LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skidanje s aska na relativno jakom prometu..cini se da je poceo curiti info o kojem se vec pricalo na forumu ali nitko nije vjerovao. Dokap 800-1500, radnicima lockup 5 godina.

Skidanje s aska na relativno jakom prometu..cini se da je poceo curiti info o kojem se vec pricalo na forumu ali nitko nije vjerovao. Dokap 800-1500, radnicima lockup 5 godina.

[thumbsup]

Bilo je do 1380 soryyyy…. Krivo pisa.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nekako se odbilo
mora da je dolje na ploćama neka guma [undecid]
znači sada opet malo po asku [lol]

Evo i ja sam se jutros upustio u veliki rizik i kupio 3 dionice po 1315 da ne kažete da ovdje komentiram, a nisam član društva dioničara LKPC.

Međutim ukazala se prilika već na 1380 pa sam opet izašao.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Evo i ja sam se jutros upustio u veliki rizik i kupio 3 dionice po 1315 da ne kažete da ovdje komentiram, a nisam član društva dioničara LKPC.

ma bravo [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Doista hrabro od Vas kolega… [tongue]

Daj nemojte skidati sa aska pa počeli smo se zeleniti !!

[lol] [lol] [lol]

Bome ozbiljan investitor.
Kolege, molim ubuduće svakako obratiti pažnju na gospodinove komentare.

Uf, kao što sam i rekao leti u nebesa….polako ali sigurno punim jedrima naprijed….

Bit ce svega!!
Ili je nervoza velika ili pak cure info…
[proud]

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

Dobar ulaz, los izlaz 🙂 Mislim, zaradio jesi pa formalno nije da si pogrijesio, ali da si mogao dobiti bolju cijenu, mogao si. I to puno bolju.

New Report

Close