LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve se dešava u Zagrebu a Pavlović samo klima glavom i tako on funkcionira
i nitko ga ne dira i vuk sit i ovce na broju

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nisam dugo već u djiru s ovom firmom i ovom dijonicom
daj nek mi neko objasni zdravoseljački
jel bolje da ide dokap po nižoj od cca 800 il višoj 1400 cijeni
niš mi nije jasno
fala i ugodan vikend

Postanite Eu-robovi

pa šta zbilja netko misli da će radnici dobiti po povlaštenim uvijetima te da će moći prodavati dan poslije….to bi bio presedan u povijesti trgovanja dionicama…daj razmislite malo….to bi prepolovilo vrijednost dionice
ova dionica nakon dokapitalizacije će ići u samo jednom smjeru a to je gore
nedajte da vas netko vesla u mutnom
ovo je predizborno vrijeme tj. vrijeme da se građani počaste sa nekom zaradom pa da opet oni mogu se častit iduči mandat
lp

Netko nam je gadno isfrustriran – tko god što pozitivno napiše dobi keca.
Malo sam si dao truda pa to prepravio.

Molim te reci mi samo nešto šta je ovdje bilo pozitivno
NIŠTA
[/quote]

Moraš u startu razumijeti da meni koji sam unutra i tebi koji si izašao nisu iste stvari pozitivne.
Očito si očekivao veći pad, pa si sad malo nabrijan. [bye]

pa šta zbilja netko misli da će radnici dobiti po povlaštenim uvijetima te da će moći prodavati dan poslije….to bi bio presedan u povijesti trgovanja dionicama…daj razmislite malo….to bi prepolovilo vrijednost dionice
ovo je predizborno vrijeme tj. vrijeme da se građani počaste sa nekom zaradom pa da opet oni mogu se častit iduči mandat
lp

kolega kakav presedan, pa ljetos je takva situacija bila na belju

Ako i netko ima inside info i da je ta kao takva neuravnotežena sa sadašnjom cijenom na burzi, taj bi sigurno tukao do mile volje po bidu dok cijena ne bi došla u balans … znači tu opciju odbacujem

Do 26.01. je vladala totalna nervoza i svi koji su posustali prodali su jer ili nisu vjerovali u dokap ili su očekivali cijenu na burzi znatno nižom od današnje pa da se nakrcaju ( al ne ide to baš tako)..

Što se tiče lock up sistema za radničke pa nebuloza bi bila da ne postoji jer ako se pogoduje njima kao glasačkom tijelu, onda sorry frende i ja sam i kao i svi vi dioničari glasačko tijelo, tako da… ( + sve ono što je do sada činjenično prenio kolega plavi )

Pričekajmo ponedjeljak, najpametnije, a svi koju su jučer i danas prodavali možda će se tući po glavi jer su igru odigrali na bazi živaca ….

Ja svoje do ponedjeljka sigurno držim a kako mi se čini i puuuuno duže…

Sretno svima !

lp

Mislim da to stvarno nije više upitno, ako netko ne vjeruje, neka zove u Luku i provjeri.
Zabrana prodaje dionica je 5 godina.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Netko nam je gadno isfrustriran – tko god što pozitivno napiše dobi keca.
Malo sam si dao truda pa to prepravio.

Molim te reci mi samo nešto šta je ovdje bilo pozitivno
NIŠTA
[/quote]

Moraš u startu razumijeti da meni koji sam unutra i tebi koji si izašao nisu iste stvari pozitivne.
Očito si očekivao veći pad, pa si sad malo nabrijan. [bye]
[/quote]
Pa kolega dok cijelo tržište raste 30% ovo je toliko palo, pa šta bi vi više od toga, malo digitron u ruke pa si izračunajte koliki ste minus napravili krivim odabirom dionice i slijepo vjerujući Pavloviću.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

eto vratih se sa treninga i nigdje te blokade. a i o lock up-u se priča drukčije. isto tako nigdje ni isprika za prozivanje i nazivanje pogrdnim imenima. nema veze amo jedinice ovdje, valjda vam je koja ostala [cool]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Mislim da to stvarno nije više upitno, ako netko ne vjeruje, neka zove u Luku i provjeri.

lp

Vjerojatno će biti lockup period ali ne vjerujem da će biti 5god…. još nitko nije imao toliko dugačak lockup, npr. lockup PTKM 1mj-12mj , HT i INA šest do dvanaest mjeseci,… zavisno od staža

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

lp

Vjerojatno će biti lockup period ali ne vjerujem da će biti 5god…. još nitko nije imao toliko dugačak lockup, npr. lockup PTKM 1mj-12mj , HT i INA šest do dvanaest mjeseci,… zavisno od staža
[/quote]

Ne znam kako da ti drugačije kažem, pa ću ponoviti, malo preformulirati.. sigurno je da je lock up 5 godina.
Nazovi u Luku i provjeri, ili pitaj nekoga od radnika, jer oni su se več raspitali.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

I još nešto, ako će radnici kupovati državne dionice po 400kn a LKPC radi dokapitalizaciju radi prikupljnja sredstava za opremanje novih terminala, tko je onda bedast pa da te iste dionice plaća 100-350% više i to u praktićki istome procesu…ako je za radnike cijena 400kn , što su onda postojeći dioničari i eventualni investitori građani drugog ili pak rećeg reda da njihov novac vrijedi 2-3X manje za istu dionicu???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close