LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sta smo mi sve izdržali…ali ni drugima po meni nije kasno uć jer ja očekujem dosta veću cijenu od sadašnje…Malo mi DLKV pomutio raspoloženje…

sad ulazit u bilo koju dionicu je ravno samoubojstvu jer počinje žestoka korekcija na ZSE! nezaposlenih je ogromnih 334.000, a izvješća velike većine firmi su katastrofa i kad krene potop pomest će sve pred sobom. da LKPC ima i 5x veću dobit nema pomoći kad krene stampedo na ZSE
[/quote]

Opet sve zavisi od toga kad će prospekt izaći i kakav će biti…hm,hm,hm (čak ne i kakav će biti, jer ja mislim da loš biti ne može, tako da samo ovisno o tome kad će izać) [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

sta smo mi sve izdržali…ali ni drugima po meni nije kasno uć jer ja očekujem dosta veću cijenu od sadašnje…Malo mi DLKV pomutio raspoloženje…

sad ulazit u bilo koju dionicu je ravno samoubojstvu jer počinje žestoka korekcija na ZSE! nezaposlenih je
ogromnih 334.000, a izvješća velike većine firmi su katastrofa i kad krene potop pomest će sve pred sobom. da LKPC ima i 5x veću dobit nema pomoći kad krene stampedo na ZSE
[/quote]

Opet sve zavisi od toga kad će prospekt izaći i kakav će biti…hm,hm,hm (čak ne i kakav će biti, jer ja mislim da loš biti ne može, tako da samo ovisno o tome kad će izać) [thumbsup]
[/quote]

Kad pusu orkanski vjetrovi najsigurnije se sklonit u mirnu luku.
{fraze imam il nemam doticni vp su suvisne}

Ln

Hocemo li danas popapati onih 150 kom na 1550 kn. [tongue]

Baš tako i ja ga svakako očekujem do 1.3. jer za svako daljnje odugovlačenje nema potrebe, izazvat će nestrpljivost i u konačnici pad cijene. Idemo Uprava, agenti izdanja (RBA) i Nadzorni odbor požurite se, pokažite izvrsnost, poslovnost i točnost. Prospekt nije znanstveno djelo! [thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Cini mi se da se s prospektom cekalo da se prvo objave dobri rezultati koji ce pogurati cijenu dionice na gore. Dok je cijena na burzi bila 1350kn, za nove dionice se moglo dobiti uvrh glave 1200. Sad kad je cijena preko 1500, moglo bi se dobiti i malo vise.

ali morat će požuriti sa izvješćem jer mislim da je 1500-1550 vrh bez njegove objave. vidi se po gomilanju naloga na prodaju. to su vjerovatno trejderi koji su ulazili zadnje dane po tim cijenama(do 26.01.) i sada izlaze zadovoljavajući se pravima na povlaštene.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ovo me podsjeca na prosli scenarij ,kada su pomalo skupljali,skupljali i negdije oko 15.30 h je bacili u blokadu. [cool]

KAO STA SAM I REKAO!!!! U 15.30h TILT.TILT,TILT,TILT [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol]
[/quote]

Ma sta je vidoviti Milan za mene,macji kasalj!! [lol]
Ako uzmemo u obzir da neke stvari mogu predvidjeti razmisljam da otvorim firmu i da se bavim sa tim pihdarijama a za glavnog menađera da zaposlim agnostika. Covjek ima iskustvo u businessu a pogotovo NOS za posao a sef racunovodsva da mi bude HAJRO, njemu je matematika u malome prstu.

PLATIS JEDNOG,DOBIVAS DVOJICU!!!! nESTO KAO 2 u 1
ZASTO? Zato sta su njih dvojica ustvari jedna osoba!!!! [lol] [lol]
[/quote]

KOLEGA VIDOVITI PETINA(MILAN)MOZE INFO KADA JE DANAS BLOKADA DA NE MORAM CEKATI?-UNAPRIJED HVALA!

supertalen@
Problem je sta mnogi imaju BLOKADU U GLAVI tako da za sada nista. [lol]

ali morat će požuriti sa izvješćem jer mislim da je 1500-1550 vrh bez njegove objave. vidi se po gomilanju naloga na prodaju. to su vjerovatno trejderi koji su ulazili zadnje dane po tim cijenama(do 26.01.) i sada izlaze zadovoljavajući se pravima na povlaštene.

Da, slazem se. Ako sad ne objave riskiraju novi pad i morati ce dati nove dionice jeftinije. S obzirom na sposobnost i kompetentnost drzavnih firmi, nije nemoguce da se i to desi, ali smatram da je ipak vjerojatnija skorasnja objava prospekta.

U tom slucaju cemo prvo vidjeti pozitivnu blokadu zbog insajdera, a onda kroz kojih sat vremena i prospekt 🙂

Da, slazem se. Ako sad ne objave riskiraju novi pad i morati ce dati nove dionice jeftinije. S obzirom na sposobnost i kompetentnost drzavnih firmi, nije nemoguce da se i to desi, ali smatram da je ipak vjerojatnija skorasnja objava prospekta.

U tom slucaju cemo prvo vidjeti pozitivnu blokadu zbog insajdera, a onda kroz kojih sat vremena i prospekt 🙂
[/quote]

Slazem se kolega [proud]
Ovi na kupnji mi izgledaju kao pješaci na pješačkom prelazu koji čekaju da se upali zeleno svjetlo,nitko se ne usudi pogledat malo sa strane pa da pretrći prvi [lol]

ali morat će požuriti sa izvješćem …

Mislite na prospekt?!
Izvrsno izvješće je već objavljeno:
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LKPC-fin2010-4Q-NotREV-N-HR.pdf
[thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ma da , na prospekt.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close