LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega hairija počistio prodaju i zablokirao LKPC-

TILT!! TILT !!

lp

mislite da se tako brzo uključio?! mislim da on pikire one naloge na 1800 pa na više
[lol] sve ostalo je prejeftino:)

575 kom danas praktički isključivo po asku koliko sam pratio….

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

http://www.youtube.com/watch?v=x29vDscrc2k [thumbsup] [thumbsup]
oce li to blokada!? [rolleyes]

mete se kak treba, još samo 0,01%
[/quote]

Kolega zao mije sta niste bili jucer.Vjerute mi!!! Radnici su vas zapamtili po dobrome !!!!
[/quote]

Ne znam baš, bio sam dosta kritički raspoložen prema LKPC zadnih tjedana [undecid]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Evo i mene da zaradim jedinicu već kad je ljepotica u blokadi [thumbsup]

Koji je ovo samoubojica kupio , a nije htio za istu cijenu sa pravom na dokap do 26.01. ???
Presmiješno trgovanje , ali dobra prilika za iskrcaj onima koji su stekli pravo na sudjelovanje.

Koji je ovo samoubojica kupio , a nije htio za istu cijenu sa pravom na dokap do 26.01. ???
Presmiješno trgovanje , ali dobra prilika za iskrcaj onima koji su stekli pravo na sudjelovanje.

Vrlo pronicljivo razmišljanje (budući da ste sigurni da isti nije kupio pravo za dokap, također mislite da će cijena padati… [bye]

Tako je gospodine! BRAVO dobro razmišljate, samo tako naprijed u nove pobjede!!!

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Ne razumijem se najbolje u ovo trgovanje, pa me zanima da li ovo znači da ja sutra mogu prodati svoje dionice Luke i opet ću imati pravo kupiti po povlaštenim uvjetima kao da ih nisam prodao???

Moj micke ja ti svugdje imam svoje ljude i to se tako radi a ne tebe su navukli ovi ovdje
sa foruma.Sindikat te zezno pa nisam ti ja kriv.Sve šta je bilo na skupštini znam a i ono
šta se poslije pričalo.Zato čuvaj svoje novce i ne vjeruj nikomu.

Kolega sveznalice (sami ste se tako izjasnili),

dajete onda napišite cijenu prvog kruga i cijenu drugog kruga, tek toliko da ostane zapisano.

Bilo bi i poželjno da napišete i tko će sve sudjelovati u prvom krugu … bez ono postojeći dioničari

Također da napišete tko pretendira na drugi krug.

Eto, vrlo jednostavna pitanja za secret club
[/quote]
Problem je u tome što nitko ništa nezna i sve se radi u mutnom i ovo bi kao i ingru trebalo
prijaviti evropskoj komisiji.Nađite mi jednu državu u evropi da se ovako radi
da nitko ništa nezna a obrisani postovi su bili prosvjed protiv političara koji su ovdje
duboko upetljani.
[/quote]

Agnostik, tvoj me avatar intrigira naveliko i često se neslažem sa tvojim pisanjem, no ovaj tvoj komentar sto posto potpisujem !

Ne razumijem se najbolje u ovo trgovanje, pa me zanima da li ovo znači da ja sutra mogu prodati svoje dionice Luke i opet ću imati pravo kupiti po povlaštenim uvjetima kao da ih nisam prodao???
[/quote]

da ;). ovaj forum je stvarno postao presmiješan, skoro kao i logika trgovanja na zse-u 😉

Napisah jutros da bi mogla blokadai to ona pozitivna i zbilja se to obistinilo! Ako kažem da bi mogla i sutra vi će te me napasti. Zato ću šutjeti i …!

[color=blue][/color]vizionar

[/quote]
Hoćeš, i ne obaziri se na mudrovanja pametnjakovića.
Forum služi da ljudi pitaju što ih zanima. [thumbsup]

u dokapu 1. kruga cijena će za dioničare (koji su stekli to pravo 26.01.2011.) biti vjerojatno 800-1000 kn. koja je logika ovih što sada kupuju dionice LKPC na burzi po +50% skuplje, zaista mi nije jasno?!

A zar za tebe nije važna i cijena u drugome krugu ?? Misliš li ti da će oni koji su u prvom krugu kupili npr. po 800 -1200 , a u drugome krugu bude po 1500 – 1800 prodavati ispod 1500 ( bar većina ) ???Da ne govorimo o tome da prvi i drugi krug budu puno viši – puno je tu još nepoznanica – no vjerovatno više prema gore , nego prema dolje – možda ćeš biti pred dilemom da se kladiš na rast, ili na pad , a ako si već odprije kladioničar ovo za tebe može predstavljavati samo novi izazov , konačno na kraju i možebitni Jack Pot !

New Report

Close