ono što se sada očekuje da će se desiti neće biti baš tako
uvijek su stvari na burzi išle drugim smjerom od nadanja većine
a to će biti i sad
nemam niti planiram imati ovu dionicu
Bilo zabrane prodaje za radnike ili ne, to u ovom trenutku uopće nije bitno.
Trenutno je najvažniji osjećaj (ne)sigurnosti kod malih ulagača i to će presuditi trgovanju danas i idućih dana, odnosno sve dok se ne donese odluka o iznosima dokapa. Kapital traži sigurnost!
(nemam LKPC, stop loss je bio na ispod 1700)
Trebalo bi proučiti pravnu utemeljenost još jedne prodaje dionice radnicima po povlaštenim uvjetima.
Do sada se nisam puno javljao ali odnio je vrag salu Pa se mOram ukljuciti. Molio bih barbosu plavog petinu i sve one koji idu. A skupstinu da mi se jave i da se dogovorimo kako. Astupiti na skupstini. Imam jako puno iskustva sa skupstinama jer sam ih i sam u vise navrata vodio a s o zirom da imam dosta dionica lkpc zelim zastititi svoju imovinu i sprijeciti ovu pljacku od strane uprave i fin savjetnika. Imam plan kako pokusati sprijeciti ovajav prijedlog. Ne kazem da cemo uspjeti ali nemamo drigr opcije nego pokusati. Predlazem sastanak u nedjelju a ja cu svakako svojim iskustvom dati sve od sebe da zastitimo nase interese. I na kraju koliko dionica ima radnok pavlovic i koliko ce dionica steci torbar skegro. Sorry na prav greskama, pisem sa tetena prek iphonea
Dobra podrška na 120. 100 komuda. [lol]
Za sada nema panike. Izgleda da su mali dioničari ipak ostali pribrani.
Potvrđeno iz Luke da je zabrana prodaje za radnike 5 godina, prokleta država i svi regulatori, zašto to nisu objavili kada je to cjenovno osjetljiva informacija!!!!???? [angry]
Nije mi jasno oni koji su prodavali po 1500kn bez dokapa su bacili 1000kn u kanal. A baš svašta ovdje na burzi vidjeti…
može li netko kratko napisati , hoće li moći upisati nove dionice tko nije postojeći dioničar?
pozdrav mojim prijateljima koji će mi opet prodati jeftino dionice…
da se ne mislite puno, čekam vas na 800 kn ….
svi namagarčeni mali ulagači već imaju otipkane naloge za prodaju, ali još ih ne šalju da zavaraju ostale nesretnike koji također žele prodati što prije u 10.00 sati
za pola sata kreće igra najbrži prst, vjerojatno i blokada u prvoj minuti [sealed]
p.s. štovani radnici Luke Ploče, ako ne možete ili nemate novaca za kupnju dionica po 400 kn, evo mene da vam pripomognem, plaćam vam odmah 500 kn, zaradili ste u startu 25% [thumbsup]
Poštovani korisniče doko.
Možda mi je gledalica u kvaru ali jel u 10:00 dionica LKPC završila u negativnoj blokadi?!
Jel pala?! valjda mi nešto ne radi jer meni piše skromni plus u odnosu na jučer.
Ispada da je za pola sata krenula igra ČOVJEČE ne ljuti se…. 🙂 sto bi se reklo…fulali ste cijeli fudbal 🙂
Pozdrav vama koji ste po tko zna koji put vjerujem ostali praznih ruku, no barem se nadam da ste uzeli knjige o psihologiji, fundamentima, izvještaje dok čekate na 800,00 pa možda nešto i naučite.
No ne treba se nadati.
[pray]
Lijep pozdrav i sretna Vam kupovina na 800,00
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Potvrđeno iz Luke da je zabrana prodaje za radnike 5 godina, prokleta država i svi regulatori, zašto to nisu objavili kada je to cjenovno osjetljiva informacija!!!!???? [angry]
Ne vidim nigdje službenu obavijest o tome
mozda im HANFA izda opomenu svakome tko je sudjelovao na sjednici?! [lol]
a mozda i dobe zabranu nastupanja u javnosti?!:) ZAMISLITE MILINE
Kolege, pa čemu tolika jadikovanja? Kao da ste s marsa pali. Sjetimo se samo one moje rasprave s plavim kad sam rekao da je bolje kupovat lkri po 170 nego lkpc po 1600. Pa lkpc je tempirana bomba, šta se sad nažalost pokazalo.
Pitajte sad dotične ( navedene ) kolege sad šta misle o lkpc i njenoj cijeni. Neki samo drukaju a drugi iznose gole činjenice. Vrijeme uvijek pokaže ko je u pravu.
Koja čast, otkad nam ti nisi pisa na ovoj temi. Šta je reć da te nema na ovoj temi, nekad si ode provodija po nekoliko sati dnevno?
Najprije se moramo vratit godinu dana unatrag i prisjetit tvog podsmjeha i sumnji kad je Pavlović spominja prognozu za pretovar u 2010. od 4 mil t, da bi se stvarno pretovarilo preko 4.5 mil t. Valja napomenuti da je pretovar bija veći nego u LKRI, šta dovoljno govori o samoj LKRI i njenom poslovanju.
Dalje, trejderi su na LKPC unazad godinu dana mogli puno više zaradit nego na LKRI.
Na kraju, na LKRI se prije 3 dana pojavija prodajni signal i pad će se sigurno nastaviti, dok je na LKPC situacija obrnuta, što bi ti kao vrsni poznavatelj TA trebao znati.
Nije mi jasno ko kupuje po ovim cijenama kad uskoro na burzu dolazi 60.000 kom po 500-800kn.
[cool]