LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemojte pisati neistine. Malte ne sve firme (tj. HFP) daju/prodaju radnicima dionice ispod cijene za koju ih mogu dobiti ostali dioničari. Zadnji primjer je Belje gdje su radnici dobivali po tridesetak kuna…
Ista stvar je bila s INA-om, HT-om….
Takva stvar je u Hr praksa…

Nemojte pisati neistine. Malte ne sve firme (tj. HFP) daju/prodaju radnicima dionice ispod cijene za koju ih mogu dobiti ostali dioničari. Zadnji primjer je Belje gdje su radnici dobivali po tridesetak kuna…

Ovdje su te dionice podjeljenje već jednom šta treba sto puta im podjeliti, uostalom zar nije donešen zakon da nema više dodjele dionica pod povlaštenim uvjetima onima koji su to pravo već konzumirali ili se čak možda odnosi na sve to nisam siguran ali za one koji su to pravo konzumirali to je 100% bilo do prije dva dana.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Dodaj k tome da je ovo izborna godina i da je svaki glas vazan. Hrvatskim politicarima ekonomija i drzavne tvrtke nikada nisu bile sredstvo za gospodarski rast i gradnju prosperiteta. Njima su one uvijek bile srtedstvo za kupovanje glasova. Nazalost.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tako je kolega… No hajde ti to objasni izrodu!!!!

[rolleyes] [undecid]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Ovdje su te dionice podjeljenje već jednom šta treba sto puta im podjeliti, uostalom zar nije donešen zakon da nema više dodjele dionica pod povlaštenim uvjetima onima koji su to pravo već konzumirali ili se čak možda odnosi na sve to nisam siguran ali za one koji su to pravo konzumirali to je 100% bilo do prije dva dana.
[/quote]

…i u Belju su se prije ovog radničke diojnice dijelile/prodavale (još prije Tode). Dakle, ni tamo nije ovo prvi put…

Dajte mi objasnite sto ako bude po 400 kn sa odgodom 5 godina.
Sto ce biti sa dionicama koja su na ZSE???
Dali ce rasti ili padati?

Da nema zabrane onda bi radnici došli s tim određenim djelom dionica i odma prodavali i cijena bi padala
A u ovom slučaju zabrane prodaje neće utjecati na cijenu i trebala bi cijena ići gore

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

čujte, mislim da tu veći utjecaj imaju sindikati nego izbori. jer i mi smo glasačko tijelo. vjerovatno i aktivnije, te u slučaju nezadovoljstva isto tako i aktivniji u izražavanju istog. "društveni status" ljudi koji fluktuiraju ovim forumom je u prosjeku dosta utjecajniji na ishod udjela glasova nekoj struji negoli radničko tijelo.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

gospodine optimum99

nitko ne kaze da ne bi trebali dobiti dionice da im je to prvi puta!

Dobili su ih već jednom!!! ili tvrdite da nisu?! Pogledajte malo povijest pa će te vidjeti da su ih vec dobili.
Da li postoji ikoja tvrtka na ZSE koja je dva puta radnicima dijelila dionice?!

THT?! 1 su prodali uz određeni diskont ..no taj diskont nije bio 75% trenutne cijene..No ne bitno.

POATNA JE U TOME DA se u LUCI Ploče dijele drugi puta!!!

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Dajte mi objasnite sto ako bude po 400 kn sa odgodom 5 godina.
Sto ce biti sa dionicama koja su na ZSE???
Dali ce rasti ili padati?

Da nema zabrane onda bi radnici došli s tim određenim djelom dionica i odma prodavali i cijena bi padala
A u ovom slučaju zabrane prodaje neće utjecati na cijenu i trebala bi cijena ići gore

[/quote]
Tako sam i ja mislio kolega.
Koliko god bude cijena ako bude zabrane to ce utjecati samo na rast cijene dionice na zse.
hvala,

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

kolega optimum pretpostavljam da sam mlađi ali bih vas ipak upozorio na kućni odgoj jer ste počeli vrijeđat ljude i nazivati ih pogrdnim imenima.

s druge strane ako ste radnik lkpc i ako ste tako socijalno osjetljivi dajt proporcionalno vaša prava svim onima koji su u mirovini umjesto da tražite još 40 000 jeftinih dionica za vas. pa što bi vi gospodine 40% firme za džaba????!!!!!!!

i nemojte mi govoriti o primjeni znanja jer vodim svoju firmu koja je već platila porez na dobit za 2010 a plaće sa siječanj su već potpisane jer ću na putu biti do 03.02. pa da mi zaposlenicima ne kasne plaće niti ta tri dana.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Upitnice???&

Uzalud ste potrosili novce na te vase fakultete… Strucnog znanja mozda I imate al ste ostali na niskom levelu [bye]

Rita&

Oni koji su otisli u mirovinu su isto trebali dobiti dionice… Tu se APSOLUTNO slazem…

Al dal je to razlog da se zabrani ovim sto rade I sto ce raditi jos dugo???

Ponovo, ne budite LICEMJERI!!!!!!!

Posaljite apel u medije da se dodijeli I umirovljenim radnicima ovaj dio sto je ostao u HFP-u!!!

To bi bio ispravan apel a ne ovaj SRAMOTNI!!!

Vi ste ovdje došli samo sa jednim ciljem da se naslađujete nad ovima koje je Država prevarila, izigrala i napravila magarcima i vi se usuđujete nekoga nazvati licemjernim, vi koji se naslađujete nad tuđom nesrećom, licemjerniče jedan.
Do kada će ova Država poklanjati i dijeliti a zaduživati našu djecu i naše unuke do kada to ja vas pitam?, zar nije bilo dosta dijeljenja u ovoj Državi, sjetimo se ratnih invalida, stanova devedesetih koji su djeljeni šakom i kapom, firmi koje su djeljenje kome i kako se stiglo, do kada?
Koliko genaracija će trebati poštene i mukotrpno raditi da se se vrati dug koji Država uzima svaki dan a usput sve što je vrijedno dijeli džaba, do kada?

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Kolega, vidim da niste bas upoznati sa povijesti ovog slucaja….

Radnici, bivsi I sadasnji, su kod prve povlastene prodaje, zakinuti za iznos dionica… Jer su dobili pravo na upola manji iznos koji su KUPILI… Drzava jos tada nije bila spremna na privatizaciju…

Tako da im sada vracaju dug koji je tada dogovoren!!!

OSTAVITE postene male ljude na miru da odu u mirovinu spokojni!!!

Nece vam nastetiti uopce… Na njihove pakete ce se placati premija za 5 god.

gospodine optimum99

nitko ne kaze da ne bi trebali dobiti dionice da im je to prvi puta!

Dobili su ih već jednom!!! ili tvrdite da nisu?! Pogledajte malo povijest pa će te vidjeti da su ih vec dobili.
Da li postoji ikoja tvrtka na ZSE koja je dva puta radnicima dijelila dionice?!

THT?! 1 su prodali uz određeni diskont ..no taj diskont nije bio 75% trenutne cijene..No ne bitno.

POATNA JE U TOME DA se u LUCI Ploče dijele drugi puta!!!

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close