LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ponavljam se…ali bez prospekta o cijenama za oba kruga sve je ovo računanje bez parametara. naravno, postoje genijalci koji su i za to sposobni. ali to već spada u domenu metafizike i nadnaravnog.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

ponavljam se…ali bez prospekta o cijenama za oba kruga sve je ovo računanje bez parametara. naravno, postoje genijalci koji su i za to sposobni. ali to već spada u domenu metafizike i nadnaravnog.

metafizika, kvantna fizika i sve varijacije na temu su medju najtrazenijim kvalifikacijama
u inv. bankama na zapadu….mozda su i kod nas decki sa rudjera presli u tradere i analiticare….

ili su to ipak ZSEM-ovci sa gelom u kosi???

pitanje ostaje visiti…

lp

buksa

"Day after yesterday"

Kuhinja zvana LKPC se nastavlja !

ništa još nije poznato , netransparentnost se nastavlja .
Pa nebi se HANFA uključila i blokirala prodaju da je sve bilo transparentno .
Zna se da će biti Upis i da upisane dionice treba platiti ,što je normalno .
A cijena , a po kojoj cijeni ?

A šta znači da će raspon cijena odrediti Uprava ? Koji raspon ?

Jel nekom možda stalo da ništa ne bude transparentno pa da se JP poništi pa da se mora prodati ispod stola ?
Jedna dokapitalizacija LKPC već je poništena !

Kapital je vrlo plašljiv , čim osjeti muljažu pobjegne i ode drugdje gdje će ga više cjeniti .

.

Naj žalosnije je u svemu tome ,što je uprava uopće takvu stvar dopustila.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-zastitari-i-vatrogasci-traze-povlastene-dionice,104698.html

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

golubv @
Taj tekst je prenesen iz dnevnog izdanja danasnje Slobodne.Svakako nece bitnije utjecati na daljniji tok dokapa i privatizacije ,jer se Vlada odrekla (51.771 ) dijela svojih dionica da im da mogucnost povlastene kupnje.Dali su oni izuzeti slucajno ili namjerno ,na njima je da to utvrde.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-zastitari-i-vatrogasci-traze-povlastene-dionice,104698.html

drž’ ne daj na djelu

hahaha eto i ja sam iz ploča pa da možda i mene uključe. stari mi se umirovio ko murjak. on je brinuo za sigurnost zaštitara da bi oni mogli brinuti o sigurnosti luke. hahaha…

iako za nas nebitno jer se radi o traženju prava na isti udio dionica. sve me podsjeća na rodbinu koja se sjeti krvne veze kad se oporuka djeli.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Takvi su sudjelovali u privatizaciji i bili brokeri ,vjerovatno ta osoba nije,ali zbog takvih Osim luke ploče nemamo namjeru uložiti u RH niti lipe….To neznači da ostale dionice nečemo prodavat i transformirat.
živila sindikalna.org. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kapital je vrlo plašljiv , čim osjeti muljažu pobjegne i ode drugdje gdje će ga više cjeniti .

Kapital isto tako kad nanjuši priliku vrlo brzo doleti. Strpite se još malo do prospekta, čak su i glavni negativci teme odustali od daljnjeg plašenja. Šanse da dokapitalizacija propadne su gotovo nepostojeće bez obzira na netransparentnost, jer zapravo govorimo o privatizaciji vladinog dijela. Za kvalitetne firme uvijek postoje kupci [thumbsup]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Kapital isto tako kad nanjuši priliku vrlo brzo doleti. Strpite se još malo do prospekta, čak su i glavni negativci teme odustali od daljnjeg plašenja. Šanse da dokapitalizacija propadne su gotovo nepostojeće bez obzira na netransparentnost, jer zapravo govorimo o privatizaciji vladinog dijela. Za kvalitetne firme uvijek postoje kupci [thumbsup]
[/quote]
Vjerujem da će dokapitalizacija ovaj puta biti provedena.
No trenutno osim povlaštene dodjele dionicama radnicima po 400 kuna uz lock -up od pet godina,
ništa nije transparentno.
Tek izdavanjem prospekta, "stvari" će biti jasne.
Vjerujem da će interesa biti.Samo je pitanje po kojoj cijeni? I tu treba biti jaako oprezan!!!
Dok se to ne sazna,po meni je iznimno glupo kupovati dionice na burzi po trenutnoj cijeni.
Ako cijena bude prihvatljiva i ja ću kupovati donice u drugom krugu.
Pozdrav

Ajde donekle razumijem one koji su kupovali prije dana D za dokapitalizaciju(mada su kupovali mačka u vreći),ali ne razumijem ove koji sad kupuju kad svaki malo iskusniji špekulant na burzi zna kad dođu radničke,braniteljske,zaštitarske i ostale dionice LKPC(dovijene za 400kn) na burzu da će se cjena srozati na dno-dna i tad mogu kupiti ovu dionicu, ako je baš žele imati dugoročno u portfelju.
Stvarno smo mi čudan narod i onda se čudimo kakvi su nam političari…

New Report

Close