Pozdrav svima, ne mogu se nacudit jadnicima koji stavljaju nalog od jedne dionice na kupnju, to nam i govori kakvo je ovo jadno tržište, to treba odmah zabranit takve naloge…
Dali če u drugom krugu imat pravo dokupa oni koji su kupili poslje 26.01……… [cool]
Evo da znate ja dajem jako veliku potporu na 1200, mislim da je to cifra koja moze doci samo u nekom jako ruznom scenariju, ali ako dode meni dionica postaje zanimljiva ponova, prije ne jer mi se k…a od ovog kapetana
Svim kolegama koji ce sudjelovati u dokapu TJ. U PRVOM KRUGU!!
Nemojte prodavati jer se ceka izdavanje prospekta (JAVNE PONUDE).
Članak 7
– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.
p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE
Članak 7
– u prvom krugu pravo upisa dionica imaju postojeći dioničari Društva, koji na dan donošenja ove Odluke imaju status dioničara u Društvu. U prvom krugu dionice se upisuju 14 (četrnaest) dana od dana JAVNOG POZIVA za upis dionica u prvom krugu, s tim da će u javnom pozivu na upis dionica biti detaljno naznačeno mjesto i vrijeme osigurani za upis dionica putem Upisnica. Postojećim dioničarima Društva omogućit će se upis i uplata dionica do 100% ukupnog broja ovom javnom ponudom ponuđenih dionica. Upisane dionice postojeći dioničari Društva dužni su uplatiti u roku koji će odrediti Uprava Društva u javnom pozivu za upis dionica u prvom krugu.
p.s. ne nasjedajte na postove HAJRE
pa mislim da više nitko ni ne čita njegove postove..jer je koliko dokazao sam puta da je u krivu na ovoj temi….
Pa zadnji izračun mu je u potpunosti lažan..
od brojke 330000 dionica na prodaji odmah
od krivog računanja postotka
od uzimanja izmišljenje brojke kao osnove koju apsolutno nitko ne spominje ( 1000,00 kn)….
taj Hairija nema nigdje kredibiliteta to je barem jasno [thumbsup]
Gluposti, ako netko hoće prodat nek proda, uvijek ima netko tko će kupiti…netko gubi, netko dobiva
LKPC
Pada i pada, pada Luka Ploče trend;
Jeli to znači da je ovo the end?
Gle, jedan nalog na kupnji se stvara,
I sja i dršće u hiljadu šara.
Taj san na kupnji te da bi mogo sjati,
I moj mali nalog pomaže ga tkati.
Gluposti, ako netko hoće prodat nek proda, uvijek ima netko tko će kupiti…netko gubi, netko dobiva
[/quote]
A zasto su gluposti ? Vidjet cemo sta je glupo!
[/quote]
kad bude prospekt?
Pored svega mene zanima kakav im je bio prvi mjesec u prometu u odnosu na 2010 siječanj.
A statitiske još nema.
2 mjesec ima solidan rast po najavi zasada u odnosu na 2010 veljaču, no siječanj mi je promakao.