ponavljam se…ali bez prospekta o cijenama za oba kruga sve je ovo računanje bez parametara. naravno, postoje genijalci koji su i za to sposobni. ali to već spada u domenu metafizike i nadnaravnog.
ponavljam se…ali bez prospekta o cijenama za oba kruga sve je ovo računanje bez parametara. naravno, postoje genijalci koji su i za to sposobni. ali to već spada u domenu metafizike i nadnaravnog.
metafizika, kvantna fizika i sve varijacije na temu su medju najtrazenijim kvalifikacijama
u inv. bankama na zapadu….mozda su i kod nas decki sa rudjera presli u tradere i analiticare….
ili su to ipak ZSEM-ovci sa gelom u kosi???
pitanje ostaje visiti…
lp
buksa
Kuhinja zvana LKPC se nastavlja !
ništa još nije poznato , netransparentnost se nastavlja .
Pa nebi se HANFA uključila i blokirala prodaju da je sve bilo transparentno .
Zna se da će biti Upis i da upisane dionice treba platiti ,što je normalno .
A cijena , a po kojoj cijeni ?
A šta znači da će raspon cijena odrediti Uprava ? Koji raspon ?
Jel nekom možda stalo da ništa ne bude transparentno pa da se JP poništi pa da se mora prodati ispod stola ?
Jedna dokapitalizacija LKPC već je poništena !
Kapital je vrlo plašljiv , čim osjeti muljažu pobjegne i ode drugdje gdje će ga više cjeniti .
Naj žalosnije je u svemu tome ,što je uprava uopće takvu stvar dopustila.
golubv @
Taj tekst je prenesen iz dnevnog izdanja danasnje Slobodne.Svakako nece bitnije utjecati na daljniji tok dokapa i privatizacije ,jer se Vlada odrekla (51.771 ) dijela svojih dionica da im da mogucnost povlastene kupnje.Dali su oni izuzeti slucajno ili namjerno ,na njima je da to utvrde.
hahaha eto i ja sam iz ploča pa da možda i mene uključe. stari mi se umirovio ko murjak. on je brinuo za sigurnost zaštitara da bi oni mogli brinuti o sigurnosti luke. hahaha…
iako za nas nebitno jer se radi o traženju prava na isti udio dionica. sve me podsjeća na rodbinu koja se sjeti krvne veze kad se oporuka djeli.
Takvi su sudjelovali u privatizaciji i bili brokeri ,vjerovatno ta osoba nije,ali zbog takvih Osim luke ploče nemamo namjeru uložiti u RH niti lipe….To neznači da ostale dionice nečemo prodavat i transformirat.
živila sindikalna.org. [cool]
Kapital je vrlo plašljiv , čim osjeti muljažu pobjegne i ode drugdje gdje će ga više cjeniti .
Kapital isto tako kad nanjuši priliku vrlo brzo doleti. Strpite se još malo do prospekta, čak su i glavni negativci teme odustali od daljnjeg plašenja. Šanse da dokapitalizacija propadne su gotovo nepostojeće bez obzira na netransparentnost, jer zapravo govorimo o privatizaciji vladinog dijela. Za kvalitetne firme uvijek postoje kupci [thumbsup]
Kapital isto tako kad nanjuši priliku vrlo brzo doleti. Strpite se još malo do prospekta, čak su i glavni negativci teme odustali od daljnjeg plašenja. Šanse da dokapitalizacija propadne su gotovo nepostojeće bez obzira na netransparentnost, jer zapravo govorimo o privatizaciji vladinog dijela. Za kvalitetne firme uvijek postoje kupci [thumbsup]
[/quote]
Vjerujem da će dokapitalizacija ovaj puta biti provedena.
No trenutno osim povlaštene dodjele dionicama radnicima po 400 kuna uz lock -up od pet godina,
ništa nije transparentno.
Tek izdavanjem prospekta, "stvari" će biti jasne.
Vjerujem da će interesa biti.Samo je pitanje po kojoj cijeni? I tu treba biti jaako oprezan!!!
Dok se to ne sazna,po meni je iznimno glupo kupovati dionice na burzi po trenutnoj cijeni.
Ako cijena bude prihvatljiva i ja ću kupovati donice u drugom krugu.
Pozdrav
Ajde donekle razumijem one koji su kupovali prije dana D za dokapitalizaciju(mada su kupovali mačka u vreći),ali ne razumijem ove koji sad kupuju kad svaki malo iskusniji špekulant na burzi zna kad dođu radničke,braniteljske,zaštitarske i ostale dionice LKPC(dovijene za 400kn) na burzu da će se cjena srozati na dno-dna i tad mogu kupiti ovu dionicu, ako je baš žele imati dugoročno u portfelju.
Stvarno smo mi čudan narod i onda se čudimo kakvi su nam političari…