LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svim kolegama koji ce sudjelovati u dokapu TJ. U PRVOM KRUGU!!

Nemojte prodavati jer se ceka izdavanje prospekta (JAVNE PONUDE).

Članak 7

– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.

p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE

pa mislim da više nitko ni ne čita njegove postove..jer je koliko dokazao sam puta da je u krivu na ovoj temi….
Pa zadnji izračun mu je u potpunosti lažan..
od brojke 330000 dionica na prodaji odmah
od krivog računanja postotka
od uzimanja izmišljenje brojke kao osnove koju apsolutno nitko ne spominje ( 1000,00 kn)….

taj Hairija nema nigdje kredibiliteta to je barem jasno [thumbsup]
[/quote]
Ja sam upozoravao dok je to imalo smisla, sada to više nema smisli niti ću vam se ja više mješati.

sretno vam svima.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Svim kolegama koji ce sudjelovati u dokapu TJ. U PRVOM KRUGU!!

Nemojte prodavati jer se ceka izdavanje prospekta (JAVNE PONUDE).

Članak 7

– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.

p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE

Znači, ako sad prodam, nemam pravo upisa novih dionica?!

lanica@
cemu zurba!?
Sacekajmo 4q potom mozemo iscekivati Prospekt.

pa dobro, kad ti očekuješ prospekt?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kolega Hairija je iznio svoje mišljenje o cijeni dionice nakon uspješno provedenog postupka dokapitalizacije gdje kaže da će cijena dionica nakon dokapitalizacije biti 700-750kn.

Ja se, naime, ne slažem s tim mišljenjem kolege Hairije iz više razloga.

Ako se uspješno provede postupak dokapitalizacije po cijenama o kojima govori kolega Hairija (1000-1100kn), nije mi jasno tko će to prodavati po 700-750kn?

Možda je to poslovna logika uvaženog kolege, ali je onda u najmanju ruku upitna.

Ja mislim da će cijena dionica nakon dokapitalizacije, (ako dokapitalizacija bude po cijenama o kojima govori kolega Hairija), iznositi 7000-7500kn. U tu cijenu uračunavam znatnu premiju koju će investitori htjeti platiti radi okrupnjavanja svojih uloga.

To je moje mišljenje i ne predstavlja poziv na kupnju i/ili prodaju dionica oznake LKPC-R-A.

lanica@
cemu zurba!?

[/quote]
Bez brige, doći će i prospekt ali vjerovatno prije istog stiže vjerovatno super truper izvješće.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

lanica@
cemu zurba!?

[/quote]
Bez brige, doći će i prospekt ali vjerovatno prije istog stiže vjerovatno super truper izvješće.
[/quote]

Ja "očekujem cca 20-22 mil neto dobiti.
Pitanje je koliko će biti reakcija kakvo god bilo "super truper" izvješće sve zbog iščekivanja prospekta i cijene u drugom krugu koja je najbitnija (po meni).

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

lanica@
cemu zurba!?

[/quote]
[/quote]
pa ne brinem ja da nešto neće doći već me zanima kada očekujete prospekt…za godišnji izvještaj je rok kraj 3 mj, ak se ne varam, znači prospekt bude iza toga???

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

bitna je razlika cijene prvog i drugog kruga. ona će odrediti i cijenu prava na povlaštene uvjete kupnje u dokapu. neki je novinar iznio računicu koliko bi država dobila kad bi ta razlika bila 100 kn i sad se svi nekako drže tog broja. a taj novinar je to iznio hipotetski i vjerovatno mu je to prvi članak o luci ploče uopće. mišljenja sam kako će ta razlika biti cca 400kn.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

lanica@
cemu zurba!?

[/quote]
[/quote]
pa ne brinem ja da nešto neće doći već me zanima kada očekujete prospekt…za godišnji izvještaj je rok kraj 3 mj, ak se ne varam, znači prospekt bude iza toga???
[/quote]
Ne znam kad će. Sve su to nagađanja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Pitanje je koliko će biti reakcija kakvo god bilo "super truper" izvješće sve zbog iščekivanja prospekta i cijene u drugom krugu koja je najbitnija (po meni).

Da, vjerojatno oko 18-20 milja, što je povećanje od nekih 4 puta u odnosu na 2009. kada je neto dobit bila 4,10 milja, ne razumijem prodavače nikako, al fakat [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Da, vjerojatno oko 18-20 milja, što je povećanje od nekih 4 puta u odnosu na 2009. kada je neto dobit bila 4,10 milja, ne razumijem prodavače nikako, al fakat [thumbsup]
[/quote]

…netko gubi, netko dobiva [wink]

al da se strogo kontrolira cijena, kontrolira

današnji pad dionice je razumljiv, prodaju nestrpljivi, oni kojima sad treba lova, a takvih uvijek ima, kupci naravno samo čekaju i lagano se povlače… mene više interesira ako mislioci još uvijek razmišljaju o rasponu cijene kako će ovaj pad utjecat na njih sobzirom da će se ovaj trend lakomoguće nastaviti..

New Report

Close