LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Odluka o prodaji dionica radnicima po 400kn je kriminal"

"Mali dioničari Luke Ploče obratili su se redakciji SEEbiza sa zamolbom o upitnoj zakonitosti odluke Vlade o prodaji dionica Luke Ploče radnicima po cijeni od 400kn."

"Mali dioničari se pitaju namjerava li Hanfa zaštititi male dioničare ?"

U koliko sati pocinje sjednica? Bilo bi ljepo kad bi neki od kolega koji su tamo odmah izvjestili nas ostale o zakljuccima koji ce biti doneseni.

+ odlično nadolazeće izvješće i skupština
– strah malih investitora i egipat.
što će sutra prevagnuti

ako bude prihvaćeno da radnicima idu po 400 kn onda da sam ja radnik bih sve iskipao po ovim cijenama i kupio za 400. Oni su već vlasnici dionica i čim se odobri ovo po 400 kn oni će lupati po bidu.
[/quote]

Kolega Kliring, pa nebi valjda odma ko radnik. Pa kaj nije bolje pričekat da se strateški partneri isprse prvo. Osim toga uz navedeni lock up, malo je rano za prodaju, ne čini vam se ?

nema zabrane prodaje radnicima,
pa treba to unovčiti do izbora
čitaj,treba glasove platiti u kešu

Danas popodne, nakon potvrde dokapa, cijena će vrlo vjerojatno u gornju blokadu…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

1300 KN!
tko zna gdje će se ovaj pad zaustaviti?!?!!!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

Danas popodne, nakon potvrde dokapa, cijena će vrlo vjerojatno u gornju blokadu…

moguće …moguće da prije otiđe i u negativnu.
Mislim da danas je glupo stvarno išta prognozirati…tko god napiše neku prognozu blesavo je po mom mišljenju..jer će s epuno toga znati za svega par sati….

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

+ odlično nadolazeće izvješće i skupština
– strah malih investitora i egipat.
što će sutra prevagnuti

ako bude prihvaćeno da radnicima idu po 400 kn onda da sam ja radnik bih sve iskipao po ovim cijenama i kupio za 400. Oni su već vlasnici dionica i čim se odobri ovo po 400 kn oni će lupati po bidu.
[/quote]

Kolega Kliring, pa nebi valjda odma ko radnik. Pa kaj nije bolje pričekat da se strateški partneri isprse prvo. Osim toga uz navedeni lock up, malo je rano za prodaju, ne čini vam se ?
[/quote]
Koji lock up?
Kako je uopće moguće zabraniti radnicima raspolaganje otplaćenih dionica?
Država je iste po velikom diskontu dala recimo radnicima Belja i Đure Đakovića i odmah su je
prodavali na burzi i srušili "strahovito " cijenu na burzi!
Zar će ta ista Država u izbornoj godini to onemogućiti radnicima LKPC?
Pozdrav

@bisakovi

isto tako kako je i HT -ovim radnicima zabranila prodaju otplaćenih dionica..
Isto tako može i radnicima LKPC …

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

kad počinje skupština?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ja ne vidim zašto je netko čekao do danas da proda dionice, stvar je odma bila jasna. Skupština 31.1 osobe koje na taj dan imaju registrirane dionice sa skdd-om ostvaruju pravo na sudjelovanje u dokapitalizaciji ,zadnji dan za ostvarivanje prava je bio 26.01. ,dakle sa datumom 27.01. mogao si prodavati a da svejedno ostvariš pravo na sudjelovanje (t+3) Očekivani pad a još i radnici imaju pravo na kupnju po nominali (bez obzira na zabranu ) .

"Dite materi a balun Hajduku"

moguće …moguće da prije otiđe i u negativnu.
Mislim da danas je glupo stvarno išta prognozirati…tko god napiše neku prognozu blesavo je po mom mišljenju..jer će s epuno toga znati za svega par sati….

[/quote]
Umjesto što tu pametuješ bolje bi bilo da si na skupštini pa da tamo kažeš što misliš osim ako nisi igrač Pavlovića.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

New Report

Close