Blokada, ne znam ali kao i obično kada skoči visoko onda ulijetaju ziheraši.
Narednih dana bi mogli samo gore. [thumbsup]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/oytWjLgrHNU6ExqPZVGQkA==.pdf
ZABRANA punih 5 godina
ČITAJTE punih 5 godina!
agnostik, lacoste, jeff, loris, doko,lidl, dormio…itd itd…
poštovana gospodo ….
Pitanje za vas..hoce li radnici prodavati odmah??!???? po 400 kn???
Jel potpis premijerke dovoljan?!
Ok. ovo smo čekali i ovo nam ide na ruku, no pitam se zašto sredstva informiranja nisu prenijela tu važnu točku ( 5 godina ) kada su objavili da radnici dobivaju dionice po 400 kn – nije li to bilo namjerno izvedeno i za čiji račun ?
[/quote]
Pa ovdje se danima pricalo o tome i svatko ko je nazvao luku je to mogao znati. Da, novine su lose prenjele, to je istina. Ali nekad se isplati i malo vise potruditi a ne samo slijepo vjerovati novinarskim natpisima.
Ako vas to tjesi, jos uvijek stignete uci po ovim niskim cijenama. Razlika izmedju 1300 i 1400 kn je skoro pa trivijalna kad je iduca barijera na 2100…
[/quote]
Otkada traje ovo sa Lukom razgovarao sam ja sa Lukom i slao Mail kapetanu više puta. No, isto tako kao što novine daju obavijesti kojima se nemože skroz vjerovati nisam se mogao osloniti ni na informacije iz Luke, jer su često bile uopćene i sve se svaljivalo na to da će se sve znati na dan skupštine.
Što se tiče dokupa , odavno sam ja svoje već obavio i slijedeća kupovina će biti u dokapitalizaciji.
+ odlično nadolazeće izvješće i skupština
– strah malih investitora i egipat.
što će sutra prevagnuti
ako bude prihvaćeno da radnicima idu po 400 kn onda da sam ja radnik bih sve iskipao po ovim cijenama i kupio za 400. Oni su već vlasnici dionica i čim se odobri ovo po 400 kn oni će lupati po bidu.
[/quote]
hmmm…2016 god je so far away, zar ne ? (nego kolega jesti vi vratili ono što ste neki dan prodali – ovo je retoričko pitanje [thumbsup]
jesam [tongue]
bilo je dosta količina ispod 1320.
Zanimljivo, jutros se lupalopo bidu na 1300 a sada neće nitko ni po 1400. [smiley]
ps.
ti po 1300 i sada lupaju ali po glavi !
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/oytWjLgrHNU6ExqPZVGQkA==.pdf
ZABRANA punih 5 godina
ČITAJTE punih 5 godina!
agnostik, lacoste, jeff, loris…itd itd…
?!
Pitanje za vas..hoce li radnici prodavati odmah??!???? po 400 kn???
Eto..sve se znalo vec danima ali vecina nije vjerovala. Da li vam je drage kolege sad ovo dovoljna potvrda?
[/quote]
Poprilično je sramotno da Predsjednica Vlade potpisuje dokument na dan 27.11.2011. godine, gdje u točki V stoji, da se za provedbu zadužuje Uprava i Hrvatski fond za privatizaciju, koliko ja znam formalno pravno više ne postoji HFP nego Agencija za imovinu bla, bla, bla,….katastrofa, mislim pa ko vas plaća sunce vam žarko j…..
Blokada, ne znam ali kao i obično kada skoči visoko onda ulijetaju ziheraši.
Narednih dana bi mogli samo gore. [thumbsup]
ne kužim, zašto bi trebala skakati cijena? pa pravo na sudjelovanje u dokapu je prošlo, pa oni koji nemaju dionicu nemaju nikakvog interesa kupovati je, a oni koji su odavno unutra i tako će jeftinije kupovati u dokapu nego je sada na burzi?!
mislim, i drukanje treba imati nekakvu logiku [bye]
Evo da vam prenesem ukratko šta je bilo na skupštini, bio sam u Pločama ali se nisan prijavio pa sam samo stajao ispred skupštine ali znam što je bilo, ovako:
-donijela se odluka te ide dokapitalizacija
-već ste dobili info da radnici dobivaju 3-4 komada po godini staža te slijedi lock up 5 godina
Postavljala su se još mnoga pitanja, ali nisu htjeli na ništa odgovarati, sve su čuvali za sebe, ali prospekt sa cijenom i modelom bi trebao izači kroz cca 10-15 dana
Svakako sam zadovoljan evo ovo je najvažnije… [wink]
Dakle,stvari su sada ipak malo jasnije jer "ide dokapitalizacija" i radnici će izgleda imati lock-up period.
Dakako da svi oni koji još imaju dionice iz privatizacije imaju mogućnost iste prodati sada na burzi jer
će za jednu dionicu "dobiti " više od tri što će vjerovatno većina i iskoristiti.
Za nas koji nismo ostvarili pravo na kupnju u 1 krugu je sada besmisleno kupovati dionice na burzi.
No ako cijena bude prihvatljiva u 2 krugu IPO-a (800-1000 kuna),vjerovatno ću i ja sudjelovati.
Pozdrav