirom na druge dionice,
Završiti će luka po mojem mišljenju još i u blagom plusu [wink]
pretpostavljam da sam u tvojoj metafori ja "pura" a lkpc drek. dočekajmo kraj dana pa ćemo onda ovo prokomentirati i davati si nadimke vedrane.
Još će danas luka u negativnu blokadu, nije ni cudno kad je cijelo tržište banana, užas sve u svemu…
Ma zbog cega ce luka u neg.blokadu? Objasnite nam malo.
pretpostavljam da sam u tvojoj metafori ja "pura" a lkpc drek. dočekajmo kraj dana pa ćemo onda ovo prokomentirati i davati si nadimke vedrane.
Ja tebe nisam htio uvrijedit, kao što vidimo luka je dobro startala ali nažalost nije nastavila tako.
koliko ja vidim prosječna cijena je trenutno 3% u plusu tako da stvarno ne znam o čemu pričaš. možemo govoriti o činjenicama ali kada iznosimo pretpostavke(pogotovo o rasponima kretanja cijene od 10% unutar manje od 6 sati) bilo bi u redu to i potkrijepiti. i ne, nisi me uvrijedio. ipak je ovdje sve mjerljivo brojevima tako da je nebitno što tko kaže već tko je u plusu a tko u minusu te koliko.
Ok, panika završila, malo nervozniji kolege su brže bolje sasuli po bidu, klasika [rolleyes]
@rita – ja vidim da je prosječna cijena u minusu 4,94%, gdje vidiš da je 3% u plusu??
Kolege, to samo Rita vidi plus, ja ne znam na kojem ona tržištu kapitala trguje, ali na Crobexu sigurno ne.