holandez ovo tisuću znači da trebaš dodati još tri nule. jadna firma kojoj se izvješća pišu u mjerilu 1:1.
455% hahahaha…da li da se veselimo ili ovo ništa ne znači. koja smo mi smiješna država. 99% firmi bi za 2010.g. potpisalo rast od 1% a vidjet ćemo sutra što će nama donijeti rast od 455%.
Nekima matematika i dalje nije jača strana, porast je cca 351% [thumbsup]
Mislim da su rezultati očekivani i da neće utjecati,barem bitnije na burzovnu cijenu.
Ono što je bitno i što će "trasirati" burzovnu cijenu su uvjeti dokapitalizacije,dakle prospekt.
Pozdrav
455% hahahaha…da li da se veselimo ili ovo ništa ne znači. koja smo mi smiješna država. 99% firmi bi za 2010.g. potpisalo rast od 1% a vidjet ćemo sutra što će nama donijeti rast od 455%.
Nekima matematika i dalje nije jača strana, porast je cca 351% [thumbsup]
tako je. nisam izbio baznu stoticu. zahvaljujem na ispravci.
[/quote]
pa cijela dobit vam je iz financijskih, ne iz poslovnih prihoda, o čemu pričate i čemu se veselite? [huh]
pa cijela dobit vam je iz financijskih, ne iz poslovnih prihoda, o čemu pričate i čemu se veselite? [huh]
Daj nemoj lagati, nismo ti mi krivi što si prodao prerano.
Operativna dobit preko 12 milijuna kuna, fiju.. koje izvješće.
Koeficijent likvidnosti veći nego kod HT-a ili Adrisa.
Zaduženost minimalna, gotov je i nema, ako usporedimo sa ostalim tvrtkama na ZSE.
JOš su ove godine od nekuda izvukli u rashodima rezervacije 2,5 milijuna kuna, prethodne godine toga nije bilo. Bez toga bi dobit bila još i veća, ali i ovo je spektakularno, preko 350 % veća dobit..
…fijuuuuuu [thumbsup]
Zanimljiv je osvrt u PDF-u, izgleda da se pripremamo za 1. kotaciju, već je bilo i vrijeme.
lp
holandez ovo tisuću znači da trebaš dodati još tri nule. jadna firma kojoj se izvješća pišu u mjerilu 1:1.
vidiš, vidiš, ima smisla, moja greška, moja prevelika greška, glavno da sa živ [undecid]
Daj nemoj lagati, nismo ti mi krivi što si prodao prerano.
Operativna dobit preko 12 milijuna kuna, fiju.. koje izvješće.
Koeficijent likvidnosti veći nego kod HT-a ili Adrisa.
Zaduženost minimalna, gotov je i nema, ako usporedimo sa ostalim tvrtkama na ZSE.
JOš su ove godine od nekuda izvukli u rashodima rezervacije 2,5 milijuna kuna, prethodne godine toga nije bilo. Bez toga bi dobit bila još i veća, ali i ovo je spektakularno, preko 350 % veća dobit..
…fijuuuuuu [thumbsup]
Zanimljiv je osvrt u PDF-u, izgleda da se pripremamo za 1. kotaciju, već je bilo i vrijeme.
lp
[/quote]
što bi lagao, pa nisam ja ko ti [yawn]
koja je to prerana prodaja?po 1800?po 1700? ili po 1500?
2. Kamate, tečajne razlike, dividende, slični prihodi iz odnosa s –
prosle godine u 4Q je bilo 840 ove godine je 5.349
dobit prošle godine u 4Q je bila 3133, a sad je 5324
kad bi financijska dobit bila 0, kvartal bi bio u minusu [thumbsup]
LKPC
i dalje mutež ,netransparentno !
Puste brojke ,papir podnosi sve !
A dividenda , kao potvrda brojaka ?
Pričekajmo prospekt pa ćemo vidjeti gdje smo!
Pozdrav LKPCljupci
ppk!
[undecid] [undecid]
http://zse.hr/UserDocsIma…in2010-4Q-NotREV-N-HR.pdf
[/quote]
Holandez oprosti ,moja greska .
i dalje mutež ,netransparentno !
Puste brojke ,papir podnosi sve !
A dividenda , kao potvrda brojaka ?
Pričekajmo prospekt pa ćemo vidjeti gdje smo!
Pozdrav LKPCljupci
Kolega ,ne trabunjajte gluposti.
LKPC
[thumbsup]
Kamate, tečajne razlike, dividende, slični prihodi iz odnosa s –
prosle godine u 4Q je bilo 840 ove godine je 5.349
dobit prošle godine u 4Q je bila 3133, a sad je 5324
kad bi financijska dobit bila 0, kvartal bi bio u minusu [thumbsup]
zanimljivo [undecid]