Citam vas vec duze vrijeme, ali nisam ulazio u rasprave!
Ovo jucer me dotuklo, i poslao sam mail na sve navedene adrese!
ekipa kaj vi mislite jel pametno na ovim cijenama uc u ovu dionicu ili je pametnije izbjegavat ju??
Još jedan kamikaza,ha?
Bravo kolega ravovski pridružujem se, poslao sam na svih 8 adresa, a pozivam i sve druge da reagiraju na ovo i pošalju svoj glas bez obzira da li su dioničari ili ne. Danas se to desilo nama, a sutra se slično može desiti na bilo kojoj drugoj dionici.
Ovo je beskrajni šlamperaj, pa ovo se ne bi desilo niti na obali slonovače, jednostavno ne mogu vjerovat da se ovakve stvari dešavaju u državi koja uskoro treba ući u EU. Ili možda vlada i ovi u Luci ploče misle da je većina stanovnika RH debilno i retardirano u glavu da neće shvatiti što se dešava
Posejdon: ” Čini mi se da je netko svjesno ušao u cijelu ovu informacijsku igru kako bi zavrtio lovu. Uopće krenuti u dokapitalizaciju bez znanja večinskog vlasnika je suludo!!!! Ili su ipak neki sve znali od samog početka? [smiley3] ” Brijem da bi bili totalni poludebili da nisu znali. Znali su oni. Doduše, slijepi optimist u meni se nada da je to predizborni trik a la “nećemo mi dati naše luke nekima tamo…”, da bi nakon izbora Vlada okrenula ploču. U svakom slučaju, dugoročna investicija će postati još dugoročnija. [smiley10]
strategos
bez obzira na muke i veći gubitak love na ovoj dionici..do srca me nasmijao tvoj post..imaš ludilo smisla za humor (ovo stvarno mislim…nije provakacija)
“Kada bi špekulacija na burzi bila lagan posao,nebi postojali rudari ,drvosječe i teški fizički radnici.Svatko bi bio špekulant.” Andre Kostolani
golub..jesi li ti prodao sve dionice Luke Ploče??
Upravo zvao: ZSE još nije dobio nikakvu službenu informaciju od Luke Ploče u svezi razloga jučerašnjeg pada dionice. Trgovanje je blokirano zbog nedozvoljenog raspona cijene, a o razlozima ičega (koje je pokrenuo članak u Businessu) službene informacije nemaju.
Poslao! Na sve adrese navedene u prethodnom postu kolege ravovskog.
Evo i ja izvršio domaću zadaću, a sad nam samo ostaje nadati se da će demantirati članak koji je podignuo prašinu jer do sada još nema službenih očitovanja i odluka…
Ne znam koliku bi ulogu odigralo kada bi se sličan e-mail poslao na adrese televizijskih kuća (HRT, RTL i NovaTV) sa ciljem da se napravi prilog o svemu ovome… Mislim da bi to TV kućama bilo zanimljivo zbog puno novih malih sudionika na tržištu kapitala te bi se na taj način ukazalo na rizičnost ulaganja u dionice ali isto tako i na izuzetno djetinjasto ponašanje vlade i uprave LKPC-a… Ovakav prilog bi vjerojatno dodatno srušio cijenu LKPC na burzi ali bi se možda digla i neka medijska prašina oko svega toga…
RIBosanac:
”
”
Evo i ja izvršio domaću zadaću, a sad nam samo ostaje nadati se da će demantirati članak koji je podignuo prašinu jer do sada još nema službenih očitovanja i odluka…
Ne znam koliku bi ulogu odigralo kada bi se sličan e-mail poslao na adrese televizijskih kuća (HRT, RTL i NovaTV) sa ciljem da se napravi prilog o svemu ovome… Mislim da bi to TV kućama bilo zanimljivo zbog puno novih malih sudionika na tržištu kapitala te bi se na taj način ukazalo na rizičnost ulaganja u dionice ali isto tako i na izuzetno djetinjasto ponašanje vlade i uprave LKPC-a… Ovakav prilog bi vjerojatno dodatno srušio cijenu LKPC na burzi ali bi se možda digla i neka medijska prašina oko svega toga…
Ne znam je li nam to pametno još dodatno rastrubiti po medijima problematiku, samo ćemo dodatno uplašiti ljude.
Ja sam isto ušao visoko, ali vjerujem u LKPC i njezine fundamente. Što je tu je
Evo ljudi, ja sam svoje obavio i poslao mailove na sve adrese(ukupno 8). Nadam se da ćete se pridružit i pomaknut ovo s mrtve točke. Možda se nekom na prvi pogled čini malo preteciozno i utopistički, ali sreća prati hrabre pa idemo optimistično naprijed ko mušketiri “svi za jednog, jedan za sve”. Budite ažurni i što prije šaljite ovo da nam ne pobjegne voz. Kad netko pošalje nek odmah to napiše na forumu da znamo koliko nas se uključilo(može i info gdje na adrese su poslani mailovi). Za one kojima treba predložak i ne da im se puno zezat s sadržajem, evo kopija moje poruku pa možete i nešto slično tome. Pozdrav i čujemo se ujutro. “LUKA PLOČE – dokapitalizacija Poštovani, javljam se u vezi s dokapitalizacijom Luke Ploče i pozivom na skupštinu koja je prvotno objavljena za 26.11.2007., a zatim prebačena za 25.01.2008. S obzirom da je država kao 61% vlasnik Luke Ploče(HFP + HZMO) pravovremeno bila upućena u sve odluke koje su donesene i objavljene u Narodnim Novinama i stranicama Zagrebačke burze, te da ima svoje predstavnike i kontrolira Nadzorni odbor i Upravni odbor Luke Ploče, kao postojeći dioničar šaljem vam zahtjev da se gore navedene odluke provedu zakonito, te da se sjednica održi prema dnevnom redu skupštine i na datum kako je objavljeno. Ovdje ističem svoje nezadovoljstvo zadnjim događajima i postupcima koji su doveli do stvaranja postupnog nepovjerenja prema ovoj dionici i sustavu burze u cjelini, što se može negativno odraziti na daljnja ulaganja investitora u tržište kapitala RH na svim razinama. Također, s obzirom na članak objavljen u „business.hr“ dnevniku, dana 07.11.2007. pod naslovom „Vlada protiv NO-a Luke Ploče, ništa od dokapitalizacije“, autor teksta: Tomislav Petrov, http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a21bc063-78e8-4e76-a217-ced94c1afa09&open=sec, molim da date komentar na navedeni tekst. Ukoliko objavljeni tekst ne odgovara činjeničnom stanju, molim da hitno izdate službeni demanti članka i da isti bude objavljen od „business.hr“ kako bi se izbjegle malverzacije cijene dionica na burzi prouzročene ovakvim člankom. Srdačno vas pozdravljam i očekujem vas odgovor. PS. Kopiju ove poruke dostavljam ostalim resorima i nadležnim istitucijama u svrhu zaštite nas malih ulagača na tržištu kapitala i naših prava.
ravovski..
poslano na sve adrese koje si naveo
RIBosanac:
”
Ne znam je li nam to pametno još dodatno rastrubiti po medijima problematiku, samo ćemo dodatno uplašiti ljude.
Ja sam isto ušao visoko, ali vjerujem u LKPC i njezine fundamente. Što je tu je
[/quote]
Btw. mislim da prilog medija o ovoj problematici može biti dvosjekli mač jer će apsolutno još dodatno zaplašiti ljude ali bi isto tako od glavonja u vladi mogli dobiti i neke odgovore,a ukoliko se skupi dovoljna medijska pažnja možda bi se tim putem nešto i dalo promjeniti… Za sada ovaj prijedlog stoji na HOLD, čekajući obavijest od LKPC-a ili vlade, a ukoliko bude onakva kakve se svi pribojavamo onda nam se ne piše dobro…
Btw. isto tako smatram da bi HANFA trebala obustaviti trgovanje ovom dionicom, ukoliko imalo rade svoj posao sa ciljem zaštite ulagača na tržištu kapitala, dok se uprava LKPC-a ne očituje o ovom problemu…
Ovim putem pozivam sve sudionike na tržištu kapitala da podrže dioničare LKPC-a kao i njih same da podrže inicijativu jer “kad se male ruke slože…”