cek cek cek cek…pa kaj nije prognoza da ovo ide dolje dolje dolje?! po 1000,00 kn?!
hmmm sad stvarno kredibilitet pojedinaca je sve VEĆI VEĆI i VEĆI!!! [lol] [lol]
p.s. pozdrav ocjenjivaču…
A di su mi sad haraija i agnostik kojima je na 1300 bilo pre skupo? Vjerojatno sute i kupuju!
Ne srljam kao guske u maglu već čekam prospekt ništa što je zamućeno ne kupujem a
poslije prospekta možda i uđem a zasad kako sam odradio ljubim sebi ruke i prste šta
su tipkali naloge kad sam prodavao.
i u porazu neki vide pobjedu. možda fino za vidjeti ali to je put ka osobnoj propasti.
efodix nitko sretniji od mene ako cijena prvog kruga bude 5000kn.(naravno da neće-hipotetski) znači da su mi 3500 u džepu po svakoj dionici kojoj sam bio vlasnik na 26/01 + razlika do drugog kruga-privatizacije, na povlaštene dionice(a vjerujem u razliku od preko 300kn jer državi je u interesu da zaradi).
…možda sam ja krivo shvatio, ali mislim da država zarađuje na prodaji prava za prvi krug, a kupac samim tim kupuje u prvom krugu, drugi krug su ostaci od zaboravnih mali dion. koji ne prodaju prava i ne sudjeluju u dokapitalizaciji.( tako da bi cijena za drugi krug mogla biti ista, ili nešto manja da bi dokap. uspjela 100%, naravno ta mala razlika bi se vratila učesnicima u prvom krugu..
A di su mi sad haraija i agnostik kojima je na 1300 bilo pre skupo? Vjerojatno sute i kupuju!
Ne srljam kao guske u maglu već čekam prospekt ništa što je zamućeno ne kupujem a
poslije prospekta možda i uđem a zasad kako sam odradio ljubim sebi ruke i prste šta
[/quote]
Ne mislite li da ce nakon prospekta biti malo prekasno za reagirati? Cijena ce se korigirati u odnosu na prospekt u roku od najvise nekoliko minuta od objave, a vjerojatno i prije zbog insidera.
Nemojte se naslađivati onima koji su pogriješili po n ti put u prognozama i izjavama.
Vjerujte teško im je ionako zbog pogleda i kad vide u kojem smjeru se krece 🙂 [lol]
[/quote]
Ne mislite li da ce nakon prospekta biti malo prekasno za reagirati? Cijena ce se korigirati u odnosu na prospekt u roku od najvise nekoliko minuta od objave, a vjerojatno i prije zbog insidera.
[/quote]
jok krivo kolega…cijena će čekati samo njega i pojedince!polako …dok oni pročitaju..pa sat vremena nevjerice ..pa poznatih izračuna…itd…polako 🙂
Pustite nek misle što žele…što god dosad mislili bili su u krivu..to vam je valjda dovoljan odgovor
[/quote]
[/quote]
Dragi kolega ako dokapitalizacije bude po 1000 kuna kako se najavljuje da preko neće
pa tko će vama tu dionicu platititi 1800 kuna a još ako bude 1/1.5 po meni nitko zasad.
Nemojte se naslađivati onima koji su pogriješili po n ti put u prognozama i izjavama.
Vjerujte teško im je ionako zbog pogleda i kad vide u kojem smjeru se krece 🙂 [lol]
Dragi kolega ja sam odlično zaradio mislio sam da ću i više i gdje god i kad god sam
zaradio iako sam mogao više nije mi ža.A da je proces dokapitalizacije obavljen
pošteno moglo je i bolje. 20 000 kn odlično da je na svakoj tako ali nije .
[/quote]
[/quote]
Dragi kolega ako dokapitalizacije bude po 1000 kuna kako se najavljuje da preko neće
pa tko će vama tu dionicu platititi 1800 kuna a još ako bude 1/1.5 po meni nitko zasad.
[/quote]
A ko je to tocno najavio 1000kn? Koliko se ja sjecam, jedina konkretna brojka je bila 1200-1500.
[/quote]
[/quote]
Pa dobro kolega, probajte dostojanstveno reć – je..ga fulo sam idemo dalje,
a ne farbat zid crnom i vikat da je bijel !!! po x-ti put
Ovo me podsjeca na prosli scenarij ,kada su pomalo skupljali,skupljali i negdije oko 15.30 h je bacili u blokadu. [cool]
KAO STA SAM I REKAO!!!! U 15.30h TILT.TILT,TILT,TILT [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol]
[/quote]
Ma sta je vidoviti Milan za mene,macji kasalj!! [lol]
Ako uzmemo u obzir da neke stvari mogu predvidjeti razmisljam da otvorim firmu i da se bavim sa tim pihdarijama a za glavnog menađera da zaposlim agnostika. Covjek ima iskustvo u businessu a pogotovo NOS za posao a sef racunovodsva da mi bude HAJRO, njemu je matematika u malome prstu.
PLATIS JEDNOG,DOBIVAS DVOJICU!!!! nESTO KAO 2 u 1
ZASTO? Zato sta su njih dvojica ustvari jedna osoba!!!! [lol] [lol]