Napisah jutros da bi mogla blokadai to ona pozitivna i zbilja se to obistinilo! Ako kažem da bi mogla i sutra vi će te me napasti. Zato ću šutjeti i …!
Ja te necu napasti jer sam i ja to tvrdio i jer je i prije danasnjeg rasta nakon odbijanca od 1300 narasla skoro 10%. A rasti ce i dalje, do 2100 barem.
Evo pito bi vizionara da malo pogleda u kristalnu kuglu kad ču ja doči na svojih cca6000kn [thumbsup]
Po mojoj skoromnoj procjeni negdje oko prvog studenog. Nisam ti ja tarot majstor već mi to intuicija govori uz pomoć Svevišnjeg! Ja sam ti samo skromni ulagač i vjernik naravno. Kaže naš narod " ni list gore bez Božje volje!"
Ne razumijem se najbolje u ovo trgovanje, pa me zanima da li ovo znači da ja sutra mogu prodati svoje dionice Luke i opet ću imati pravo kupiti po povlaštenim uvjetima kao da ih nisam prodao???
[/quote]
da ;). ovaj forum je stvarno postao presmiješan, skoro kao i logika trgovanja na zse-u 😉
[/quote]
kolega…koliko mogu shvatiti vi ste preskočili fazu učenja, vi ste rođeni kao znanstvenik,žalosno je što napadate čovjeka koji samo želi naučiti vise!!:(
Blokada! [thumbsup]
Za one koji ne vide dobro blokada je u "+" na u "-"
Mislim da bi bilo jako dobro se sjetiti jučeršnjeg pisanja …raznih kolega hairije, lacoste, agnostik, doko…itd.
Prognoze su bila ide to na 400,00 …i prodajte dok ima!:)
Pozdrav ekipi koja čeka na 400,00! 🙂
[/quote]
Štovani kolega ,vi zapeli za mene ko pijan plota,što se tiče stila pisanja,pišem uvjek isto i nezanimaju me ovi naštimani uzleti i padovi,kada se objavi prospekt i kada bude svaki detalj u svezi dokapitalizacije obijavljen onda ću donositi odluke.
Ako vam ova nedorečena situacija odgovara ,izvolite ,vaš novac.
Ne razumijem se najbolje u ovo trgovanje, pa me zanima da li ovo znači da ja sutra mogu prodati svoje dionice Luke i opet ću imati pravo kupiti po povlaštenim uvjetima kao da ih nisam prodao???
[/quote]
da ;). ovaj forum je stvarno postao presmiješan, skoro kao i logika trgovanja na zse-u 😉
[/quote]
kolega…koliko mogu shvatiti vi ste preskočili fazu učenja, vi ste rođeni kao znanstvenik,žalosno je što napadate čovjeka koji samo želi naučiti vise!!:(
[/quote]
@ renaultf1
prodavat se moglo od 27.01…
(obrnutim riječnikom zadnji dan kupnje za sudjelovanje u prvom krugu bio je 26.01.)
Sretno !
Koji je ovo samoubojica kupio , a nije htio za istu cijenu sa pravom na dokap do 26.01. ???
Presmiješno trgovanje , ali dobra prilika za iskrcaj onima koji su stekli pravo na sudjelovanje.
[/quote]
Dragi kolega sad ih možeš prodati i imaš pravu na dokapitalizaciju u prvom krugu zato mnogima
nije jasno tko ih sada kupuje ako ih je do 26.01 mogao kupiti skoro po istoj cijeni i ići u
dokapitalizaciju a pogotovo ako cijena u prvom krugu bude 1000 kn šta je realno
a sa ovima koje sad kupi toga više nema pa se vi novi dobro paste šta ko piše ovdje
možda vam ih je upravo prodao.
Promnjene u top 10, malo je Erste skrbnički kupovao, hm..
* Važeći podaci za uredovni dan 01.02.2011 .
LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 4.426 1,99 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.803 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 1.221 0,55 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
8. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47 Osnovni račun SINJ, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 956 0,43 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA + 13
10. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 73,26
[thumbsup]
lp
mete se kak treba, još samo 0,01%
[/quote]
Kolega zao mije sta niste bili jucer.Vjerute mi!!! Radnici su vas zapamtili po dobrome !!!!
[/quote]
Ne znam baš, bio sam dosta kritički raspoložen prema LKPC zadnih tjedana [undecid]
[/quote]
Eto iskreni naš Barbosa sa svojim komentarom, kao i uvijek.. [proud]
Mi koji smo prošli cijelu havariju na Luci Ploče 2007./2008. smo naučili na svojoj koži da dok nemaš 100% sigurnu odluku države, možeš samo pjevat borbene. Tada bi dao ruku u vatru da će se dokap izglasati, pa su nam na onoj staroj "prvoj povijesnoj" sjednici pokazali da smo svi jedni veliki magarci. Napravila se ogromna euforija jer su svi računali sa odličnim uvjetima dokapa i neograničenom mogućnosti razvoja kad se lova od dokapa uloži u opremu, infrastrukturu i nove pretovarne kapacitete, tako da je investitora svih profila bilo koliko hoćeš.
Neki su digli kredite, dali hipoteku na svoj stan da kupe dionice Luke Ploče, izvjesni kolega "tramvajac" je ulupao preko 1 milijun kuna za nekih 200 komada Luke Ploče samo da bi mogao sudjelovati u dokapu(osobno smo ga upoznali na jednom okupljanju kriznog štaba za Luku Ploče), da bi nas sve onda tako poklopila negativna odluka za dokap.
Iz svega gore navedenog, logično bi bili za pretpostaviti da se opet u nekom % mogao očekivati i stari scenarij, ali na svu sreću ipak je ovaj put sve dobro završilo.
Sva sreća moje sve dionice su bile kupljene još 2006.g. po 1800 Kn i 2009.g. po istoj cijeni, ali moram priznati da sam se skroz navukao na ovu dionicu pa sad nisam niti jedan komad prodao, jer znam da je ovdje pravi zlatni rudnik u kojeg samo treba investirati a poluge će se već same slagati jedna na drugu.
Bez obzirao što si kompletno rasprodao svoj portfelj Luke Ploče, sad nam se slobodno opet možeš vratiti kao dioničar jer je najbitnija odluka donesena i sad više ništa ne može zaustaviti daljnji razvoj Luke Ploče.. napokon sva vrata za rast su nam širom otvorena..
Sto vise citam ovu temu sve mi se vise cini da se jako puno zaposlenika Luke Ploce prikljucilo pisanju na forumu.
I sve mi vise sintagma "socijalisticko samoupravljanje" pada na pamet.
[/quote]
Dragi kolega sad ih možeš prodati i imaš pravu na dokapitalizaciju u prvom krugu zato mnogima
nije jasno tko ih sada kupuje ako ih je do 26.01 mogao kupiti skoro po istoj cijeni i ići u
dokapitalizaciju a pogotovo ako cijena u prvom krugu bude 1000 kn šta je realno
a sa ovima koje sad kupi toga više nema pa se vi novi dobro paste šta ko piše ovdje
možda vam ih je upravo prodao.
[/quote]
Bilo bi onda fer napisati da osim prvog kruga postoji i drugi krug ili ste isto slučajno izostavili … pa već kad se kolega renazltf1 raspituje za činjenice a vi kolega agnostik iznosite nagađanja, onda dajte sve karte na stol a ne samo one koje vama odgovaraju.
29.01. Jutarnji list, potencijalni ulagači su slijedeći:
1. klanovi iz Neretvanske doline
2. bosansko – hercegovački klanovi
3. Kinezi (koji su već poslali pismo namjere)
4. američko-turski konzorcij
5. njemačke kompanije
6. ruske kompanije
7. domači mirovinski fondovi (ne piše u tekstu, ali je Pavlović u više navrata naglasio )