LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmeeeeee kakvog li ovdje olicenja ljudskog roda ima… Iskreno zgadio mi se malo posao Investiranja – MESETARENjA na ovoj nasoj seljackoj burzi!!!!

Svi ste vi, koji se zgrazate nad odlukom Vlade RH o prodaji dionica zaposlenicima po 400 kn, te posebno ONI koji su poslali onaj SRAMOTAN tekst jos SRAMOTNIJEM portalu o toboznjem kriminalu, JEDAN zabrinjavajuci dio populacije ljudskog roda…..

STO STE SVE SPREMNI napraviti za te vase sitne interese???

Koliko imate tih nesretnih tickera LKPC-a??? 50, 100, 200,????

Pa jel vi uopce znate da je ta kompanija opstala upravo zbog tih vrijednih ljudi dole.??? Da su to ljudi koji su radili za vlastit kruh cijeli svoj zivot… I sad bi vi tu ispravnu I moralnu OBVEZU drzave nazvali KRIMINALOM??? E pa SRAM vas moze biti…

To nisu Vase dionice… To su dionice Hrvatske drzave… Koja ih je prisvojila sebi nakon raspada Juge.. A vi nemate nikakve veze s tom firmom OSIM sto ste Dali nalog za kupnju na ZSE pa si sad dozvoljavate ovakve gadosti ljudske neobzirnosti I sebicnosti!!!

Tu Ima jako postenih ljudi, koji rade I po 30 godina svaki Dan….! Jutarnju, poslijepodnevnu, vecernju smijenu… I na BOZIC, USKRS, Praznik… Ljudi s 3, 4, djece… Koja se mozda zele prikljucit jednog dana VaMA kao visoko obrazovana gospoda… Place su im male cijeli zivot…

I sad bi Vi I’m oduzeli Ono STO IM PRIPADA!!! Za sto su zivot Dali zbog Vase Pohlepe???

Nemojte se cuditi ako vam se zivot preokrene u pakao…

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Lock up period ce biti 5 god. za te vrijedne ljude.. Sami su to trazili!!!

Ugledajte se na njih… Njima je ocito stalo do tvrtke s kojom su zivot vlastit prozivili…..

A VAMA??? Do cega je vama stalo??? Do 10% .. 20% za mjesec Dana ??

I za to ste spremni javno braniti ispravnu odluku???

SRAM VAS MOZE BITI … Molite BOGA da NEMA BOGA!!! [pray]

lp svim dioničarima lkpc

i ja podržavam potpuno našeg forumaša petinu , neka piše jer piše fer i nikoga ne vređa, a vidim , da mu nije svejedno, jer netko ko nema dionice lkpc piše 20 puta samo kako to ne vrijedi, kako je firma loša,….
sigurno mu nije svejedno jer posjeduje ovu dionicu, pa se sada vi postavite u njegovu kožu, pa ćete vidjeti, da je petina u pravu i ja ga još jedan puta podržavam

p.s. petina , daj malo obširnije napiši, šta to piše u novinama, nemoj , da te to pitam i treči put, ajde bok, čekam

to je moje skromno mišljenje

lp od mlade dame lize

Hvala bna podrsci ali stvarno ne treba.Pa necu se ja zabrinjavati zabo par natpsa protiv mene.To me nimalo ne interesira i ne obazirem se previse na to.
Ocito su se neki nasli ugrozeni ali eto to je njihov problem a ja cu i dalje po svome.
STA SE TICE NJIHOVOG PISANJA , OVAJ FORUM BI ZADESILA SUDBINA MOJ NOVAC a svima nam je u interesu da se to nedesi.

p.s. Jutarnji mi je jutros ostao u uredu i idem sada po njega.Pa cu veceras ,kako sam i obecao.

Ajmeeeeee kakvog li ovdje olicenja ljudskog roda ima… Iskreno zgadio mi se malo posao Investiranja – MESETARENjA na ovoj nasoj seljackoj burzi!!!!

Svi ste vi, koji se zgrazate nad odlukom Vlade RH o prodaji dionica zaposlenicima po 400 kn, te posebno ONI koji su poslali onaj SRAMOTAN tekst jos SRAMOTNIJEM portalu o toboznjem kriminalu, JEDAN zabrinjavajuci dio populacije ljudskog roda…..

STO STE SVE SPREMNI napraviti za te vase sitne interese???

Koliko imate tih nesretnih tickera LKPC-a??? 50, 100, 200,????

Pa jel vi uopce znate da je ta kompanija opstala upravo zbog tih vrijednih ljudi dole.??? Da su to ljudi koji su radili za vlastit kruh cijeli svoj zivot… I sad bi vi tu ispravnu I moralnu OBVEZU drzave nazvali KRIMINALOM??? E pa SRAM vas moze biti…

To nisu Vase dionice… To su dionice Hrvatske drzave… Koja ih je prisvojila sebi nakon raspada Juge.. A vi nemate nikakve veze s tom firmom OSIM sto ste Dali nalog za kupnju na ZSE pa si sad dozvoljavate ovakve gadosti ljudske neobzirnosti I sebicnosti!!!

Tu Ima jako postenih ljudi, koji rade I po 30 godina svaki Dan….! Jutarnju, poslijepodnevnu, vecernju smijenu… I na BOZIC, USKRS, Praznik… Ljudi s 3, 4, djece… Koja se mozda zele prikljucit jednog dana VaMA kao visoko obrazovana gospoda… Place su im male cijeli zivot…

I sad bi Vi I’m oduzeli Ono STO IM PRIPADA!!! Za sto su zivot Dali zbog Vase Pohlepe???

Nemojte se cuditi ako vam se zivot preokrene u pakao…

Imas ti dvije ciste u glavi?Zasto radnici svih ostalih hrvatskih kompanija nisu na ovaj nacin dobili dionice?Po cemu su ovi iz Ploca posebni?

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

1. boga nema
2. ja sam iz ploča i prošao sam trnovit put da ne radim fizikalu(jer ne postaje se fizikalac slučajnim odabirom) te imam 2 faksa koja sam sam isfinancirao.
3. aj ti kad si pošten raci ti meni koliko će dobiti onaj koji je ovo ljeto išao u penziju a prije toga radio 45 godina(npr tetak mi je bio dizaličar kada dizalice ne da nisu imale klimu nego ni ventilator da ih hladi) a koliko netko ko radi zadnjih 10 godina(u solidnim uvjetima).

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Lock up period ce biti 5 god. za te vrijedne ljude.. Sami su to trazili!!!

Ugledajte se na njih… Njima je ocito stalo do tvrtke s kojom su zivot vlastit prozivili…..

A VAMA??? Do cega je vama stalo??? Do 10% .. 20% za mjesec Dana ??

I za to ste spremni javno braniti ispravnu odluku???

SRAM VAS MOZE BITI … Molite BOGA da NEMA BOGA!!! [pray]

Pričate takve gluposti da vas sram može biti.

Luku je stvarala generacija ljudi koji su sada u mirovini i koji nemaju pravo na povlaštene dionice i koji su isključeni a dionice će dobiti oni koji su najmanje uložili u tu luku, sram vas bilo na takvom razmišljanju.

Kolega mi znamo da za razliku od vas da to nisu naše dionice i treba ih prodati onome tko je spreman najviše dati za njih i onaj tko je spreman investirati u budućnost a ne nekome tko će ih preprodati za pet dana kad na to stekne pravo, sram vas bilo na ovakvom razmišljanju i na ovakvoj licemjernosti.

Svi ti ljudi koje vi ovdje sažaljevate za svoj rad dobijaju dobru plaću za razliku od onih 70 000 koji za svoj rad ne dobijaju plaću, jeli vas sram tih ljudi, ovima plaće od 7000 kuna i dva puta dionece gratis a ovima drugima ništa, jel se stidite ljudi koji za svoj rad ne dobijaju ništa, ili ste vi na tragu one Tuđmanove da u Hrvatskoj treba biti 100 bogatih obitelji ostalo neka budu robovi.

Kolega te radnike može sram biti jer su prve pakete dionica rasprodali u tri dana toliko o njihovoj prvženosti tvrtki za to ih sram teba biti.

TOLIKO LICEMJERNOSTI I JALA ODAVNO NISAM VIDIO, DA VAS SRAM BUDE PRED BOGOM!

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

EVO JEDNA EXKLUZIVA ZA SVE ONE KOJI ME VOLE I OBRNUTO!!!!!

RADNICI DOBIVAJU MANJE OD 7 KOMADA PO GODINI STAZA I IDE ODGODA OD 5 GODINA!!!!

Ako ne bude tako skidam se GOL i trcim po Maksimiru a usput me zatvorite u ZOO [lol] [cool]

Malo sale ali mislim ozbiljno!!!

p.s.

jesam li prije mjesec dana TVRDIO DA DOKAP NECE ICI PO 400 KN i jos sam rekao da ako bude po 400 da cu se svima javno izviniti!!!!

Sve je transparentno i zapisano na forumu!!!!

A DI STE DANAS !!!Nema spomena 400 vec se koplja lome između 800-1200kn.

Ajdemo drage kolege Stardust i gismund !!!!Dali je to tada bio DRUK!!!! Sluzi li vam ovaj danasnji info. cemu!!!!

Sta se mene tice RADNICI SU ZASLUZILI ali uz zabranu prodaje.TAKO CE VAM BITI! DALI JE TO PO ZAKONU !!!!VALJA PROVJERITI A ZNAM, DA IM JE TO DRUGI PUT!!!!

Dajte mi objasnite sto ako bude po 400 kn sa odgodom 5 godina.
Sto ce biti sa dionicama koja su na ZSE???
Dali ce rasti ili padati?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

optimum99@
Velikim dijelom se slazem sa vama ALI ljudi su htijeli promjene!!!Nema vise Socjalizma.

HTIJELI SU PROMJENE.IMAJU IH !!!!!!

To sto ce oni dobiti po drugi puta to je ……ZNAMO ZASTO.

ako je nečega manje na tržištu jasno je kako cijena reagira. s tim da je pet godina dugo razdoblje.

međutim treba isto znati da će zbog lock up-a velik dio dionica ostati neprodan. jer u prosjeku treba uzeti kredit(jer 90% tih ljudi nema čak ni uvjete za kredit a kamoli cash. ali ajmo pretpostavit da će im luka ili netko biti jamac) od 28 000kn + troškovi obrade + kamate na gotovinske kredite i ode cijena na 500-550kn.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Upitnice???&

Uzalud ste potrosili novce na te vase fakultete… Strucnog znanja mozda I imate al ste ostali na niskom levelu [bye]

Rita&

Oni koji su otisli u mirovinu su isto trebali dobiti dionice… Tu se APSOLUTNO slazem…

Al dal je to razlog da se zabrani ovim sto rade I sto ce raditi jos dugo???

Ponovo, ne budite LICEMJERI!!!!!!!

Posaljite apel u medije da se dodijeli I umirovljenim radnicima ovaj dio sto je ostao u HFP-u!!!

To bi bio ispravan apel a ne ovaj SRAMOTNI!!!

U tom slucaju interes radnika za kupnju dionica biti ce puno manji i radnicke dionice nece imati gotovo nikakvog utjecaja na cijenu. S obzirom da je vec donekle uraunat rizik rasprodaje radnickih dionica otklanjanje tog rizika bi trebalo imati pozitivan efekt na cijenu dionice. Za pretostaviti je da bi onda cijena trebala rasti. Maeditim, iako bitan to nije jedini element koji utjece na cijenu dionice.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close