lp svim dioničarima lkpc
poseban pozdrav plavom, petini,…
petina ako imaš vrijemena, volje,…daj napiši šta to piše u novinama
lp od mlade dame lize
@ Petina…
Kolega, daj više ohladi, kad god otvorim ovu temu svaki drugi post je tvoj…i to mahom jeftini drukeraj sa završetkom ”danas sam opet dokupio”. Pa već dokupljuješ 2 mjeseca…toliko dionica Luke Ploče koliko ti imaš nema ni HFP.
@ ostali…
Sve pršti od uvreda, pisanja gluposti, neznanja i prepucavanja, iznošenja notornih laži i sl. Ako ste nervozni trkom u ljekarnu, manite se burze…
U vrlo kratkom periodu bit će poznate sve nepoznanice, i onda će se vidjet koja je prava situacija, ovo ”lajanje na Mjesec” nema ni svrhe ni koristi.
Podržavam 100%, a vidim da je još par kolega izrazilo nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem kolege petine koji svaki dan napiše/ponavlja 15 postova na LKPC.
Ako netko nekome smeta, način pisanja, ili bilo što, postoji opcija ignore. Po meni kolega Petina baš unosi malo živosti na ovu temu.
Jutarnji list:
" Cijena dionice za dokapitalizaciju će se, prvi put u Hrvatskoj, odrediti na burzi na osnovi predupisa potencijalnih ulagača "
Potencijalni ulagači: "klanovi iz Neretvanske doline , bosansko – hercegovački klanovi, Kinezi (koji su već poslali pismo namjere), američko-turski konzorcij te njemačke i ruske kompanije "
"Ako država ne uđe u prvi krug, imjesto nje to možda učine neka likvidne državne tvrtke, poput Croatia osiguranja, HEP-a, HPB-a, ili velike domaće kompanije poput Adrisa."
Bravo ekipa ja sam da u ponedaljak dođemo u što većem broju i da im pokažemo da mi nismo pilići za klanje i da ne mogu raditi šta ih volja.
Vaš link
Mali dioničari: Odluka o prodaji dionica radnicima Luke Ploče po 400 kuna je kriminal
lp svim dioničarima lkpc
poseban pozdrav plavom, petini,…
petina ako imaš vrijemena, volje,…daj napiši šta to piše u novinama
lp od mlade dame lize
Nastojat cu ali tek veceras.
@ Petina…
Kolega, daj više ohladi, kad god otvorim ovu temu svaki drugi post je tvoj…i to mahom jeftini drukeraj sa završetkom ”danas sam opet dokupio”. Pa već dokupljuješ 2 mjeseca…toliko dionica Luke Ploče koliko ti imaš nema ni HFP.
@ ostali…
Sve pršti od uvreda, pisanja gluposti, neznanja i prepucavanja, iznošenja notornih laži i sl. Ako ste nervozni trkom u ljekarnu, manite se burze…
U vrlo kratkom periodu bit će poznate sve nepoznanice, i onda će se vidjet koja je prava situacija, ovo ”lajanje na Mjesec” nema ni svrhe ni koristi.
Podržavam 100%, a vidim da je još par kolega izrazilo nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem kolege petine koji svaki dan napiše/ponavlja 15 postova na LKPC.
[/quote]
Eto kolega vidim da ste nas vi danas uputili na Jutarnji ,gdije mozemo naci informaciju i dokapu.
Pa cemu sluzi forum? O cemu cemo razmjenijvati mosljenja na ovoj temi !? Mozda o TRAKTORIMA ,MOTORNOJ PILI… vec sam nedavno nave portal gdije mozete o tome uznositi misljenje.
To sta sam ja malo vise na forumu to je zbog toga sta sam 100% u tome.Ne samo u LKPC vec opcenito jer 25 sati razmisljam o tome.
Probudim se sat ranije. [kiss]
Kolege nemojte se bezveze prepirati,
Svak ima pravo na svoje mišljenje
Kolega PETINA zna se malo raspisat ali nemate ga zato pravo napadati
Bas me zanim kako ce proći glavna skupština te sto će proizaci iz svega ovoga
Vidimo se u ponedjeljak na skupštini
A još me najviše zanima tko će ući od velikih u drugi krug…. [thumbsup]
Još jedna u nizu sramotnih i skandaloznih odluka, ovo prelazi svaku mjeru dobrog ukusa i ovo je čisti bezeobrazluk i lopovluk kakav još nije viđen na našaj burzi, ovo nema ni u jednoj civiliziranoj zemlji na svijetu, evo kako se kradu mali dioničari, ovako se nije radilo ni u vrijeme onog Smranadera pa ovo ni on nije dozvoljavao, gospodine Samodol pa ovo je prešlo svaku mjeru dobrog ukusa.
Nisam dioničar LKPC. Mene ovdje ljudi što država, u čemu učestvuje i moja obitelj u omjeru 1/1 000 000, stalno nešto nekom poklanja, a onda opet moja obitelj to krpa trošarinama, pdv-om 23%, haračima itd…
Živjeli.
[/quote]
Ponavljam svoje mišljenje. Vrijeme je da se u ovoj državi prestane poklanjati svima svašta. To je naša imovina. Puca mi prsluk, za njihove izbore, fotelje i sl. Naša imovina se ne može dijeliti kako se nekom prohtije.
I zato dioničari LKPC izdržite i izgurajte pravdu, ne samo za vas već i za sve stanovnike, a poglavito porezne obveznike RH.
lp svim dioničarima lkpc
i ja podržavam potpuno našeg forumaša petinu , neka piše jer piše fer i nikoga ne vređa, a vidim , da mu nije svejedno, jer netko ko nema dionice lkpc piše 20 puta samo kako to ne vrijedi, kako je firma loša,….
sigurno mu nije svejedno jer posjeduje ovu dionicu, pa se sada vi postavite u njegovu kožu, pa ćete vidjeti, da je petina u pravu i ja ga još jedan puta podržavam
p.s. petina , daj malo obširnije napiši, šta to piše u novinama, nemoj , da te to pitam i treči put, ajde bok, čekam
to je moje skromno mišljenje
lp od mlade dame lize
piše da je škegro eliminiran iz posla savjetovanja jer nama licencu(hanfa je to zahtjevala kao uvjet za dokap)
najvažnije što piše je da će se desiti presedan kod određivanja cijene dionice "tako će se cijena dionica za dokap. prvi put u hrv. odrediti na burzi na osnovi predupisa potencijalnih ulagača".
od zainteresiranih spominju bebinja, jamba, bosansko hercegovačke tvrtke, kineze(koji su poslali i pismo namjere), američko turske konzorcije te njem. i ruske kompanije.
i smatra se da bi umjesto države u prvom krugu mogle ući likvidne državne tvrtke(co, hep, hpb, adris…)
u dodatnom tekstu se govori o gradnji novog terminala za rasute terete(150 mil. €).
nek se ostvari 30% i puna šaka brade.
lp