LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav svima, ne mogu se nacudit jadnicima koji stavljaju nalog od jedne dionice na kupnju, to nam i govori kakvo je ovo jadno tržište, to treba odmah zabranit takve naloge…

Dali če u drugom krugu imat pravo dokupa oni koji su kupili poslje 26.01……… [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Evo da znate ja dajem jako veliku potporu na 1200, mislim da je to cifra koja moze doci samo u nekom jako ruznom scenariju, ali ako dode meni dionica postaje zanimljiva ponova, prije ne jer mi se k…a od ovog kapetana

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Svim kolegama koji ce sudjelovati u dokapu TJ. U PRVOM KRUGU!!

Nemojte prodavati jer se ceka izdavanje prospekta (JAVNE PONUDE).

Članak 7

– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.

p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE

Članak 7

– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.

p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE

pa mislim da više nitko ni ne čita njegove postove..jer je koliko dokazao sam puta da je u krivu na ovoj temi….
Pa zadnji izračun mu je u potpunosti lažan..
od brojke 330000 dionica na prodaji odmah
od krivog računanja postotka
od uzimanja izmišljenje brojke kao osnove koju apsolutno nitko ne spominje ( 1000,00 kn)….

taj Hairija nema nigdje kredibiliteta to je barem jasno [thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Gluposti, ako netko hoće prodat nek proda, uvijek ima netko tko će kupiti…netko gubi, netko dobiva

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Gluposti, ako netko hoće prodat nek proda, uvijek ima netko tko će kupiti…netko gubi, netko dobiva
[/quote]

A zasto su gluposti ? Vidjet cemo sta je glupo!

LKPC
Pada i pada, pada Luka Ploče trend;

Jeli to znači da je ovo the end?

Gle, jedan nalog na kupnji se stvara,

I sja i dršće u hiljadu šara.

Taj san na kupnji te da bi mogo sjati,

I moj mali nalog pomaže ga tkati.

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

[/quote]

A zasto su gluposti ? Vidjet cemo sta je glupo!
[/quote]
kad bude prospekt?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

lanica@
cemu zurba!?
Sacekajmo 4q potom mozemo iscekivati Prospekt.

Pored svega mene zanima kakav im je bio prvi mjesec u prometu u odnosu na 2010 siječanj.
A statitiske još nema.

2 mjesec ima solidan rast po najavi zasada u odnosu na 2010 veljaču, no siječanj mi je promakao.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Dok vi pravite greške mi građevinari idemo u Lkpc pješke….. [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close