LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@petina
Netočno i nekorektno komentirate moj post jer sam stavio znak upitnika!!!
Ništa nisam tvrdio,osim što sam tražio zakonsko uporište za mogućnost lock-up-a.
Vi očito imate "poriv" da komentirate "sve na svoj način".
Pozdrav

Svaka čast PETINA da nema tebe i PLAVOG ovaj forum bi bio usputna stanica za one koji imaju problem sa probavom.Vi ste jedina svjetla točka u ovom sivilu informacija. Samo nastavite ovako imate moju punu podršku,a vjerujem i ostalih DIONIČARA luke [thumbsup]

također se slažem jer drukerima na dolje svakim danom izbijaju argumente za pad i sada nemaju više nešto posebno pa napadaju čovjeka koji je cijelo vrijeme zajedno sa plavim i još nekima pisao objektivno.
kolege samo nastavite. [thumbsup]

Šta mislite kad bi mogao biti objavljen prospekt, ponedjeljak .. utorak ?

Kolege, bez nervoze, pisao sam još neki dan da ide korekcija lukice, ali mnogi su onda tu bili pametni i pisali da se druka na dole itd, nemojte se cudit ako ponovo padne na 1300, jel cijeli crodex nema snage ni kapitala…

Kolege, bez nervoze, pisao sam još neki dan da ide korekcija lukice, ali mnogi su onda tu bili pametni i pisali da se druka na dole itd, nemojte se cudit ako ponovo padne na 1300, jel cijeli crodex nema snage ni kapitala…

To što si ti pisao je rekla kazala kao i mnogi drugi….na kraju se mrtvi broje….

Teško do kraja idućeg tjedna. Odužilo se… [yawn]

S obzirom na nekoliko dana cekanja mogla se i ocekivati ovakva korekcija na prometu od par tisuca kuna. Stvar je samo u tome da kad to krene gore, krenut ce gore jako visoko, pa je pitanje da li se za tih 50-tak kuna razlike po dionici isplati riskirati daytrade pa popusiti rast od nekoliko stotina kuna, s obzirom da ne znamo kad ce prospekt tocno doci. Pogotovo s obzirom na plitkost kupnje i prodaje gdje svaki ozbiljniji daytrade mora uracunati jos nekoliko postotaka oportunitetnog troska…

Takodjer, vidim da je broj drukera na dolje danas znatno pao, tako da pretpostavljam kako su se nakupovali po zeljenim cijenama te da bi pocetkom iduceg tjedna moglo doci do odbijanca.

Info

http://www.zse.hr/default.aspx?id=34053

IVAN PAVLOVIĆ, DIREKTOR DRUŠTVA iz PLOČA prijavljuje stjecanje 5 komada dionica Društva temeljem NASLJEĐIVANJEM koje čine 0,0022 % temeljnog kapitala i daju 0,0022% glasova na Glavnoj skupštini.

Nakon navedenog stjecanja posjeduje 106 komada dionica Društva koje čine 0,0476% temeljnog kapitala i daju % glasova na Glavnoj skupštini.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

http://zse.hr/default.aspx?id=34053

ekipa to je to…kapetan se trpa…idemo UPUPUP

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Teško do kraja idućeg tjedna. Odužilo se… [yawn]
[/quote]
[lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

http://zse.hr/default.aspx?id=34053

ekipa to je to…kapetan se trpa…idemo UPUPUP

"…prijavljuje stjecanje 5 komada dionica Društva temeljem NASLJEĐIVANJEM …" [lol]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close