Po nekoj logici stvari cijena bi tribala ić do one koja JE U DRUGOM KRUGU…A KOJA JE TO..KAĆE SE ZNATI…DALI IZ PROSPEKTA
ja sam toliko siguran u daljnje odvijanje na burzi da danas ovo što sam imao slobodnog keša sve sam strpao danas od 1350 do 1410…. [smiley]
apoka@
Ako kazem ispadat ce druk zato valja sacekat.Info si mogao dobiti ali to neka za sada bude tajna.
Jedno pitanje ?
Čitam vaš post sa skupštine pa me zanima:
1) radnici dobivaju dionice po 400 kn -lock up je 5 godina .
2)što je za ostale dioničare koji dokapitaliziraju?
Dali i kod njih postoji lock up u nekom vremenskom trajanju ili ne postoji.
apoka@
Ako kazem ispadat ce druk zato valja sacekat.Info si mogao dobiti ali to neka za sada bude tajna.
Jedno pitanje ?
[/quote]
1) da
2) moš mislit. ne postoji.
@ lacoste!!
Hahahaha
Kakva zavist:) gospodine lacoste samo za vas dionicare ce imati 15 godina lock up!
Ali samo zato sto vi ne sudjelujete:)
apoka@
Jedno pitanje ?
[/quote]
Aha, i svi koji imamo pravo dokapitalizirati, altruistički ćemo Vama darovati po par komada vp-a jer ste bilo toliko ljubazni i prijateljski raspoloženi i uvjeravali nas da " kupimo " lkpc jer to ne može omanuti…
Samo mi recite koji broj dionica bi Vas zadovoljio da se mi ostali znamo međusobno dogovoriti pošto će nam ostatak biti u lock-upu
[lol]
Evo i zapisnika javnog bilježnika sa IGS:
http://www.luka-ploce.hr/doc/Zapisnik_sa_Izvanredne_Glavne_skupstine_od_31.01.2011.pdf
lp svim dioničarima lkpc
poseban pozdrav plavom,petini,…
kliring ovo je za tebe — nisi neki dan pisao po forumu, da je lkpc smeče, zašto se sada praviš ljepog dečka
lacoste ovo je za tebe —kolko si ti pisao na ovom forumu negativno o lkpc ne mogu zbrojiti , a sada te interesira lkpc, pa se isto praviš ljepog dečka
kakva sramota za vas dvojicu i još vas puno ima takvih, koji ste pisali , da je lkpc smeče i da ništa ne valja , ….
a za mene je lkpc briljant i bit če uskoro, u to sam još uvjek uvjerena, a od danas još više, strpljen spašen
to nije druk na gore ili dole , to je samo moje osobno razmišljanje
lp od mlade dame lize
p.s. petina, nisi mi odgovorio, šta če se desiti ako dođem kod tebe u dalmaciju na martini, jesi za ili ne
@ petina, samo da ispravim navedeno, ne samo da se slažem s kolegom nego sam i sam svjedok napisanomu…. [cool]
@ petina, samo da ispravim navedeno, ne samo da se slažem s kolegom nego sam i sam svjedok napisanomu…. [cool]
Mislim da ti je kolega i nenamjerno provalio identitet. Ali dobro, nick se moze mijenjati.
lp svim dioničarima lkpc
poseban pozdrav plavom,petini,…
kliring ovo je za tebe — nisi neki dan pisao po forumu, da je lkpc smeče, zašto se sada praviš ljepog dečka
lacoste ovo je za tebe —kolko si ti pisao na ovom forumu negativno o lkpc ne mogu zbrojiti , a sada te interesira lkpc, pa se isto praviš ljepog dečka
kakva sramota za vas dvojicu i još vas puno ima takvih, koji ste pisali , da je lkpc smeče i da ništa ne valja , ….
a za mene je lkpc briljant i bit če uskoro, u to sam još uvjek uvjerena, a od danas još više, strpljen spašen
to nije druk na gore ili dole , to je samo moje osobno razmišljanje
lp od mlade dame lize
p.s. petina, nisi mi odgovorio, šta če se desiti ako dođem kod tebe u dalmaciju na martini, jesi za ili ne
Neinteresira me luka-Ploče ,dok se rade stvari na ovaj način ,sa poluinformacijama i pogrešnim ili svjesno plasiranim mogućim informacijama,kada prospekt ugleda svjetlo dana ,onda možda razmislim,i napravim korak prema kupnji ili nekupnji navedene dionice.
Ali da pratim o čemu se priča,koje se informacije pojavljuju,kako se plasiraju i kako utječu na volatilnost cijene u rasponu od 1200-1800-1900 kn da,potvrdno.
Samo jedna mala sugestija-kada pišeš postove onda lijepo piši riječi na Hrvatskom jer ti ovaj iskrivljeni fantomski jezik koji nema veze sa slovenskim pravopisom -šteti.
Ili piši slovenski ili hrvatski,po odabiru ,ili ću se potruditi kada budem imao vremena da ti post prevedem na slovenski bez gramatičkih grešaka.
Lp