LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dečki, s obzirom da smo većina dugoročni ulagači, idemo pokrenuti inicijativu za izborom našeg predstavnika u budućim zasjedanjima GS. Mislim da nema boljeg mjesta od ovog foruma da se veći broj dioničara izjasni. Drugi će već saznati za inicijativu i pridružiti se. Možda da netko izradi template za glasanje i da ga distribuira e-mailovima svakom zainteresiranom, ili ima netko bolju ideju? Prema onome što se do sada moglo utvrditi čitajući sve dosadašnje komentare, g. Plavi bi bio idealan izbor i borac za naše interese, s obzirom da čovjek najbolje poznaje situaciju u ovoj kompaniji, bez namjere da podcjenjujem ostale kolege.
Stoga, dajem svoj prijedlog za Plavog!

Također za Plavog [thumbsup]
[/quote]
pa prateci godinama ovaj forum mislim da bi cijenjenog forumasa Plavog trebalo poslati na sva zasjedanja GS u sve firme…….kad bolje razmislim kako cijenjeni Gospodin Plavi sigurno pogadja
dionice bez imalo rizika da kod njega postoji mogucnost promasaja mozemo ga cak i dalje slati
npr. u UN u vijece sigurnosti
pofuk
[/quote]

ja se jedino čudim kako ga kolegica sa foruma već nije regrutirala da vodi njen fondić, pa kad imaš takvog kapitalca na tržištu to se ne propušta

pa plavom bi to sigurno bilo interesantno, konačno bi imao priliku udarati tuđim brutalnim kapitalom

a sve za sitnu provizijicu

kad jednom sve stane il mu jednostavno dosadi može otići na kavicu small talka sa frederickom goodwinom

Anonimno, 01.02.2011. u 10:09
hairija @

Kakve se sve gluposti ovdje mogu pročitati pa to je za nepovjerovati

Ako itko pise gluposti ti si TI.

Anonimno, 01.02.2011. u 10:09
Pavlović izjavio kad je gostovao na radio Dubrovniku ovdje neki kao da sjede na ušima.

Da si bio na GS tada bi pozorno slusao kako sam ga izribao vezano za gostovanje na radio Dubrovniku.A donekle se moglo naslutiti koji ce biti rasponi cijena jer sam ga na to namjerno i navodio.

Drugi put sjedi u auto i dođi na GS a pogotovo ovu koju je Pavlovic naveo kao POVJESNA GODISNJA SKUPSTINA.
[/quote]
Pa za njega je sigurno povjesna jer će za razliku od tebe koji dionice si plaćao po 1800-2000 on će ih dobiti po 400 kuna, raspon cijene je rekao on ja to nisam izmislio, prvi puta je bilo svakome po 62 dionice jer je tada on ima 10 godina staža a danas je po godini staža jer on ima puno godina staža nije ni čudo što vam se događa ovo što vam se događa jer ne želite čuti i drugu stranu priče.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Skuptšina je vođena protivno ZTD-u. Ne znam zašto nitko nije izjavio protivljenje u zapisnik. S proceduralne strane postoji niz pogrešaka zbog kojih bi se sve dalo srušiti, no vjerujem kolegama koje su tamo bili da će na kraju sve biti dobro za nas dioničare pa neću previše pisati o ovome.

Još jedna stvar, objašenjenje Pavlovića da će se sve znati u prospektu zapravo nije objašnjenje jer smo mi trebali imati sve informacije za odlučivanje o dokapu upravo prije održavanja ove glavne skupštine. Kasnije je sve samo tehnika. A što se tiče seronje iz HFP-a, pa kada su tamo sjedili časni ljudi.

Pozdrav

micke, 01.02.2011. u 10:11
hairija @

micke, 01.02.2011. u 10:11
Pavlović izjavio kad je gostovao na radio Dubrovniku ovdje neki kao da sjede na ušima.

Da si bio na GS tada bi pozorno slusao kako sam ga izribao vezano za gostovanje na radio Dubrovniku.A donekle se moglo naslutiti koji ce biti rasponi cijena jer sam ga na to namjerno i navodio.

Drugi put sjedi u auto i dođi na GS a pogotovo ovu koju je Pavlovic naveo kao POVJESNA GODISNJA SKUPSTINA.
[/quote]

ma dajte gospodine PETINA pa šta se zamarate riječima tog čovjeka.
Pa pitajte ga koliko je 60,00 kn od 1200,00 u % …
Za njega je to 2% , tako da nemojte se truditi trošiti i uvjeravati.
Još uvijek ima problema s osnovama matematika, kako očekujete neku argumentaciju od njega?!
Stavite ga jednostavno na ignore kao i ja i mirni ste.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

@ lacoste!!

Hahahaha

Kakva zavist:) gospodine lacoste samo za vas dionicare ce imati 15 godina lock up!
Ali samo zato sto vi ne sudjelujete:)

Nema tu zavisti poštovani/na gospodine/đa-sa moje strane.
30.01.2011 u 22:15
sam napisao post namjenjen vama ,a glasi:
Pa sami prosudite na čijoj je strani prevaga zavisti.

@Micke

Radnici Luka Ploče su zaslužili da kupuju po 400 kn ,o tome stvarno netreba voditi raspravu.
Dali je to nekome u interesu -to je druga priča.
Treba ljudima dozvoliti trenutnu prodaju bez zadrške ,neka i oni nešto zarade.
[/quote]

Lacoste, naravno da radnicima treba dati mogućnost kupovanja firme u kojoj rade, no ne slažem se sa konstatacijom da mogu odmah prodati – zbog čega.Kao prvo došlo bi do rušenja cijene dionice na burzi i svi mi dioničari koji smo isto tako svoj pošteno i mukotrpno zarađeni novac uložili u ovu firmu jer smo vjerovali u nju i njenu budućnost bi bili teško oštećeni.Ja sam npr. u ovu dionicu ulazio( još prije par godina ) po 1800kn i 5500 kn, tako da mi je prosjek 2800 kn i nijednom nisam prodavao upravo vjerujući u kvalitet ove firme i njenu budućnost.Što sada treba da mi netko nekom političkom odlukom jednostavno prebriše veliki dio moga ulaganja , sva sreća pa nije , jer je 5 godina uvedeno .Na neki način i ja sam dio te firme i sigurno da mi nije svjedno da netko može da umanjuje moja ulaganja, a što se tiče " neka i oni nešto zarade " – da , ali za 5 godina, jer ako bi oni odmah nešto zaradili ( par desetaka tisuća kuna ), ja bih izgubio preko 100 000 kn, a vjerujem da bi mnogi drugi ulagači isto tako prošli.Koji bi onda bio smisao tržišta kapitala kada bi ulagači doživljavali ovakve šokove, koje sam već pretrpio i na DDJH i na LRH ??Konačno je potrebno da se osigura neka sigurnost na našem tržištu kapitala i samo tako ćemo moći privući još više investitora , a to će onda biti dobro za sve nas – i za radnike koji rade u firmama i za sve buduće ulagaće !

YOHNNY, 01.02.2011. u 10:18
hairija @

YOHNNY, 01.02.2011. u 10:18

[/quote]

ma dajte gospodine PETINA pa šta se zamarate riječima tog čovjeka.
Pa pitajte ga koliko je 60,00 kn od 1200,00 u % …
Za njega je to 2% , tako da nemojte se truditi trošiti i uvjeravati.
Još uvijek ima problema s osnovama matematika, kako očekujete neku argumentaciju od njega?!
Stavite ga jednostavno na ignore kao i ja i mirni ste.

[/quote]
@ micke
Stvarno ste u pravu što se tiče matemetike jer u zadnjem postu od matematičara hairije ispada da je Pavlović u 10 god. skupija 30 god. radnog staža.
[lol] [lol] [lol]

YOHNNY @
Radite u luci i u kontaktu ste sa radnicima.Pitajte kolege koji su bili na skupstini neka vam kazu kako je bilo ,te nam to napisite na forum.Molim vas da to napravite cisto da nebi ispalo da sam nesto napisao sta nije istina.

Mogla bi danas gornja blokada….Ako je u drugom krugu 2000 npr…investitori zainteresirani…Nešto slično kao na INA…

Kakve se sve gluposti ovdje mogu pročitati pa to je za nepovjerovati.

Veliki investitori su rekli da su spremni plaćati ovu dionicu u rasponu od 800-1400 kuna pa to je i Pavlović izjavio kad je gostovao na radio Dubrovniku ovdje neki kao da sjede na ušima.
[/quote]
E moj sinko…INA je koštala 1700 a Mol je nudio 2800…Fondovi su kupovali po 3200 pravdajući cijenu da je fer…isti ili sličan scenario očekujem na LKPC…

@YOHNNY

Da da tebi po 400 a petini, micika i plavi su ih plaćali po 1800-2000, lijepo nema šta i ja bi po 400 ali po 1400 ne bih [lol]

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Dečki, s obzirom da smo većina dugoročni ulagači, idemo pokrenuti inicijativu za izborom našeg predstavnika u budućim zasjedanjima GS. Mislim da nema boljeg mjesta od ovog foruma da se veći broj dioničara izjasni. Drugi će već saznati za inicijativu i pridružiti se. Možda da netko izradi template za glasanje i da ga distribuira e-mailovima svakom zainteresiranom, ili ima netko bolju ideju? Prema onome što se do sada moglo utvrditi čitajući sve dosadašnje komentare, g. Plavi bi bio idealan izbor i borac za naše interese, s obzirom da čovjek najbolje poznaje situaciju u ovoj kompaniji, bez namjere da podcjenjujem ostale kolege.
Stoga, dajem svoj prijedlog za Plavog!

Također za Plavog [thumbsup]
[/quote]
pa prateci godinama ovaj forum mislim da bi cijenjenog forumasa Plavog trebalo poslati na sva zasjedanja GS u sve firme…….kad bolje razmislim kako cijenjeni Gospodin Plavi sigurno pogadja
dionice bez imalo rizika da kod njega postoji mogucnost promasaja mozemo ga cak i dalje slati
npr. u UN u vijece sigurnosti
pofuk
[/quote]

ja se jedino čudim kako ga kolegica sa foruma već nije regrutirala da vodi njen fondić, pa kad imaš takvog kapitalca na tržištu to se ne propušta

pa plavom bi to sigurno bilo interesantno, konačno bi imao priliku udarati tuđim brutalnim kapitalom

a sve za sitnu provizijicu

kad jednom sve stane il mu jednostavno dosadi može otići na kavicu small talka sa frederickom goodwinom
[/quote]

No dobro, pa nemojte pretjerivati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Več sam informiran.
Sve što ste napisali je ISTINA.
ps. Bilo je zanimljivo

Nisam nigdi vidio odgovor na pitanje svih pitanja….kad se zna cijena dokapa za 1. i 2. krug…za nas koji smo ostali u LKPC…

je, je..i mene to zanima!

New Report

Close