LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@micke
Nisam mislio na te dodatne dionice koje će dobiti uz lock-up.
Mislio sam na već postojeće dionice koje su radnici dobili u privatizaciji koje će vjerovatno "rasprodati"
na burzi,jer će za jednu moći dobiti preko 3 u povlaštenoj kupnji-dodjeli(oni koji ih nisu do sada prodali)!!!
Također ako cijena u 1 krugu bude znatno ispod tržišne i te dionice bi mogle "srušiti" cijenu na burzi.
Pozdrav

dokapitalizacija 132 mil eura … redovni dionica 222 614 … radnicima ide 51 771….. ostaje 170 843 dionica s pravom ( 26.01. 2011 zadnj dan ulaza s pravom učestovanja u 1 krugu)… ako dioničari budu imali pravo na jednu postojeću kupiti još jednu (132 000 000 /170 843 = 772) dokap ide po 772 kune… plus imaju pravo prodaje prava pošto država ne sudjeluje u dokapitalizaciji to može bit 100 kuna a može bit i 300,400 ovisi o interesu investitora tj. hoće li se pojavit neki veći igrač koji će htjeti postat većinski vlasnik….. ovi sad kupuju neisvjesnost a oni do 26.01 mogu zadovoljno trljat ruke..pozz

@plavi
Kolega ja jesam akademski građanin,a vi?
Vaš nivo komunikacije jasno govori sve o vama.

-mislite da te dionice radnici već davnih dana u dobroj mjeri nisu prodali?

Mislim da Vam je gospodin plavi dobro rekao….

Očito stvarno ne znate o dokapitalizaciji praktički ništa i da je referentan DRUGI krug! …mislite da će npr institucionalni ulagači kupovati po 1800-2000-neću govoriti više….da bi zatim cijena pala koliko ZNATNO?! 🙂
dajte bolje nemojte više naklapati , zamišljati i priželjkivati.

ma uglavnom…samo vi imajte svoje mišljenje..i slobodno se pokušajte izboriti za kupovinu po 1200 kn u drugom krugu.

SAMO NAM JAVITE OVDJE KAKO STE PROŠLI!!!!!! [thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

dokapitalizacija 132 mil eura … redovni dionica 222 614 … radnicima ide 51 771….. ostaje 170 843 dionica s pravom ( 26.01. 2011 zadnj dan ulaza s pravom učestovanja u 1 krugu)… ako dioničari budu imali pravo na jednu postojeću kupiti još jednu (132 000 000 /170 843 = 772) dokap ide po 772 kune… plus imaju pravo prodaje prava pošto država ne sudjeluje u dokapitalizaciji to može bit 100 kuna a može bit i 300,400 ovisi o interesu investitora tj. hoće li se pojavit neki veći igrač koji će htjeti postat većinski vlasnik….. ovi sad kupuju neisvjesnost a oni do 26.01 mogu zadovoljno trljat ruke..pozz

132 mil kuna …

@micke
Kada pišete,nemojte koristiti teške riječi "ne znate ništa" i sl.
Jednostavno iznesite svoj stav i obrazložite ga.
Nećete dobiti na uvjerljivosti sa uvredama.Naprotiv!
Pozdrav

@micke

Kada pišete,nemojte koristiti teške riječi "ne znate ništa" i sl.
Jednostavno iznesite svoj stav i obrazložite ga.
Nećete dobiti na uvjerljivosti sa uvredama.Naprotiv!
Pozdrav

Pošto ste puni savjeta …onda evo i vama.
Kad citirate čovjek onda citirajte potpuno …

"Očito stvarno ne znate o dokapitalizaciji praktički ništa i da je referentan DRUGI krug"
Znači očito ne znate praktički ništa o DOKAPITALIZACIJI…. nisam rekao o ničemu ništa.

Nemojte izvrtati riječi….

Moj stav je obrazložen.
-Nit će se pojaviti najezda novih dionica po 400,00 kn jer imaju lock up
-niti će biti velike prodaje postojećih dionica.Jer potpuna je iluzija da svih ovih godina većina ih nije prodala. Zar vi mislite da oni imaju toliko novaca da nisu već kapitalizirali u trenucima kad su bili u solidnom plusu ili u panici kad je počeo pad?!

Ako Vam moj stav nije jasan i obrazložen onda polako i smireno čitajte od početka.

-nećete ni vi dobiti na uvjerljivosti krivim citiranjem…..

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Ja ne kužim kako netko može nagovarati ljude da kupuju Lkpc na 1800 i 2000 kuna i nastaviti kao da se ništa nije dogodilo……..iako se pokazalo da je bio totalno u krivu!

Elementarna pristojnost nalaže da se ne javlja barem šest mjeseci……
A dok je legendarni Vidra govorio da treba kupovati ispod 1.500 a prodavati iznad 1.800 [bye]

Naravno LKpc je odlična firma i poželjna dionica, jedino je šteta što i mi neradnici nećemo dobiti po 400 kuna. Ali takav je život. Okrutan prema managerima koji su to postali preko veze, hehe

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

vruće je ovdje i to fest [lol]

nego, za ozbiljno ako netko zna : jel ima kakav zakonski okvir u kojem roku se treba izdati prospekt od dana usvajanja prijedloga o dokapu ?

Nažalost u Rh puno njih nisu dobili dionice svjedoci smo da su u Bih i najnovije Srbiji dionice podjelite građanima kod nas je praksa da političari pokupe sve sebi,hvala bogu da sam sve kupio i izborio se za svoje.Luka ploče je dionica budućnosti. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

plavi i ost.koji ste u zaglavili u ovome,

Prije neku godinu također pokušao učestvovati u dokapitalizaciji…koja je najavljena i bila obavijena enigmom kao i ova sada.
Sjećate tad je bila dionica oko 5000 kn,
Na kraju se svi s svakim posvađali(uprava,vlada,banke),igrali se gluhoG telefona i s novinrima i dioničaria,sve propalo u vodu.Pala cjena drastično.Mnogi izgubili novce .Zato sad samo upozoravam.
Tako da ne vjerujem da će i ovaj put biti baš kako ste to vi zamišljali.
Zato nemojte druge navlačiti da kupuju dionice,a kupuju ih od vas koji se sad izvlačite van pošto poto dok je cijena još donekle.
Vas boli istina i zato tu pišete enormno puno postova u zadnje vrijeme.
Da sam ja siguran u ovu dionicu kao što vi govorite da jeste,otišao bi na Jelačić plac,ispijao kavu i brojio golubove.
A vi niste sigurno mirni ni spokojni s ovom dionicom,i to sa razlogom.

@ many

imate pravo kolega many, hvala na vašim opservacijama.
Ne zaboravite se staviti na kupnju po 400,00 kn.

Samo zadnji kratki pokušaj objašnjenja: prošli puta je dokap bio najavljen no nije bio odobren! …a sada je dokap najavljen i ODOBREN točnije IZGLASAN! i to pogotovo od onih koji su prošli puta rušili dokap.
Ali nema veze NIJE to Vama bitno ….
pametno kupujte nemoj se zaletati na 400,00 biti će za Vas i niže.. [thumbsup]

Pozdrav

New Report

Close