LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja nevjerica!? Da kojim slučajem nije tako danas bi bili u minusu.

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Kolega hairija

za nas koji imamo dionicu o kojoj pišemo tek slijedi rasplet situacije,
tko je dobio, a tko izgubio tek ćemo vidjeti.
Što se tiče rasta tržišta tu sam osobno i više nego dobro prošao.
Od Vire, preko Janafa, pa do Plastike.
Znači za mene nemorate previše brinut. [thumbsup]

I još nešto, ako će radnici kupovati državne dionice po 400kn a LKPC radi dokapitalizaciju radi prikupljnja sredstava za opremanje novih terminala, tko je onda bedast pa da te iste dionice plaća 100-350% više i to u praktićki istome procesu…ako je za radnike cijena 400kn , što su onda postojeći dioničari i eventualni investitori građani drugog ili pak rećeg reda da njihov novac vrijedi 2-3X manje za istu dionicu???

Radnici nece moci prodavati te dionice 5 godina i u redu je da imaju povlastenu cijenu a sad sto je firma uspjesna i slijedi joj rast je isto jako dobra vijest za postojece dionicare.

evo opet se neki brinu za naše pare. kolega ovdje će prinosi da budu u troznamenkastim postotcima. na koncu 50% nas je ovdje vama i vama sličnima sa 20-50% portfelja ovu dionicu prodalo par puta jer nas je većina ušla na 1200(dakle zaradili smo tih 30%). ovo je lako provjeriti, samo treba prelistati na forum kada je bila tolika cijena pa će se vidjeti tko je ulazio.

druga stvar je da tržište nije raslo 30% već 25%(s tim da je malo tko pogodio dno u 2-3%)

treće je da smo vam uzeli pare ali bar sačuvajte obraz kolega hairija.

lp

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

@ zeba

nemojte se s njime objašnjavati taj čovjek je na KODT-R-A temi dokazao da ne zna računati postotke.

Pitajte ga koliko je 60,00 kn od 1200,00 on će vam napisati 2% !!!:)
I pitate ga koliko je 102,69 kn od 2200,00 on će vam opet napisati 2% !!! 🙂
Nazad u osnovu školu.

Jednostavno ignore funkcija i ne vidite kao ni je sto priča….
Jal i ljubomora …ništa više..

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Apsolutno podržavam osnivanje udruge malih dioničara. Na primjeru LRH se vidi kako se ipak na neke odluke može utjecati. Prvo obavjestiti medije o rasprodaji državne imovine i kršenju zakona. Pa ovdje se kapetan igra šerifa.

no isfrustriran – tko god što pozitivno napiše dobi keca.
Malo sam si dao truda pa to prepravio.
[/quote]
Molim te reci mi samo nešto šta je ovdje bilo pozitivno
NIŠTA
[/quote]
Ja nisam nikome vjerovao i raprodao sam sve na cijeni 1800-1850 i zaradio dobro
a koga su prevarili neznam
Moraš u startu razumijeti da meni koji sam unutra i tebi koji si izašao nisu iste stvari pozitivne.
Očito si očekivao veći pad, pa si sad malo nabrijan. [bye]
[/quote]
Pa kolega dok cijelo tržište raste 30% ovo je toliko palo, pa šta bi vi više od toga, malo digitron u ruke pa si izračunajte koliki ste minus napravili krivim odabirom dionice i slijepo vjerujući Pavloviću.
[/quote]

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evo opet se neki brinu za naše pare. kolega ovdje će prinosi da budu u troznamenkastim postotcima. na koncu 50% nas je ovdje vama i vama sličnima sa 20-50% portfelja ovu dionicu prodalo par puta jer nas je većina ušla na 1200(dakle zaradili smo tih 30%). ovo je lako provjeriti, samo treba prelistati na forum kada je bila tolika cijena pa će se vidjeti tko je ulazio.

druga stvar je da tržište nije raslo 30% već 25%(s tim da je malo tko pogodio dno u 2-3%)

treće je da smo vam uzeli pare ali bar sačuvajte obraz kolega hairija.

lp

Vi ste meni smiješni kolega ne želite prihvati činjenice iako je sve što ja govorim istina ali neka vam bude vi računajte po svome ali ako tako nastavite uvijek će vam minus biti ispred.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Za početak predlažem slanje maila HANFI otprilike sljedečeg sadržaja:

Poštovani;
Kao mali dioničar Luke Ploče ovim putem vas molim da se javno očitujete o namjerama Vlade RH da 51.771 dionica luke koje se nalaze u portfelju Hrvatskog fonda za privatizaciju ponudi na prodaju zaposlenicima luke po povlaštenoj cijeni od 400 kn. Naime smatram da su radnici svoja privatizacijska prava ostvarili prilikom pretvorbe tvrtke. Prodajom radnicima po cijeni koja je tri i pol puta manja od tržišne nanosi se direktna šteta trenutnim dioničarima luke. Također, zanima me, od kuda vladi pravo da jednostranom odlukom državnu imovinu poklanja u bescjenje oštećujući time sve građane RH?

Ovdje bi moglo biti gadno do kraja dana prodaja buja a kupnje ni za lijeka, ako sindikat što ne učini ovo bi moglo i u negativnu blokadu do 16:00.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Šta učiniše od ove dionice. hebe lud zbunjenog. ovdje nema nikakvih regula. divlji zapad. kupnja i prodaja ko na teškim drogama. nesuvislo i odbijajuće.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kako je počelo bit će ih po 1000 koliko hoćeš srećom sam rasprodao na vrijeme
ovo šta je urađeno sa ovom dokapitalizacijom je katastrofa na Hrvatski način

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

New Report

Close