Nakon nekoliko godina loše karme koja nas je stalno pratila na ovoj dionici, sad se čini da nam sve karte idu u našu korist.
Samo nek nam još pametno slože prospekt, uz dobar PR i u pravom tajmingu, i ovo će definitivno biti jedna od rijetkih situacija koja će biti čisti dobitak za sve strane.
S obzirom na ovako dobre rezultate u 2010.g. i sve mogućnosti koje se otvaraju u budućnosti, Interesa za Luku Ploče će biti i više nego su neki mislili, tako da sad samo treba čekati da vrijeme odradi svoje i da prava utrka i licitiranje oko cijene počnu.
U svakom slučaju, tko ima osiguranu lovu za dokapitalizaciju taj može mirno sjedit ispred kompa i čekat daljni rasplet situacije.
Nakon završetka dokapa od mojih trenutnih 58 komada lkpc će doći još 87 novih komada iz dokapa, pa sa ukupno 145 komada samo slatke brige ostaju u glavi.. [thumbsup]
Pozdrav kolege
kupuje se oprezno da se ne uđe u blokadu. ali ipak ide se prema gore. podsjeća na inu.
kupuje se oprezno da se ne uđe u blokadu. ali ipak ide se prema gore. podsjeća na inu.
Pa bilo bi pristojno da odemo u blok, ipak je izašlo izvješće sa ogromnom dobiti
Bilo bi lijepo da i cijenom podsjeti na Inu! [wink]
43. dionica na asku je u blokadi a već dugo nitko ne stavlja ništa novoga na ask.
Ovo me podsjeca na prosli scenarij ,kada su pomalo skupljali,skupljali i negdije oko 15.30 h je bacili u blokadu. [cool]
tik do blokade…
treba par ovakvih dana da se vratimo a onda još par da sustignemo ostale…
ps
s obzirom na dobit, trebali bi i prestići ako bi bila fer vrednovana…
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baš fino uz kavicu
Ovo me podsjeca na prosli scenarij ,kada su pomalo skupljali,skupljali i negdije oko 15.30 h je bacili u blokadu. [cool]
KAO STA SAM I REKAO!!!! U 15.30h TILT.TILT,TILT,TILT [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol] [kiss] [lol]