Svim kolegama koji ce sudjelovati u dokapu TJ. U PRVOM KRUGU!!
Nemojte prodavati jer se ceka izdavanje prospekta (JAVNE PONUDE).
Članak 7
– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.
p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE
pa mislim da više nitko ni ne čita njegove postove..jer je koliko dokazao sam puta da je u krivu na ovoj temi….
Pa zadnji izračun mu je u potpunosti lažan..
od brojke 330000 dionica na prodaji odmah
od krivog računanja postotka
od uzimanja izmišljenje brojke kao osnove koju apsolutno nitko ne spominje ( 1000,00 kn)….
taj Hairija nema nigdje kredibiliteta to je barem jasno [thumbsup]
[/quote]
Ja sam upozoravao dok je to imalo smisla, sada to više nema smisli niti ću vam se ja više mješati.
sretno vam svima.
Svim kolegama koji ce sudjelovati u dokapu TJ. U PRVOM KRUGU!!
Nemojte prodavati jer se ceka izdavanje prospekta (JAVNE PONUDE).
Članak 7
– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.
p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE
Znači, ako sad prodam, nemam pravo upisa novih dionica?!
lanica@
cemu zurba!?
Sacekajmo 4q potom mozemo iscekivati Prospekt.
pa dobro, kad ti očekuješ prospekt?
Kolega Hairija je iznio svoje mišljenje o cijeni dionice nakon uspješno provedenog postupka dokapitalizacije gdje kaže da će cijena dionica nakon dokapitalizacije biti 700-750kn.
Ja se, naime, ne slažem s tim mišljenjem kolege Hairije iz više razloga.
Ako se uspješno provede postupak dokapitalizacije po cijenama o kojima govori kolega Hairija (1000-1100kn), nije mi jasno tko će to prodavati po 700-750kn?
Možda je to poslovna logika uvaženog kolege, ali je onda u najmanju ruku upitna.
Ja mislim da će cijena dionica nakon dokapitalizacije, (ako dokapitalizacija bude po cijenama o kojima govori kolega Hairija), iznositi 7000-7500kn. U tu cijenu uračunavam znatnu premiju koju će investitori htjeti platiti radi okrupnjavanja svojih uloga.
To je moje mišljenje i ne predstavlja poziv na kupnju i/ili prodaju dionica oznake LKPC-R-A.
[/quote]
Bez brige, doći će i prospekt ali vjerovatno prije istog stiže vjerovatno super truper izvješće.
[/quote]
Bez brige, doći će i prospekt ali vjerovatno prije istog stiže vjerovatno super truper izvješće.
[/quote]
Ja "očekujem cca 20-22 mil neto dobiti.
Pitanje je koliko će biti reakcija kakvo god bilo "super truper" izvješće sve zbog iščekivanja prospekta i cijene u drugom krugu koja je najbitnija (po meni).
[/quote]
[/quote]
pa ne brinem ja da nešto neće doći već me zanima kada očekujete prospekt…za godišnji izvještaj je rok kraj 3 mj, ak se ne varam, znači prospekt bude iza toga???
bitna je razlika cijene prvog i drugog kruga. ona će odrediti i cijenu prava na povlaštene uvjete kupnje u dokapu. neki je novinar iznio računicu koliko bi država dobila kad bi ta razlika bila 100 kn i sad se svi nekako drže tog broja. a taj novinar je to iznio hipotetski i vjerovatno mu je to prvi članak o luci ploče uopće. mišljenja sam kako će ta razlika biti cca 400kn.
[/quote]
[/quote]
pa ne brinem ja da nešto neće doći već me zanima kada očekujete prospekt…za godišnji izvještaj je rok kraj 3 mj, ak se ne varam, znači prospekt bude iza toga???
[/quote]
Ne znam kad će. Sve su to nagađanja.
Pitanje je koliko će biti reakcija kakvo god bilo "super truper" izvješće sve zbog iščekivanja prospekta i cijene u drugom krugu koja je najbitnija (po meni).
Da, vjerojatno oko 18-20 milja, što je povećanje od nekih 4 puta u odnosu na 2009. kada je neto dobit bila 4,10 milja, ne razumijem prodavače nikako, al fakat [thumbsup]
Da, vjerojatno oko 18-20 milja, što je povećanje od nekih 4 puta u odnosu na 2009. kada je neto dobit bila 4,10 milja, ne razumijem prodavače nikako, al fakat [thumbsup]
[/quote]
…netko gubi, netko dobiva [wink]
al da se strogo kontrolira cijena, kontrolira
današnji pad dionice je razumljiv, prodaju nestrpljivi, oni kojima sad treba lova, a takvih uvijek ima, kupci naravno samo čekaju i lagano se povlače… mene više interesira ako mislioci još uvijek razmišljaju o rasponu cijene kako će ovaj pad utjecat na njih sobzirom da će se ovaj trend lakomoguće nastaviti..