Mislim da nebi bilo loše poslat i HANFI i ZSE mail da mali dioničari traže očitovanje vlade. Šta ti mislis “ravovski” o prijedlogu Pozdrav
poslano, iako iskreno mislim da smo popu…i !
Mislim da nebi bilo loše poslat i HANFI i ZSE mail da mali dioničari traže očitovanje vlade.
Šta ti mislis “ravovski” o prijedlogu
Pozdrav
Mislim da je za sada dovoljno ići direktno na one koji daju odluku o tome – vladu.
Ako oni daju nepovoljnu odluku, onda na SDA i HANFU.
Može bit da nitko od vladajućih ovo nije ni izjavio pa da tako ne stvaramo dodatnu paniku ako oni daju demanti obavijesti.
Ipak, to je samo moj osobni stav.
LKPC-R-A
Cijena Prodaja
4.990,00-51
5.100,00-89
5.300,00-12
5.700,00-88
6.180,00-1
LKPC-R-A
Prošla je samo jedna transakcija od dvije dionice po 4.800,00kn prije blokade!
9.600,00
Mislim da se moramo pomiriti da smo bili nasamareni barem ja koji sam uletio u LKPC na 6340..Jao kakav promašaj…
kolega pupovac…nije lako..ali pokušaj barem umrijeti muški..kako kaže kolega ravovski…
ako ti je lakše trenutno sam u minusu oko 50000k
Možda malo naivno pitanje, ali otkud uopce ideja da bi vlada svojevoljno odustala od sudjelovanja u dokapitalizaciji (koja se mora izvrsiti prije ili kasnije jer LKPC nema drugog nacina da isfinancira ogromna ulaganja koja su predvidena) i sebi priustila skandal zbog kojega bi ih razapinjala u medijima, a pritom ide na ruku .. kome? .. nekim manjim fondovima, zaista nelogicna konstrukcija.
Mislim da LKPC mora ostvarivati ekstra dobre rezultate da opravda cijenu. Ja sam je kupovao na 1450, tad mi je bila atraktivna, ali na razinama od 6000 mi je ludost kupovati, ali opet super dobro prema LKRI. Ovo je samo moje mišljenje. Mislim da je LKPC dobila velikog konkurenta, luku Gaženica u ZD.
Ocito je bila ludost i ne prodavati po 6000 s obzirom na danasnju situaciju. Velika vecina je pusiona bez obzira na ulaz.
Neki bi mogli zaraditi na ovome, ako se pokaže da je ovo neistinita, krivo interpretirana, ili polu- informacija. Ne treba nasjedati, obično bude valjala se brda rodio se miš ili niš! [smiley2]