LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

No coment. Moja majkaje kupila 5 dijonica lkpc još tamo 2007. Kako će njoj pomoći ova odluka da se dijele kapom i šakom dijonice radnicima. Još ću vidjet hoću li sudjelovat u dokapu. Politička dionica, prava kurva nema šta.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

važi doko. samo ti čekaj na 800. ali bez vremeplova teži slučaj. btw vidljivo je što se gomila. a što tko misli to sa sigurnošću ne znamo ni ti ni ja.

lp

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

U svemu ovome za nas postojeće dioničare ( što se tiče radnika i njihovih dionica po 400 kn ) ipak može biti nešto i dobro – za one koji se odluče čekati i ostati dulje u dionici.Ukoliko radnici nebudu imali lock up i počnu prodavati dionice na burzi npr. 700 – 800 kn mi se možemo uključiti u kupovinu i kada prođe navala na prodaju, dionica sigurno ide gore.U svakom slučaju nemože to dugo ostati na tim nižim cijenama, a ako radnici budu prodavali na višim nivoima – pogotovo ako to bude oko naših ulaza u dokapitalizaciji mi ne gubimo ništa i za nas dobro.E , sad je pitanje dali ulaziti u dokapitalizaciju, ili čekati radničke ?? To može biti dvosjekli mač – što ako nebude dovoljan broj radnika htio prodati svoje dionice po nižim cijenama, a mi propustimo dokapitalizaciju – još gore , što ako cijena ode gore , više od ulaza malih za dokapitalizaciju ?? Po meni , za svatkog tko ima vremena čekati jedno vrijeme u ovoj dionici : ući u dokapitalizaciju, možda ne sa svim sredstvima , jedan manji dio ( 20/30% sredstava ) ostaviti za svaki slučaj za radničke i tko zna , možda dobro i ispadne.U jučerašnjoj odluci vlade je opet vidljivo kako se vlada na svim frontovima prema malim dioničarima ponaša kao da ne postoje , a s druge traže kako pokrenuti investicijsku klimu u ovoj državi.Nažalost i u ovom slučaju je povučen više politički nego investicijski potez ( ne po prvi puta ) i mi mali smo prepušteni na milost i nemilost, ne kapitalističkog tržišta, nego političkog tržišta !

09.12.10. 18:14 plavi
ocjena poruke
100%

peromadjar, 28.01.2011. u 09:38
Upravo sam sada došao doma i sve pročitao.
Bravo!

Vi ste bili jedini uz mene, koji je ostao vjeran i kupovao dionicu i dok je padalo prema 1 200 kuna.

BRAVO BRAVO!!

TILT TILT !!

Ovakvom dokapitalizacijom otvara se more mogučnosti, ono što je najvažnije – VIŠESTRUKO SE ISPLATI SE BITI DIONIČAR LKPC DO 31.1.2011 I TO U ŠTO VEĆEM BROJU KAKO BI SE OSTVARILO PRAVO NA KUPNJU ŠTO VIŠE DIONICA PO POVLAŠTENOJ CIJENI

lp

10.12.10. 09:43 Stardust
ocjena poruke
100%

peromadjar, 28.01.2011. u 09:38
Ide ovo na 3.000,00 kn do 31.01.

Kolege, pa čemu tolika jadikovanja? Kao da ste s marsa pali. Sjetimo se samo one moje rasprave s plavim kad sam rekao da je bolje kupovat lkri po 170 nego lkpc po 1600. Pa lkpc je tempirana bomba, šta se sad nažalost pokazalo.

Pitajte sad dotične ( navedene ) kolege sad šta misle o lkpc i njenoj cijeni. Neki samo drukaju a drugi iznose gole činjenice. Vrijeme uvijek pokaže ko je u pravu.

never surrender

Umjesto ovakvih nebuloza sto pisete,nazovite pravnu sluzbu u luci,tamo ce vam potvrditi da ce biti zabrana prodaje 5-10 godina.To ce stajati u ugovoru.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Mi mali dioničari zahtjevamo istu cijenu (ista prava) koja je dana radnicima!

Nastavno na zaštitu naših prava, kao malih dioničara, za najkonkretnije stvari, molim kolege Petinu, Plavog, Barbosu, a i sve ostale koji namjeravaju prisustvovati Skupštini, da se jave privatnom porukom kolegi Clocks -u. On je moj prijatelj, odvjetnik i jedan od većih dioničara.

Clocks će Vam odgovarati navečer, jer je na službenom putu.

Umjesto ovakvih nebuloza sto pisete,nazovite pravnu sluzbu u luci,tamo ce vam potvrditi da ce biti zabrana prodaje 5-10 godina.To ce stajati u ugovoru.

zabrana prodaje 5 – 10 godina??! [lol]
a koji je interes uprave i radnika da sami sebi zabranjuju prodaju dionica LKPC kad im to ne brani ni vlada? pa nisu radnici i uprava blesavi da si sami zabrane prodaju dionica na 5-10 godina! heeeej, 10 godina!!?! [lol]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

P.E. nekima nije drago što to pišeš prije 10:00. zaradit ćeš 20 jedinica.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Toliko o vladinim nastojanjim da se oživi tržište kapitala. nakon ovoga biti će jeftinih dionica lkpc na bacanje. moja iskrena sućut svima onima koji su kupovali proteklih dana računajući da u glavama naših političara ima i malo razuma.

a mi koji smo jučer kupovali čak 1000 kn skuplje nego što će radnici platiti možemo se pogledati u ogledalo i vidjeti magarce,pogotovo kad radnici za mjesec dana počnu tući tim dionicama po kupnji…a imat će ih "samo" 57.000 komada…

Ma super 60 000 dionica po 400 kuna pa to će sigurno dići cijenu dionici na burzi to je sigurno pogotovo kada se podjele u tako čvrste ruke

Već vidim scenarij, sljedeći misec jednog lijepog dana u u 9.55h se zaustavlja istovar u luci jer svih 746 radnika prati otvaranje na burzi i odjednom se na na asku pojavi 51.771 dionica, a na bidu neće bit više od 200 komada. Nastupit će panika i bit će po pricipu daj šta daš pa će neki prodavat i ispod 400kn samo da ne izgube uloženo. [rolleyes]
Dobro vam je reka plavi, ko je nezadovoljan neka odma proda i rješit će se muka.

evo potpore na kupnji, 100 komada na 120 kn [lol]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

Mi mali dioničari zahtjevamo istu cijenu (ista prava) koja je dana radnicima!

Nastavno na zaštitu naših prava, kao malih dioničara, za najkonkretnije stvari, molim kolege Petinu, Plavog, Barbosu, a i sve ostale koji namjeravaju prisustvovati Skupštini, da se jave privatnom porukom kolegi Clocks -u. On je moj prijatelj, odvjetnik i jedan od većih dioničara.

Clocks će Vam odgovarati navečer, jer je na službenom putu.

Oprostite, nick je: Kloks.

Dakle,molim, za detalje o zaštiti prava malih dioničara na Skupštini javite se na privatno Kloks -u

100% TOĆNO !!!

New Report

Close